Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Polokam "hettriks", Arizonai – uzvara

Juris Miņins
Juris Miņins

Polokam "hettriks", Arizonai – uzvara
Zaks Greinkī
Foto: AFP/Scanpix

Eidžejs Poloks Augstāko beisbola līgu (MLB) čempionāta kārtējā spēlē izcēlās ar trim "Home run" sitieniem, palīdzot Arizonas "Diamondbacks" ar 8:5 pārspēt Losandželosas "Dodgers".

Eidžejs Poloks vakardien pierādīja, ka Losandželosas "Dodgers" ir viņam parocīgi pretinieki, jo pēc tam kā aprīļa vidū viņš izcēlās ar diviem "Home run" mačā pret Kalifornijas komandu, vakar viņš šo rādītāju uzlaboja, viena mača laikā trīs reizes raidot bumbiņu ārpus laukuma. Interesanti, ka visi trīs sitieni tika veikti pēc trīs dažādu pičeru mestajām bumbiņām.

Kopumā Poloks, kurš pēdējās deviņās spēlēs ir izcēlies ar desmit izsistiem punktiem un pieciem "Home run", pie atsitieniem tika trijos no pieciem izgājieniem laukumā. Tiesa, jāpiebilst, ka visi viņa vakardienas "Home run" bija viena punkta vērtībā.

Labu spēli aizvadīja arī metējs Zaks Greinkī, kurš sešu iningu laikā noformēja desmit straikautus, kas ir viņa šīssezonas rekords. Tiesa, tāpat viņš pieļāva četrus atsitienus un zaudēja divus punktus.

Arizonas komandai, kuri pret Losandželosas "Dodgers" jau piektaja iningā bija panākuši 5:0 un atlikušajā mača daļā galvenais uzdevums bija "nesačakarēt" vadību, šī bija 20. uzvara šosezon. Tas viņiem dod pirmo vietu Nacionālajā līgā un otro – visā MLB.

Pie 20. uzvaras šosezon tika arī 2017. gada čempioni, Hjūstonas "Astros", kuri ar 2:1 pārspēja Ņujorkas "Yankees". Jāpiebilst, ka ņujorkiešiem šādā veidā pārtrūka deviņu uzvaru sērija.

Savukārt Bostonas "Red Sox" vēl aizvien ir pirmajā vietā visā MLB. Vakardien viņi ar 10:6 tika galā ar vienu no vājākajām līgas vienībām, Kanzassitijas "Royals".

Visbeidzot, par dienas galveno varoni var saukt Milvokī "Brewers" rezerves metēju Džošu Haideru, kurš spēlē pret Sinsinati "Reds", laukumā pavadot pēdējos 2.2 iningus, prata tikt pie astoņiem straikautiem, kas ir ļoti iespaidīgs sasniegums. Interesanti, ka visiem pārējiem metējiem, kuri piedalījās šajā mačā (kopā tādi bija deviņi) kopā izdevās gūt astoņus straikautus. Milvokī komanda šajā spēlē svinēja uzvaru ar 6:5.

MLB regulārā sezona, 30.04.

ViesiMājniekiRezultāts
RangersIndians5:7
RockiesCubs2:3
PiratesNationals2:3
RaysTigers3:2
BrewersReds6:5
RoyalsRed Sox6:10
PhilliesMarlins4:8
Blue JaysTwins7:5
YankeesAstros1:2
DodgersDiamondbacks5:8
PadresGiants5:6

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/