Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Yankees" atgriežas uz uzvaru takas ar 7:0

Juris Miņins
Juris Miņins

"Yankees" atgriežas uz uzvaru takas ar 7:0
Lenss Lins
Foto: USA Today/Scanpix

Pēc pieciem zaudētiem Augstāko beisbola līgas (MLB) mačiem Ņujorkas "Yankees" beidzot tika pie panākuma, ar 7:0 pārspējot Čikāgas "White Sox".

Ņujorkas "Yankees" komandai pēdējie mači izvērtās pagalam neveiksmīgi, jo vispirms viņi piekāpās Baltimoras "Orioles", bet pēc tam piedzīvoja sauso zaudējumu četru maču sērijā pret Bostonas "Red Sox". Vienībai, kura pašlaik cīnās par pirmo vietu kā Amerikas līgas Austrumu divīzijā, tā arī visā MLB, protams, šāds pavērsiens nebija patīkams.

Tiesa, šonakt viņiem pretiniekos bija komanda, ko nez vai var saukt par favorītiem, Čikāgas "White Sox" un, pateicoties Lensa Lina spēlei no metēju kalniņa un diezgan produktīvajam uzbrukumam, ņujorkieši spēja pārtraukt neveiksmju sēriju.

Lenss Lins 7.1 ininga laikā pieļāva tikai divus atsitienus un vienu brīvgājienu, paralēli no spēles izslēdzot deviņus čikāgiešus, bet viņa kolēģis Eidžejs Kols arī nebija iejūtīgāks – atlikušajā spēles daļā ļāva mājniekiem vienu reizi atsist bumbiņu un pieļāva arī vienu brīvgājienu, bet guva divus straikautus.

Savukārt uzbrukumā ņujorkieši spēja nodemonstrēt dažādību un punktus guva četri spēlētāji. Tiesa, ar diviem punktiem guva Gleibers Toress un Nīls Vokers.

Pie graujošas uzvaras vakardien tika arī Klīvlendas "Indians", kuri ar 10:0 pārspēja Minesotas "Twins". Četrus punktus šajā mačā guva Edvins Enkarnasions, kura kontā arī viens "Home run" sitiens, kas nozīmē, ka jau septīto sezonu pēc kārtas dominikānietis gūst vismaz 25 "Home run". Jāuzteic arī Klīvlendas metēju komanda, kas kopumā pieļāva vien trīs atsitienus.

MLB regulārā sezona, 06.08.

ViesiMājniekiRezultāts
TwinsIndians0:10
RedsMets4:6
CardinalsMarlins1:2
YankeesWhite Sox7:0
MarinersRangers4:3
CubsRoyals3:1
PiratesRockies0:2
PhilliesDiamondbacks2:3
TigersAngels2:6
AstrosGiants3:1

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/