Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2933, Did:0, useCase: 3

Angolas izlases treneris sūdzas par treniņapstākļiem Pasaules kausa arēnā

Rolands Eliņš

Angolas izlases treneris sūdzas par treniņapstākļiem Pasaules kausa arēnā
Angolas izlases spēlētāji. Foto: AFP/Scanpix

Angolas basketbola izlases galvenais treneris Vils Voigts publiski paudis savu neapmierinātību par Ķīnā, Pasaules kausa finālturnīra mājvietā, novēroto. Viņš kritizējis turnīra organizatorus par bumbu nenodrošināšanu treniņos un samaksas pieprasīšanu par drēbju mazgāšanu pēc treniņiem.

Angolas izlasei šis būs piektais pasaules čempionāts pēc kārtas, un katrā no iepriekšējiem četriem Angola tikusi vismaz pie divām uzvarām. Komandas galvenajam trenerim Vilam Voigtam šī nav pirmā pieredze Ķīnā, jo iepriekš Sanantonio “Spurs” sistēmā strādājušais Voigts pirms četriem gadiem trenēja Ķīnas klubu “Shanxi Brave Dragons”.

Angolas izlase šodien aizvadīja pirmo treniņu Fošanā, kur tiks aizvadītas PK finālturnīra spēles. Tikai pirms gada atklātā Fošanas halle, kurā ir 14.7 tūkstoši skatītāju vietu, izpelnījusies Voigta kritiku tās darbinieku dēļ.

“Fošanā esam pavadījuši pirmās 24 stundas, un līdz šim Angolas izlasei tika atteikts iedot basketbola bumbas treniņam, mēs netikām ielaisti konferenču zālē, šeit nav arī interneta, kas darbotos, turklāt viņi prasa samaksu par ekipējuma un formu izmazgāšanu pēc treniņa,” savā “Twitter” profilā raksta Voigts. “Ķīna, tu vari izdarīt labāk.”

Angola Pasaules kausā spēlēs D grupā, cīnoties ar Serbiju, Itāliju un Filipīnām.

Izmantotie resursi:
https://sportando.basketball/en/wil...

     [+] [-]

, 2019-08-29 20:56, pirms 5 gadiem
Un banāni arī nav svaigi... Re, cik labi, ka Latvijas izlasei nav jāmokas tik necilvēcīgos apstākļos.