Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Praisam otra "sausā" spēle, "Red Sox" pārspēj "Rays"

Juris Miņins
Juris Miņins

Praisam otra "sausā" spēle, "Red Sox" pārspēj "Rays"
Deivids Praiss
Foto: AFP/Scanpix

Augstāko beisbola līgu (MLB) komandas Bostonas "Red Sox" metējs Deivids Praiss jau otro maču pēc kārtas nav pieļāvis nevienu punkta guvumu, bet viņa komanda pārspēja Tampabejas "Rays" ar 3:2.

Vakardienas spēle Bostonas komandas metējam Deividam Praisam bija otrā šajā sezonā, kurā viņš dodas laukumā un jāsaka, ka pret savu bijušo komandu viņš nodemonstrēja gana labu sniegumu, septiņu iningu laikā pieļaujot vien trīs atsitienus un trīs brīvgājienus uz pirmo bāzi, piecus no atistējiem pieveicot. Tiesa, šajā laikā viņš nezaudēja ne punktu un tādējādi pirmajos 14 aizvadītajos šīssezonas iningos Praiss vēl nav pieļāvis nevienu punkta zaudējumu.

Tiesa, lai arī Praisa sniegums bija gana labs, uzvara Bostonas komandai nenāca viegli, jo ilgu laiku abas vienības nespēja gūt punktus un tikai astotajā iningā Mets Dafijs atklāja spēles rezultātu ar divu punktu "Home run" sitienu.

Saprotams, ka Bostonas "Red Sox" bija pavisam maz laika, lai atspēlētos, taču viņi to izdarīja, devītajā iningā apbēdinot Tampabejas "Rays" metēju Aleksu Koloumu. Pa punktam šajā periodā izsita Handers Bogertss un Henlijs Ramirezs. Jāsaka, ka pagarinājumā, kurš beisbolā vienmēr seko pēc neizšķirta spēles pamatlaika, Ramirezs arī izrāva uzvaru, mača 12. iningā, pie pilnām bāzēm, raidot bumbiņu dziļi laukumā. Izšķirošo punktu guva Džekijs Bredlijs jaunākais.

Par dienas galveno varoni kļuva Filadelfijas "Phillies" atsitējs Maikels Franko, kurš atsita trīs no četriem metieniem un guva četrus punktus, palīdzot savai vienībai ar 5:0 pārspēt Maiami "Marlins".

Savukārt par galvenajiem dienas neveiksminiekiem var saukt vienu no pirmssezonas labākajām komandām, Milvokī "Brewers", kura otrajā spēlē pēc kārtas nespēj gūt punktus. Dienu iepriekš viņi piekāpās Sentluisas "Cardinals" ar 0:6, bet šonakt zaudēja citā divīzijas mačā pret Čikāgas "Cubs" (0:8).

Visbeidzot, Pitsburgas "Pirates" turpina pārsteigt, jo pēc zaudējuma sezonas piektajā mačā, viņi atkal ir tikuši pie uzvaras, ar 5:2 pārspējot Sinsinati "Reds". Šajā mačā gan lietuvietis Dovids Neverausks nepiedalījās, bet par mača galveno varoni kļuva Gregorijs Polanko, kurš maču noslēdza ar "Home run" un trim gūtajiem punktiem.

MLB regulārā sezona, 05.04.

ViesiMājniekiRezultāts
MetsNationals8:2
RaysRed Sox2:3
MarlinsPhillies0:5
RangersAthletics6:3
RockiesPadres3:1
MarinersTwins2:4
TigersWhite Sox9:7
OriolesYankees5:2
RedsPirates2:5
DiamondbacksCardinals3:1
CubsBrewers8:0

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/

     [+] [-]

, 2018-04-06 14:56, pirms 6 gadiem
Praiss malacis. Savam ilggadējam klubam neatstāja ne mazāko izredžu. Un septiņos iningos tikai trīs hiti. Pagaidām šī MLB sezona neliek vilties. Vēl Stantons kārtīgi ieskriesies un Jeņķu - Sarkanzeķu sērijas būs izcilas.