Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Entonijs: "Mums ir vajadzīgs Stademairs"

Entonijs: "Mums ir vajadzīgs Stademairs"
Amarē Stademairs un Karmelo Entonijs
Foto: AFP

Jautājums, vai Karmelo Entonijs un Amarē Stademairs kopā var spēlēt labi un izcīnīt daudzas uzvaras, ir aktuāls kopš pirmās dienas, kad abi apvienoja spēkus Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) vienībā Ņujorkas "Knicks". Un šis jautājums atkal īpaši aktuālizēsies tuvāko dienu laikā, kad Stademairs aizvadīs pirmo maču šosezon pēc oktobra beigās pārciestās operācijas kreisajā ceļgalā.

Lai arī "Knicks" vienībai sezonas sākums ir izvērties veiksmīgs un arī komandas līderis Karmelo Entonijs šobrīd aizvada vienu no savas karjeras labākajām sezonām, pats Entonijs atzinis, ka spēka uzbrucējs Amarē Stademairs komandai noteikti ir vajadzīgs un ka viņš komandu padarīs labāku.

"Mums viņš ir vajadzīgs," izteicās Entonijs pēc piektdienas dramatiskā zaudējuma Sakramento "Kings" vienībai ar 105:106. "Es zinu, ka mēs spēlējam labi, taču - jo vairāk spēlētāju, jo labāk, īpaši pašlaik, kad puiši demonstrē labu sniegumu."

Paredzams, ka Stademairs, kurš aizvadīja metienu treniņu pirms piektdienas spēles, pirmdien piedalīsies komandas treniņā. Pats basketbolists vēl piektdien nespēja konkrēti pateikt, kad atgriezīsies laukumā, tomēr izteicās, ka tas notiks drīz.

Neskaitot Stademairu, vēl vairāki Ņujorkas vienības spēlētāji pašlaik ārstē savainojumus. Pieredzējušais uzbrucējs Rašīds Volless kreisās pēdas savainojuma dēļ ir izlaidis pēdējos astoņus mačus, savukārt aizsargs Reimonds Feltons, kurš savainojis labās rokas mazo pirkstiņu, laukumā varētu atgriezties nākamā gada janvāra vidū. "Knicks" vienības spēlētāji un līdzjutēji ļoti gaida brīdi, kad laukumā atgriezīsies šī gada pavasarī ceļgala operāciju pārcietušais Aimans Šamperts. Optimistiskākās prognozes sola, ka aizsargs laukumā varētu atgriezties februāra beigās.

"Knicks" galvenais treneris Maiks Vudsons izteicies, ka pēc pirmdienas treniņa varēs secināt, vai Amarē ir gatavs atgriezties laukumā. "Ja viņš jutīsies labi pēc treniņa, viņš būs gatavs doties laukumā Jaunā gada pirmajā dienā." 2013.gada pirmajā dienā jeb 1.janvārī "Knicks" mērosies spēkiem ar Portlendas "Trail Blazers" vienību.

Entonijs, kurš cer, ka Stademairs komandai varēs palīdzēt jau otrdienas spēlē, darbojies laukumā kā spēka uzbrucējs Stademaira prombūtnes laikā un spējis demonstrēt lielisku sniegumu, gūdams vidēji 28,5 mačā un izcīnīdams 6,2 atlēkušās bumbas.

Paredzams, ka Stademairs vismaz pirmajās spēlēs pēc atgriešanās ierindā iesaistīsies no rezervistu soliņa, aizvadot laukumā limitētas minūtes. Kad Stademairs fiziski būs gatavs aizvadīt neierobežotu minūšu skaitu laukumā un atgriezīsies komandas pamatsastāvā, tad, visticamāk, veterānam Kurtam Tomasam nāksies iesaistīties spēlēs no rezervistu soliņa.

Izmantotie resursi:
Yahoo! Sports - Sports News, Scores, Rumors,...

  +2 [+] [-]

, 2012-12-31 02:08, pirms 11 gadiem
Iedomājieties, kā spēlēs šī komanda, kad visi būs veseli un gatavi spēlēt!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-12-31 10:48, pirms 11 gadiem
Mēs vēl neesam redzējuši kā Stademairs spēlē ar jauno Carmelo

  +3 [+] [-]

, 2012-12-31 13:15, pirms 11 gadiem
Patiešām Knicks varētu būt konferences līdere, ja visi spēlētāji būtu vesali..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-12-31 14:02, pirms 11 gadiem
Vispār jau Šamperts paredz atgriezties laukumā janvārī un ir jau sācis trenēties non-contact treniņos...

  +2 [+] [-]

, 2012-12-31 15:00, pirms 11 gadiem
Irbiite aizveries...

  +1 [+] [-]

, 2012-12-31 15:38, pirms 11 gadiem
irbiite rakstīja: Heat visus samals miltos! GO HEAT!
Tev pietiek AHL skatiities!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja