Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Toronto sagrauj Teksasu, Klīvlenda pieveic Bostonu

Juris Miņins
Juris Miņins

Toronto sagrauj Teksasu, Klīvlenda pieveic Bostonu
Foto: AFP/Scanpix

Šajā naktī tika uzsākta Augstāko beisbola līgu (MLB) izslēgšanas spēļu otrā kārta, jeb Divīziju fināli. Amerikas līga cīņas sāka pirmā un vienā no mačiem Toronto "Blue Jays" pārliecinoši pārspēja Teksasas "Rangers" ar 10:1.

Toronto komanda izslēgšanas mačiem kvalificējās tikai kā "Wild card" komanda, divas dienas iepriekš tiekot pie tiesībām spēlēt Divīziju finālos, kad pārspēja Baltimoras "Orioles" ar 5:2. Savukārt Teksasas "Rangers" bija labākā Amerikas līgas komanda regulārajā sezonā.

Šajā spēlē gan īsti nevarēja saprast kura komandas regulārajā sezonā bija labākā, jo Toronto vienība, pateicoties Hosē Bautistas četriem un Troja Tulovicka trim gūtajiem punktiem pilnībā dominēja uzbrukumā un devītajā iningā bija panākuši pat graujošu sauso pārsvaru - 10:0. Šin-Sū Čū pēdējā iningā gan guva teksasiešu labā prestiža punktu, taču tas lietas būtību nemainīja un Toronto izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 10:1.

Bostonas "Red Sox" arī izslēgšanas spēļu ievadu nevar ierakstīt savā kontā, jo aizvadīja vāju trešo iningu, kura laikā Klīvlendas "Indians" trīs reizes raidīja bumbiņu ārpus laukuma un guva trīs punktus, kas arī bija izšķirošais moments, jo Bostona no šī nokdauna tā arī neatguvās un zaudēja ar 4:5.

Par mača rezultatīvāko spēlētāju kļuva Klīvlendas komandas spēlētājs Džeiosns Kipniss, kurš guva divus punktus un bija tas, kurš nodrošināja "Indians" uzvaru, gūstot punktu piektajā iningā.

Sērijas otrie mači tiks aizvadīti šonakt, kad šīm četrām vienībām klāt pievienosies arī Nacionālās līgas komandas – Čikāgas "Cubs" cīnīsies ar Sanfrancisko "Giants", bet Vašingtonas "Nationals" skaidros attiecības ar Losandželosas "Dodgers".

Izmantotie resursi:
MLB.com | The Official Site of Major League...

     [+] [-]

, 2016-10-09 12:38, pirms 8 gadiem
Jāsaka, ka "Indians" man patīk. Nav izlutināti ar panākumiem... tāpēc ceru uz viņu uzvaru.