Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Porziņģa ''Celtics'' uzņems ''Thunder'', Šilovs vārtos izbraukumā pret koijotiem

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Porziņģa ''Celtics'' uzņems ''Thunder'', Šilovs vārtos izbraukumā pret koijotiem
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) mačus aizvadīs Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas ''Celtics'' un Dāvja Bertāna ''Hornets''. Nacionālajā hokeja līgā (NHL) cīņa Teodora Bļugera un Artūra Šilova pārstāvētajai Vankūveras ''Canucks''.

• Pulksten 2.30 Latvijas basketbola spilgtākā zvaigzne Kristaps Porziņģis un viņa pārstāvētā Bostonas ''Celtics'' savā laukumā uzņems Oklahomsitijas ''Thunder''.

Ķelti ir pirmie līgā ar bilanci 59-16, bet ''Thunder'' ar bilanci 52-23 ierindojas otrajā pozīcijā Rietumos.

• Naktī uz 3. janvāri ''Thunder'' savā laukumā bija pārāki ar 127:123. Porziņģis tonakt aizvadīja vienu no sezonas labākajām spēlēm – 34 punkti un desmit atlēkušās bumbas.

• Pusstundu ātrāk, pulksten 2.00 Dāvja Bertāna pārstāvētā Šarlotas ''Hornets'' mājās spēkosies pret Portlendas ''Trail Blazers''.

• Abas komandas ir starp pastarītēm savās konferencēs. ''Hornets'' ar 18-57 ieņem 13. vietu Austrumos, bet portlendieši ir priekšpēdējie Rietumos ar bilanci 19-56.

• Tāpat abas komandas arī iepriekšējās cīņās iekrājušas neveiksmju virknes. ''Hornets'' zaudējuši trīs cīņās pēc kārtas, bet ''Trail Blazers'' zaudējuši iepriekšējās desmit spēles.

NBA spēles

SpēleLaiksSpēleLaiks
Hornets – Trail Blazers2.00Wizards – Lakers2.00
Hawks – Pistons2.30Celtics – Thunder2.30
Nets – Pacers2.30Bucks – Grizzlies3.00
Timberwolves – Raptors3.00Pelicans – Magic3.00
Suns – Cavaliers5.00

• Nacionālajā hokeja līgā pulksten 5.00 Teodora Bļugera un Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'' aizvadīs izbraukuma maču pret Arizonas ''Coyotes''.

• Iepriekšējā mačā vankūverieši ar 3:6 piekāpās Bļugera bijušajai komandai Lasvegasas ''Golden Knights'', Šilovam pēc sezonas debijas atgriežoties uz soliņa.

• Gaidāmajā mačā pret Arizonas ''Coyotes'' gan Šilovs sargās Vankūveras kluba vārtus, atklājis vienības galvenais treneris Riks Tokets.

• Ar 100 punktiem 75 mačos Vankūveras hokejisti ir Rietumu konferences vicelīderi. ''Coyotes'' tajā pašā konferencē ieņem 13. pozīciju, 74 spēlēs tiekot pie 67 punktiem.

• Pirmā komandu tikšanās reize 19. janvārī noslēdzās ar ''Canucks'' minimālu uzvaru savā laukumā – 2:1. Bļugers toreiz izcēlās ar rezultatīvu piespēli uzvaras vārtu guvumā otrās trešdaļas pēdējā minūtē.

NHL spēles

SpēleLaiks
Rangers – Devils2.00
Maple Leafs – Lightning2.00
Stars – Oilers4.30
Kings – Kraken4.30
Coyotes – Canucks5.00
1 2 3 79 komentāri
Slēpts komentārs: pie Daiņa

  -3 [+] [-]

, 2024-04-03 20:34, pirms 4 nedēļām
Pirms spēlēm improvizētajā brīvdabas estrādē atpūtas vietā ''Pie Daiņa'' demonstrēs filmu ''Cilvēks dzelzs maskā'' ar Leo Di Kaprio galvenajā lomā,līdz ņemt labu garastāvokli,siltas segas un pledus,var ar saviem piknika groziņiem. Abas spēles demonstrēs paralēlajā QLED DUO ekrānā. Ciemiņiem no vēju pilsētas šefs kā komplimentu uzsauks 36,6% āboliņu uzlējuma šotiņus,kā reiz attālumam starp Liepāju un Rūjienu 366km!

  +2 [+] [-]

, 2024-04-03 20:41, pirms 4 nedēļām
pie Daiņa kubla rakstīja: Pirms spēlēm improvizētajā brīvdabas estrādē atpūtas vietā ''Pie Daiņa'' demonstrēs filmu ''Cilvēks dzelzs maskā'' ar Leo Di Kaprio galvenajā lomā,līdz ņemt labu garastāvokli,siltas segas un pledus,var ar saviem piknika groziņiem. Abas spēles demonstrēs paralēlajā QLED DUO ekrānā. Ciemiņiem no vēju pilsētas šefs kā komplimentu uzsauks 36,6% āboliņu uzlējuma šotiņus,kā reiz attālumam starp Liepāju un Rūjienu 366km!
Naukšēnos Leo vispār ir diezgan lielā cieņā ,esam jau ceļā. Ceram uz karstajiem šotiņiem. ņemot vērā patreizējos laikapstākļus.

  -3 [+] [-]

, 2024-04-03 20:48, pirms 4 nedēļām
pie Daiņa rakstīja: kurš atvedīs malku? Dainis aizmirsa un nepaņēma pa ceļam.
Brāļi Avotiņi kā reiz brauks no Oleru meža takas,pēc pavasara sakopšanas talkas ir nozāģēti daudz sauskaltušie,Rietumvidzemes mežsaimniecības Rūjienas meža iecirkņa infrastruktūras vadītāja vietnieks Egils Krastiņš ir devis zaļo gaismu malciņu aizgātāt Dainim priekš kubla,lai popularizētu tūristu pieplūdumu Rūjienas pagastā...gaidām
Slēpts komentārs: pie Daiņa

     [+] [-]

, 2024-04-03 20:56, pirms 4 nedēļām
sc admini? nebūtu takā laiks sāk banot? 8no10 komentāriem, pie rakstiem ktkāda šizofrēniķa murgi,jums tas pašiem liekas normāli?
Slēpts komentārs: pie Daiņa kubla
Slēpts komentārs: pie Daiņa

  -1 [+] [-]

, 2024-04-03 21:12, pirms 4 nedēļām
Jawell rakstīja: sc admini? nebūtu takā laiks sāk banot? 8no10 komentāriem, pie rakstiem ktkāda šizofrēniķa murgi,jums tas pašiem liekas normāli?
Tak noignorē tos lietotājus,un neredzēsi tos komentārus. Citiem atkal prikolīgi paskatīties,kā tādi kā tu(atvaino) cepjās par būtībā neko...don't feed the troll kā sacīt jāsaka! Ja tu būtu izbaudījis bimbambolu un leonardu dravnieku AB laikā,tici man,tu nepārdzīvotu!

  -1 [+] [-]

, 2024-04-03 21:24, pirms 4 nedēļām
Tālis arī malku dabūjis no Jāņa (Mihaila), pasākumam pietiks.
Slēpts komentārs: pie Daiņa
Slēpts komentārs: pie Daiņa
Slēpts komentārs: pie Daiņa

  -1 [+] [-]

, 2024-04-03 21:50, pirms 4 nedēļām
pie Daiņa rakstīja: nesaprotu jūsu jēgu troļļot? pilnīga bezjēga.
Es jau neko,ir amizanti paskatīties,kā cilvēki nevar pārdzīvot,ka jums tur viss bumbās,varbūt skauž? Es par kublu,laba manta!
Slēpts komentārs: pie Daiņa
Slēpts komentārs: IndulisNoVilpulkas

  -4 [+] [-]

, 2024-04-03 22:25, pirms 4 nedēļām
Kad cilvēks par kaut ko pajoko, un vairs šo joku neaiztiek, tad viss ir normāli, bet kad cilvēk(i)s vienu un to pašu joku dzen gadiem, tad tā jau ir diagnoze par zināmu idiotismu un aprobežotību. Un lai šo diagnozi uzstādītu nav jābūt pat psihiatram.
Slēpts komentārs: Rújienas Šauriņš
Slēpts komentārs: IndulisNoVilpulkas
Slēpts komentārs: Rújienas Šauriņš

  +4 [+] [-]

, 2024-04-03 22:53, pirms 4 nedēļām
Ivars Zvirgzdiņš rakstīja: Kad cilvēks par kaut ko pajoko, un vairs šo joku neaiztiek, tad viss ir normāli, bet kad cilvēk(i)s vienu un to pašu joku dzen gadiem, tad tā jau ir diagnoze par zināmu idiotismu un aprobežotību. Un lai šo diagnozi uzstādītu nav jābūt pat psihiatram.
Laikam jau admini paši nesaprot, ka neviens normāls cilvēks vairs nevēlas tādā miskastē kaut ko komentēt. Paliek tikai Tvaika ielas pacienti. Bet nu hokeja jaukšana kopā ar basi jau vien daudz par ko liecina.
Slēpts komentārs: Rújienas Šauriņš
Slēpts komentārs: Rújienas Šauriņš

     [+] [-]

, 2024-04-03 23:03, pirms 4 nedēļām
optimuss rakstīja: Laikam jau admini paši nesaprot, ka neviens normāls cilvēks vairs nevēlas tādā miskastē kaut ko komentēt. Paliek tikai Tvaika ielas pacienti. Bet nu hokeja jaukšana kopā ar basi jau vien daudz par ko liecina.
Diemžēl jā, no rīta labāk delfi vai apollo apskatos, jo te komentāros kaut kādi šizofrēmie piespamojuši visu. Nekādu viedokli par spēli, sniegumu nevar, negribas meklēt. Bet apsveicu- vismaz ir komentāri, ja tāds ir mērķis.
Slēpts komentārs: IndulisNoVilpulkas

  +3 [+] [-]

, 2024-04-03 23:05, pirms 4 nedēļām
Ivars Zvirgzdiņš rakstīja: Kad cilvēks par kaut ko pajoko, un vairs šo joku neaiztiek, tad viss ir normāli, bet kad cilvēk(i)s vienu un to pašu joku dzen gadiem, tad tā jau ir diagnoze par zināmu idiotismu un aprobežotību. Un lai šo diagnozi uzstādītu nav jābūt pat psihiatram.
Kā tur bija ar to joku, ka Zvirgdiņš pat baznīcā dabūs pērienu.
Slēpts komentārs: Rújienas Šauriņš
Slēpts komentārs: IndulisNoVilpulkas
Slēpts komentārs: Rújienas Šauriņš
Slēpts komentārs: IndulisNoVilpulkas

  +3 [+] [-]

, 2024-04-03 23:14, pirms 4 nedēļām
ingars31 rakstīja: Tak noignorē tos lietotājus,un neredzēsi tos komentārus. Citiem atkal prikolīgi paskatīties,kā tādi kā tu(atvaino) cepjās par būtībā neko...don't feed the troll kā sacīt jāsaka! Ja tu būtu izbaudījis bimbambolu un leonardu dravnieku AB laikā,tici man,tu nepārdzīvotu!
Bimbambols ar saviem n-tajiem kontiem shkjita 10kaart inteligjentaaks. Tas bija kkas liidziigs Standapam. Arii 'raksti ar analiitiku' bija Taa ideja par Andrinju kaa policistu vien raisiija simtiem komentaaru katru speeli peedeejos aktiivajos gados. Bija sajuuta, ka cilveeki pat to saak pienjemt par patiesiibu sarkasma vietaa.
Anyway, tas bija vairaak kaa 15 gadus atpakalj. Maac shaubas, kas shis ir Bimbambols pensijaa.

  +1 [+] [-]

, 2024-04-03 23:15, pirms 4 nedēļām
šodien solīja, ka kublā būs nakts šovs - tikšot no Kuldīgas atvestas vairākas vimbas, kas lēkāšot pret straumi, ko ar abām rokām veidos Dainis. kaut kā neticās, ka tas sanāks, bet vienalga - noskatīšos šo uzvedumu.

  +2 [+] [-]

, 2024-04-03 23:16, pirms 4 nedēļām
Nu tas it kā Rūjienietis -Stiprais vai Niknais vai Šaurais vai vēl 15 niki --nu uzraksti uz šiem jokiem balstītu grāmatu . nepiesārņo komentārus !Tu esi tikpat pārliecināts , kā R.Kugrēns , ka viņnnnnnnnš ir izcils komiķis .Diezko smieklīgi jau nesanāk ! Atbrauks Dāvis uz Latviju -pajautāšu viņam ko viņš domā par šsīm neasprātībām ģimenes virzienā . A sporta centra adminis šo nemāk izbeigt . Ja es uzrakstīšu pie-irsts kubls ar īsto burtu , viņnnš uzreiz uzliks man banu par to . A ar vienu šsssso salagu cīnīties tas viņam par grūtu
Slēpts komentārs: Rújienas Šauriņš

  -4 [+] [-]

, 2024-04-03 23:20, pirms 4 nedēļām
vik18 rakstīja: Nu tas it kā Rūjienietis -Stiprais vai Niknais vai Šaurais vai vēl 15 niki --nu uzraksti uz šiem jokiem balstītu grāmatu . nepiesārņo komentārus !Tu esi tikpat pārliecināts , kā R.Kugrēns , ka viņnnnnnnnš ir izcils komiķis .Diezko smieklīgi jau nesanāk ! Atbrauks Dāvis uz Latviju -pajautāšu viņam ko viņš domā par šsīm neasprātībām ģimenes virzienā . A sporta centra adminis šo nemāk izbeigt . Ja es uzrakstīšu pie-irsts kubls ar īsto burtu , viņnnš uzreiz uzliks man banu par to . A ar vienu šsssso salagu cīnīties tas viņam par grūtu
Draudziņ kam tu te lielies? Tikai Rūjieniešī ar Dāvi var sarunāties, lai tiktu līdz viņam vispirms pārbaude pie Daiņa jaiztur: 50 šoti un tad jauztaisa mazs iestudējums žūrijas priekšā.

Tu to varēsi? Ja domā ka jā, brauc tik ciemā! Visi laipni gaidīti
1 2 3 79 komentāri