Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Sindergārds aizvada pilnu spēli un tiek pie uzvaras

Juris Miņins
Juris Miņins

Sindergārds aizvada pilnu spēli un tiek pie uzvaras
Foto: AFP/Scanpix

Augstāko beisbola līgu (MLB) komandas Ņujorkas "Mets" metējs Noā Sindergārds aizvadīja pilnu maču, palīdzot savai vienībai ar 4:1 pārspēt Sanfrancisko "Giants".

Noā Sindergārds, protams, ir zināms kā metējs, kurš var spēlēt ļoti labi, taču šajā sezonā viņam ir bijušas dažādas problēmas, kas traucēja to darīt. Mačā pret Sanfrancisko komandu, kā atzīmēja daudzi eksperti, izskatījās, ka viņš ir aizmirsis par tām un demonstrē savu veco spēli, kas, jāsaka, arī deva rezultātu.

Aizvadot pirmo pilno spēli savā MLB spēlētāja karjerā, Sindergārds pieļāva tikai divus atsitienus un vienu brīvgājienu, zaudēja vienu punktu, taču no spēles izslēdza 11 pretiniekus, kas indivuduāli bija pats labākais sniegums visā spēļu dienā.

"Mets" komanda, protams, nevarēja neizmantot sava "dūža" lielisko spēli, tāpēc vispirms Maikls Konforto, raidot bumbiņu tribīnēs, bet astotajā iningā, kad rezultāts bija 2:1 par labu Ņujorkas komandai, divus punktus izsita Džefs Maknīls.

Runājot par šī mača ietekmi uz abu komandu pozīcijām turnīra tabulā, jāsaka, ka nekas būtisks nav mainījies, jo abas vienības atrodas savu divīziju trešajās vietās un arī "Wild Card" ieskaitē viņu atpalicība no "play-off" zonas ir gana liela, t.i., vismaz astoņas uzvaras.

MLB regulārā sezona, 02.09.

ViesiMājniekiRezultāts
TigersYankees11:7
Blue JaysMarlins6:1
BrewersNationals9:4
CubsPhillies8:1
Red SoxWhite Sox0:8
OriolesRoyals1:9
RedsCardinals6:4
TwinsRangers4:18
MarinersAthletics2:8
MetsGiants4:1
RaysIndians6:4
DiamondbacksDodgers2:3
RockiesPadres7:3
PiratesBraves1:5
AngelsAstros2:4

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/