Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Nosaukti MLB zvaigžņu spēles dalībnieki

Juris Miņins
Juris Miņins

Nosaukti MLB zvaigžņu spēles dalībnieki
Džo Mauers
Foto: AP/Scanpix

Vakar vakarā tika nosaukti Augstāko beisbola līgu (MLB) visu zvaigžņu spēles, jeb "All-Stars" mača, kurš 13. jūlijā norisināsies Anaheimā, Losandželosas "Angels" stadionā, dalībnieki gan Amerikas, gan Nacionālajā līgā.

Augstāko beisbola līgu vadība ir atklājusi to spēlētāju vārdus, kuri piedalīsies šajā nedēļas nogalē paredzētajā MLB "All-Stars" spēlē. Ir noskaidrots, ka visvairāk balsu ir saņēmis Minesotas "Twins" ķērājs Džo Mauers, kurš pārstāvēs Amerikas līgu, bet Nacionālajā līgā līdzjutēji visbiežāk savas balsis atdeva par Albertu Puholu.
Tāpat kļuva skaidrs, ka šīs sezonas vienam no spilgtākajiem debitantiem, Vašingtonas "Nationals" metējam Stīvenam Strasbūram būs jāpagaida līdz savam pirmajam "All-Stars" mačam, savukārt cita "jaunā sensācija", Atlantas "Braves" ārējās līnijas aizsargs Džeisons Heivards gan ir atradis sev vietu starp pasaules labākajiem beisbolistiem.

Jāpiebilst, ka šī gada Visu zvaigžņu mačā piedalīsies arī trīs spēlētāji, kuri šādās spēlēs ir spēlējuši vismaz 10 reizes. Tie ir Ņujorkas "Yankees" pārstāvošie Dereks Džiters un Mariano Rivjera, kā arī Sietlas "Mariners" Japānas beisbolists Ičiro Suzuki.

Atgādināsim, ka bez pašas "All-Stars" spēles, kā jau bieži šādos pasākumos, tiks aizvadītas arī citas atrakcijas, interesantākā no kurām būs "Home Run Derby", kurā MLB labākie sitēji sacentīsies par "Home Run" labākā sitēja godu.

Nevar nepieminēt, ka MLB Zveigžņu spēlei ir ne tikai simboliska nozīme, bet arī sportiska, proti, tā komanda, kas šajā mačā uzvarēs iegūs savai līgai mājas laukuma priekšrocības Pasaules sērijā.

MLB 2010. gada "All-Stars" spēles dalībnieki

Sitēji

PozīcijaAmerikas līgaNacionālā līga
CDžo MauersJadiers Molina
1BDžastins MornoAlberts Puhols
2BRobinsons KanoČeiss Atlijs*
3BEvans LongoriaDeivids Raits
SSDereks DžītersHenlijs Ramirezs
OFIčiro SuzukiRaiens Brauns
OFDžošs HamiltonsDžeisons Heivards
OFKarls KraufordsAndrē Ītjers
DHVladimirs Guerero-

Metēji

Amerikas līgaNacionālā līga
Klejs BuholcsDžonatans Brokstons
Trevors KehilsKriss Karpentjē
Fausto KarmonaMets Kepss
Neftali FelizsJovani Galardo
Fils HjūdžsRojs Haladejs
Klifs LīTims Hadsons
Džons LestersUbaldo Himenezs
Deivids PraissDžošs Džonsons
Mariano RivjeraTims Linsekams
K.Č. SabariaEvans Mīks
Joakims SoriaArturs Roudss
Mets TorntonsAdams Vainraits
Hosē ValverdeBraiens Vilsons

Izmantotie resursi:
espn.go.com

     [+] [-]

, 2010-07-05 17:38, pirms 14 gadiem
Ļoti līdzvērtīgi sastavi.

     [+] [-]

, 2010-07-05 17:47, pirms 14 gadiem
neesmu šīs sporta spēles lietpratējs, bet tomēr - ar ko gan beisbola spēlētāji var iepriecināt skatītājus(izņemot ar to, ka viņi visi ir sastopami vienuviet) un kādus "fintus" uztaisīt? basketbolā skaidrs - filigrānas piespēles, alleji, danki utt. hokejā piruetes, saspēles, skaisti vārtu guvumi utt. bet ko beisbolā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-07-05 21:48, pirms 14 gadiem
Emilio rakstīja: neesmu šīs sporta spēles lietpratējs, bet tomēr - ar ko gan beisbola spēlētāji var iepriecināt skatītājus(izņemot ar to, ka viņi visi ir sastopami vienuviet) un kādus "fintus" uztaisīt? basketbolā skaidrs - filigrānas piespēles, alleji, danki utt. hokejā piruetes, saspēles, skaisti vārtu guvumi utt. bet ko beisbolā?
Ar Home Run sitieniem (Home run derby var pielīdzināt NBA slam dunk konkursam), ar divkāršajiem un trīskāršajiem sitieniem, lieliskām aizsardzības izspēlēm (t.i., smukiem ķērieniem un dubult/trīskārš-izspēlēm), perfektām metēju spēlēm (tas vairāk spēlē kā tādā). Protams, arī ar skaistām kļūdām... .

     [+] [-]

, 2010-07-06 00:20, pirms 14 gadiem
Emilio rakstīja: neesmu šīs sporta spēles lietpratējs, bet tomēr - ar ko gan beisbola spēlētāji var iepriecināt skatītājus(izņemot ar to, ka viņi visi ir sastopami vienuviet) un kādus "fintus" uztaisīt? basketbolā skaidrs - filigrānas piespēles, alleji, danki utt. hokejā piruetes, saspēles, skaisti vārtu guvumi utt. bet ko beisbolā?
skatijos vien dien spēli- tur bija sezonas (laikam) labākie catchi...vot tur bija ko redzēt!!!!
Bet nu home run laikam stāv pāri visam šajā sporta veidā