Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Viljamss, Ji un Būns paliek "Nets"

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Viljamss, Ji un Būns paliek "Nets"
Ji Jianlians
Foto: AP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Ņūdžersijas ''Nets'' pagarinājis līgumus ar Ķīnas valstsvienības uzbrucēju Ji Jianlianu, centra spēlētāju Džošu Būnu un uzbrucēju Šonu Viljamsu.

Tāpat ''Nets'' kluba vadība nolēma nepagarināt sadarbību ar komandas aizsargu Morisu Eigeru, kurš pēc šīs sezonas beigām kļūs par brīvo aģentu.

No iepriekš pieminētajiem spēlētājiem nākamsezon visvairāk pelnīs Ķīnas basketbolists (3,19 miljoni USD). Viņam seko Būns (2,25 miljoni USD), bet vismazāk pelnīs Viljamss (1,63 miljoni USD).

Džošu Būnu NBA saimē uzņēma 2006. gadā, kad ''Nets'' viņu draftēja 23. kopējo numuru. Kopš tā laika amerikānis piedalījies 131 spēlē, caurmērā gūstot 6,3 punktus un izcīnot 5,2 bumbas zem groziem.

Viljamss, kurš 2007. gada jauno spēlētāju izvēles ceremonijā tika izvēlēts ar kopējo 17. numuru, aizvadītajā sezonā izgāja laukumā 73 mačos un vidēji guva 5,6 punktus un savāca 4,4 atlēkušās bumbas.

Ķīnietis Ji Jianlians pagājušogad tika draftēts ar augsto sesto numuru un sezonu pavadīja Milvoki ''Bucks'' vienībā, vidēji atzīmējoties ar 8,6 punktiem un 5,2 bumbām zem groziem. 26. jūnijā viņš kopā ar Bobiju Simonsu apmaiņā pret Ričardu Džefersonu tika aizmainīts uz Ņūdžersijas ''Nets''.

Izmantotie resursi:
nba.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja