Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Atrodoties izbraukumā, miris MLB spēlētājs Skagss

Juris Miņins
Juris Miņins

Atrodoties izbraukumā, miris MLB spēlētājs Skagss
Foto: USA Today/Scanpix

Traģiskas vēstis šodien tika saņemtas no Augstākās beisbola līgas (MLB), jo Losandželosas "Angels" metējs Tailers Skagss, kurš ar savu vienību bija devies izbraukumā uz Teksasu, ir atrasts miris viesnīcas numuriņā.

Ziemeļamerikas mediji ziņo, ka vakardien vienā no Teksasas pilsētas Sautleikas viesnīcu numuriņiem bez dzīvības pazīmēm ir atrasts kāds vīrietis. Vēlāk noskaidrojās, ka tas ir MLB komandas Losandželosas "Angels" metējs, 27 gadus vecais Tailers Skagss.

Losandželosas "Angels" vienība bija ieradusies Teksasas štatā, lai Hjūstonā aizvadītu triju maču sēriju pret Hjūstonas "Astros".

Kā tiek norādīts, pēc sākotnējās notikuma vietas apskates, vietējiem tiesībsargājošo iestāžu pārstāvjiem nav radušās aizdomas par to, ka sportista nāvē varētu būt vainojams kāds cits, tāpēc pašlaik kā galvenais nelaimes cēlonis ir izvirzīts beisbolista veselības stāvoklis.

Pēc šīs traģiskās ziņas saņemšanas, protams, abas komandas, kā arī MLB, vienojās par spēles pārcelšanu. Nekādi komentāri, nedz no komandu pārstāvjiem, nedz spēlētājiem netika sniegti un abu komandu spēlētāji jau vairāk kā stundu pirms ieplānotā mača sākuma bija pametuši stadionu.

Tailers Skagss MLB apritē nonāca 2009. gadā, kad ar kopējo 40. numuru draftā viņu izvēlējās "Angels" komanda, taču debitēja lielajā līgā viņš 2012. gadā un jau Arizonas "Diamondbacks" rindās uz kurieni tika aizmainīts.

Atpakaļ "Angels" rindās Skagss nonāca 2013. gadā, vēl viena maiņas darījuma rezultātā un visu šo laiku arī pārstāvēja Kalifornijas vienību, kuras rindās tika pie 25 uzvarām un piedzīvoja 32 zaudējumus, vidēji spēlē zaudējot 4.25 punktus, bet visā MLB karjerā kopumā viņa kontā ir 28 uzvaras un 38 zaudējumi.

Diemžēl, bet Losandželosas "Angels" vārds ne pirmo reizi ir saistīts ar traģiskiem notikumiem, jo pirms desmit gadiem reibumā esoša autovadītāja izraisītā avārijā mira metējs Niks Adenhārts, bet pagājušā gada decembrī savās mājās, Venecuēlā, gāja bojā vēl viens viņu sistēmas spēlētājs Luiss Valbuena.

MLB regulārā sezona, 01.07.

ViesiMājniekiRezultāts
RoyalsBlue Jays4:11
CubsPirates5:18
OriolesRays3:6
BrewersReds8:6
GiantsPadres13:2
AngelsRangersPārc.

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/