Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Akuna, Teherans nodrošina "Braves" piekto uzvaru pēc kārtas

Juris Miņins
Juris Miņins

Akuna, Teherans nodrošina "Braves" piekto uzvaru pēc kārtas
Ronalds Akuna
Foto: AFP/Scanpix

Augstāko beisbola līgu (MLB) komanda Atlantas "Braves" šīs sezonas ievadā ir pārsteigusi daudzus, taču pašlaik tā ir viena no "karstākajām" komandām visā līgā, jo ir izcīnījusi piekto uzvaru pēc kārtas, ar 11:0 sagraujot Ņujorkas "Mets".

Pirms MLB sezonas sākuma daudzi eksperti norādīja, ka "Braves" ir komanda, kas šajā sezonā noteikti spēlēs labāk nekā iepriekš, jo vienībā ir vairāki gados jauni un perspektīvi spēlētāji, taču tas ko Atlantas vienība dara pašlaik ir pārsteidzi daudzus, precīzāk, pašlaik viņi ir uzvarējuši 19 mačos no 30 un ir Nacionālās līgas Austrumu divīzijas vadošā komanda.

Vakardien viņi tikās ar Ņujorkas "Mets", kas ir viņu tuvākie sekotāji divīzijā un sagrāva ņujorkiešus ar 11:0. Jāsaka, ka šajā sezonā abas komandas ir tikušās jau septiņas reizes un "Braves" ir izcīnījuši sešas uzvaras, divas pēdējās no tām, turklāt, atstājot pretiniekus bez gūtajiem punktiem.

Svaigākajā no panākumiem galvenais personāžs, kurš deva vislielāko ieguldījumu panākumā bija metējs Hulio Teherans, kurš septiņu iningu laikā pieļāva vien divus atsitienus, taču punktus nezaudēja, sešas reizes atsitējus atstājot tukšā. Savukārt jaunais talants Ronalds Akuna šajā spēlē tika pie trim atsitieniem piecos mēģinājumos un izcēlās ar "Home run".

Par rezultatīvākajiem spēlētājiem šoreiz kļuva Ozijs Albīss, kurš spēles septītajā iningā, raidot bumbu ārpus laukuma, guva trīs punktus un uzstādīja mača galīgo rezultātu – 11:0 un Niks Markakis, kurš vispirms atklāja spēles rezultātu, bet pēc tam arī ar veiksmīgu "Home Run" sitienu guva vēl divus punktus.

Jāpiebilst, ka Atlantas "Braves" gan nav vienīgā komanda, kurai ir piecu uzvaru sērija, jo citai NL Austrumu divīzijas komandai, Vašingtonas "Nationals", ir piecas uzvaras pēc kārtas. Pēdējā spēlē viņi ar 3:1 pieveica Pitsburgas "Pirates". Tiesa, šis panākums vašintoniešiem deva vien neitrālu (16-16) uzvaru un zaudējumu bilanci, kas, jāatzīst, ir vērtējams kā diezgan neveiksmīgs sezonas ievads.

MLB regulārā sezona, 03.05.

ViesiMājniekiRezultāts
PiratesNationals1:3
BravesMets11:0
Blue JaysIndians13:11
Blue JaysIndians4:13
YankeesAstros6:5
TigersRoyals6:10
DodgersDiamondbacks5:2
Red SoxRangers5:11
TwinsWhite Sox5:6
OriolesAngels3:12
AthleticsMariners1:4

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/