Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Ņujorkas lielajam trijniekam pa "Home run", "Yankees" – uzvara

Juris Miņins
Juris Miņins

Ņujorkas lielajam trijniekam pa "Home run", "Yankees" – uzvara
Ārons Džadžs
Foto: USA Today/Scanpix

Nujorkas "Yankees" lielā trijnieka pārstāvji katrs guva pa vienam "Home run" un tas vakardienas Augstāko beisbola līgu (MLB) spēlē palīdzēja Ņujorkas "Yankees" ar 7:2 pārspēt Tampabejas "Rays".

Lai arī par lielajiem trijniekiem ir ierasts runāt basketbola sakarā, taču šogad tāds apzīmējums ir piešķirts Ņujorkas "Yankees" beisbolistiem, jo Garijs Sančezs, Ārons Džadžs un Džankarlo Stentons daudziem liekas par uzbrukumā bīstamāko trio. Līdz šim gan šim trijniekam ir gājis dažādi, taču vakardienas spēlē gan viņi attaisnoja uz sevi liktās cerības.

Stentons bumbiņu tribīnēs raidīja pirmajā iningā, Sančezs – trešajā, bet Džadžs noslēdza šo uguņošanu ar ceturtajā iningā gūtu "Home run", kas uz to brīdi panāca 7:1 par labu ņujorkiešiem. Tiesa, lai arī visi trīs izsita pa diviem punktiem, viņi spēja atsist tikai vienu no četriem (Stentons un Sančezs) vai trim (Džadžs) metieniem.

Interesanti, ka Džadžam un Sančezam šie bija pirmie "Home run" sezonā, bet Stentons "atgriezās spēlē" pēc tam kā iepriekšējā cīņā nespēja atsist bumbiņu nevienā no pieciem piegājieniem un tika izsvilpts no līdzjutēju puses.

Lietuvieša Dovida Neverauska Pitsburgas "Pirates" vakardien, pēc četru uzvaru sērijas, piedzīvoja pirmo neveiksmi, lietainā laikā ar 3:7 atzīstot Minesotas "Twins" pārākumu. Neverausks, kurš laukumā devās sestā ininga vidū, aizvadīja vien 0.1 iningu, kurā ātri zaudēja punktu un tika nomainīts.

Savukārt Šoheis Otani otrajā mačā pēc kārtas guva "Home run" un palīdzēja Losandželosas "Angels" ar 3:2 pārspēt Klīvlendas "Indians".

Visbeidzot, Sentluisas "Cardinals", pateicoties Karlosa Martineza lieliskajai spēlei no metēju kalniņa, ar 6:0 pārspēja Milvokī "Brewers". Martinezs 8.1 ininga laikā pieļāva četrus atsitienus un divus brīvgājienus, taču tas pie punktu zaudējuma nenoveda, kā arī izcēlās ar 10 straikautiem.

Tiesa, par dienas varoni kļuva Arizonas "Diamondbacks" metējs Patriks Korbins, kurš aizvadīja 7.1 iningu pret Losandželosas "Dodgers", kuros pieļāva tikai vienu atsitienu, bet divpadsmit pretinieku izslēdza no spēles, palīdzot "D-backs" uzvarēt ar 3:0.

MLB regulārā sezona, 04.04.

ViesiMājniekiRezultāts
NationalsBraves1:7
RaysYankees2:7
PhilliesMets2:4
OriolesAstros2:3
DodgersDiamondbacks0:3
IndiansAngels2:3
TwinsPirates7:3
White SoxBlue Jays4:3
MarinersGiants1:10
CardinalsBrewers6:0
RangersAthletics2:6
RockiesPadres5:2
RoyalsTigersPārc.

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/