Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Latvijas beisbola izlasei trīs zaudējumi trijās Eiropas čempionāta spēlēs

Latvijas beisbola izlasei trīs zaudējumi trijās Eiropas čempionāta spēlēs
Publicitātes foto

Latvijas beisbola izlase ir aizvadījusi trīs grupas turnīra spēles Eiropas čempionātā beisbolā C divīzijā, piekāpjoties visām pretiniecēm – Slovēnijai, Somijai un Izraēlai.

Pirmajā spēlē pret mājiniekiem, Slovēnijas izlasi, Latvijas komanda zaudēja ar rezultātu 6:2. Otrā spēle pret Somijas izlasi komandai izvērsās neveiksmīga, jau pirmajā ininngā zaudējot piecus punktus, kurus tālākajā spēlē neizdevās atgūt. Neskatoties uz to, ka turpmākā spēles gaita tika izlīdzināta, Latvijai gūstot četrus punktus un Somijai trīs, pēdējā ininngā Somija guva vēl sešus punktus. Spēle beidzās ar rezultātu 4:14 Somijas labā.

Ceturtdien, 31.jūlijā, Latvijas valstsvienība stājās pretī grupas līderiem – Izraēlas izlasi. Jau spēles sākumā Latvijas komanda izvirzījās vadībā un noturēja rezultātu 3:0 līdz pat sestā ininnga vidum, kas līdz šim turnīrā bija izdevies tikai mūsu komandai. Sestā ininnga beigās Izraēlai izdevās izlīdzināt rezultātu 3:3. Spēles izskaņā Izraēlas komandai izdevās parādīt savu meistarību un gūt vēl 6 punktus. Rezultāts: Latvija - Izraēla 3:9.

Šodien plkst.11.00 Latvijas beisbolisti stāsies pretī otras grupas trešās vietas ieguvējiem Ungārijai, kura savas grupas ietvaros vinnēja Norvēģijas izlasi ar rezultātu 17:2, bet zaudēja Rumānijai 9:10 un Īrijai 2:6. Savukārt sestdien, 2.augustā Latvijas izlase spēlēs pret Norvēģiem, kuriem līdz šim nav izdevies gūt nevienu uzvaru pret Īrijas, Rumānijas un Ungārijas komandām.

Informāciju sagatavoja:
Līga Usāne
Latvijas Beisbola federācija

     [+] [-]

, 2014-08-01 10:18, pirms 10 gadiem
visu var nokārtot, naturalizējam bariņu nabadzīgu kubiešu spēlētāju un viss notiks

     [+] [-]

, 2014-08-01 10:54, pirms 10 gadiem
Jebkurā gadījumā, rezultāti priecē, jo(neticēsiet) ir acīmredzams progress gan spēles gaitā, gan gala rezultātos.

  +1 [+] [-]

, 2014-08-01 12:52, pirms 10 gadiem
Kā klājas tiem.kuri skraidelē ar tauriņu ķeramajām ķeselēm?

     [+] [-]

, 2014-08-01 14:07, pirms 10 gadiem
nightee rakstīja: Jebkurā gadījumā, rezultāti priecē, jo(neticēsiet) ir acīmredzams progress gan spēles gaitā, gan gala rezultātos.
Skatoties rezultātus un spēles gaitu jāsaka, ka tiešām tā ir. Iepriekš, ja pareizi atceros, visos mačos tika zaudēts bez variantiem, tagad spēles gaitā pat kkādi varianti bija parādījušies, tik tas, ka komanda mazpieredzējusi un tālāk savas izdevības nespēj radīt un izmantot. Bet viss nāks ar laiku.

     [+] [-]

, 2014-08-01 22:36, pirms 10 gadiem
kas ir vaja vieta ?-pitcheri, outfields vai uzbrukums (hittings) ?

  +2 [+] [-]

, 2014-08-01 23:13, pirms 10 gadiem
eikoninsh rakstīja: kas ir vaja vieta ?-pitcheri, outfields vai uzbrukums (hittings) ?
Gan sišana, gan pičings ir vājākās no komponentēm, bet jebkurā gadījumā - krietni uzlabojušās. Paradoksāli - it kā metēju nācija(te domāts - šķēpmetēju), šādā sporta veidā izlases līmenī kādi pāris tādi noderētu, kas met ap 90 jūdzēm, turklāt precīzi.

P.S. ŠODIEN LATVIJA PIEVEICA UNGĀRIJU, 12:4. Pirmā uzvara Latvijas izlasei Eiropas čempionātu ietvaros!!! Apsveicam!

     [+] [-]

, 2014-08-02 10:32, pirms 10 gadiem
nightee rakstīja: Gan sišana, gan pičings ir vājākās no komponentēm, bet jebkurā gadījumā - krietni uzlabojušās. Paradoksāli - it kā metēju nācija(te domāts - šķēpmetēju), šādā sporta veidā izlases līmenī kādi pāris tādi noderētu, kas met ap 90 jūdzēm, turklāt precīzi.

P.S. ŠODIEN LATVIJA PIEVEICA UNGĀRIJU, 12:4. Pirmā uzvara Latvijas izlasei Eiropas čempionātu ietvaros!!! Apsveicam!
diemžēl Latvija šo sporta ipaši nopietni neuztver...
bet cerams, kad viss kadreiz mainisies!!!!