Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Enkarnasiona "Home run" ieved Toronto nākamajā "play-off" kārtā

Juris Miņins
Juris Miņins

Enkarnasiona "Home run" ieved Toronto nākamajā "play-off" kārtā
Edvins Enkarnasions
Foto: AFP/Scanpix

Edvins Enkarnasions mača 11. ininga otrajā pusē raidīja bumbiņu ārpus laukuma un guva trīs punktus, tādējādi nodrošinot Toronto "Blue Jays" uzvaru Augstāko beisbola līgu (MLB) Amerikas līgas "Wild card" mačā, ar 5:2 tika pārspēta Baltimoras "Orioles".

MLB izslēgšanas mači sākās tieši tā kā no tiem tika gaidīts – ar dramatisku spēli un fantastisku tās atrisinājumu.

Toronto komanda bija pirmā, kas guva punktus, kad Hosē Bautista sev raksturīgā manierē raidīja bumbiņu ārpus laukuma, taču Marks Trumbo, šīs sezonas labākais "Home run" veicējs, kura kontā regulārajā sezonā bija 47 raidījumi ārpus laukuma, izdarīja to pašu arī "play-off" mačā – raidīja bumbiņu ārpus laukuma un kopā ar Adamu Džonsu sasniedza mājas bāzi, kas jau mača līderu godu deva Baltimoras komandai.

Savukārt Ezekils Karera piektajā iningā izpildīja sitienu, kas Maiklam Sandersam ļāva sasniegt māju un rezultāts kļuva neizšķirts – 2:2. Tāds tas bija arī pēc deviņiem iningiem, kas nozīmēja, ka komandas spēlēs tik ilgi, kamēr kādā no iningiem viena no komandām nebūs guvusi pārsvaru.

Bija jāsagaida 11. inings, lai Edvins Enkarnasions izdarītu to, ko Toronto komanda pieprot diezgan labi –raidītu bumbiņu ārpus laukuma noslēdzošajās izspēlēs, t.i., gūstot "Walk-off Home run". Turklāt, šoreiz viņš ar vienu sitienu guva arī trīs punktus, kas arī padarīja komandu rezultāta starpību diezgan ievērojamu – 5:2.

Līdz ar Ubaldo Himeneza ne pārāk veiksmīgo metienu noslēdzās arī Baltimoras komandas 2016. gada sezona, bet Toronto "Blue Jays" soļo tālāk un nākošajā kārtā, sērijā līdz trim panākumiem, tiksies ar Teksasas "Rangers". Interesanti, ka arī pagājušogad divīziju sērijās, t.i., "play-off" otrajā kārtā, Toronto spēlēja pret Teksasu. Otrajā divīziju sēriju pārī spēlēs Klīvlendas "Indians" un Bostonas "Red Sox".

Savukārt jau šonakt tiks izspēlēta pirmā Nacionālās līgas izslēgšanas maču kārta, kur tieši šādā pašā "Wild card" mačā tiksies Ņujorkas "Mets" un Sanfrancisko "Giants". Spēles uzvarētājs turpinās cīņu par čempionu titulu, bet zaudētājam sezona būs beigusies.

Izmantotie resursi:
MLB.com | The Official Site of Major League...