Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Voless, iespējams, beigs karjeru

Voless, iespējams, beigs karjeru
Bens Voless ar komandas biedriem
Foto: Getty Images

Pēc Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Klīvlendas ''Cavaliers'' zaudējuma Austrumu konferences finālā Orlando ''Magic'', komandas centra spēlētājs Bens Voless atzina, ka, iespējams, šī viņam ir bijusi pēdējā sezona karjerā.

Šonakt Orlando vietējais ''Magic'' sestajā Austrumu konferences fināla spēle pārspēja Klīvlendas ''Cavaliers'' ar 103:90, tādējādi izcīnot arī ceturto uzvaru visā sērijā un iekļūstot finālā. Kopumā ''Magic'' sērijā uzvarēja ar 4:2.

Pēc zaudējuma Klīvlendas ''Cavaliers'' centra spēlētājs Bens Voless atzina, ka, iespējams, šī viņam bijusi pēdējā sezona basketbolista karjerā: ''Es došos mājās, apsēdīšos, apspriedīšos ar savu ģimeni, izvērtēšu savas iespējas un tad arī paziņošu savu galīgo lēmumu. Nekas nav definēts, bet ir diezgan liela iespējamība, ka šī ir mana pēdējā sezona basketbolista karjerā. Ir diezgan grūti atrasties uz rezervista soliņa un visu noskatīties no malas. Pēc tam man ir jāstrādā ļoti smagi, lai atgrieztos to basketbolistu vidū, kurus regulāri laiž laukumā. Tas jau ir aptuveni kā jaunajiem līgas basketbolistiem. Domāju, ka esmu pelnījis to, ka mani izpērk. Ja tā nenotiks, tad man neatliks nekas cits, kā paziņot par aiziešanu no sporta.''

''Cavaliers'' ģenerālmenedžeris Denijs Ferijs izteicās, ka nav vēl runājis ar Volesu par viņa nākotni klubā: ''Ar Volesu par viņa iespējamo nākotni ''Cavaliers'' runājuši vēl neesam.'' Kā zināms, tad Benam Volesam vēl ar ''Cavaliers'' ir spēka līgums uz vienu sezonu par 14 miljoniem dolāru sezonā. Pagājušajā sezonā Voless nonāca Klīvlendā no Čikāgas ''Bulls''. Savukārt šajā sezonā komandas labā basketbolists vidēji spēlē izcīnīja 6,5 atlēkušās bumbas un bloķēja 1,3 pretinieku metienus. Sērijā pret Orlando ''Magic'' vidēji laukumā pavadītajās 12 minūtēs Voless izcīnīja 2,7 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
espn.com

  +1 [+] [-]

, 2009-05-31 09:59, pirms 15 gadiem
Viņa uzvārda brālis ivenbrīd iztiecās, ka ja nedabūs vismaz 8 miljonu piedāvājumu uz nākošo sezonu, tad arī beigšot karjeru.

Bens jau pats var atteitkies no daļas algas un tad viņu izpirks, ja darīs kā Mārberijs tad nekur citur netiks prom spēlēt

 +11 [+] [-]

, 2009-05-31 10:03, pirms 15 gadiem
Nu tiesam labs speletajs,lai ari punktus nemeta.Sava karjera labi nospelejis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2009-05-31 10:23, pirms 15 gadiem
Es domāju, ka šāds būtu pareizais lēmums, jo gadi iet bet spēks izpaliek. Nav ko mocīties un sisties pa "vājām" komandām. Naudas pietiks atliku likām

  +5 [+] [-]

, 2009-05-31 10:43, pirms 15 gadiem
un gredzens jau arī ir izcīnīts, ta kā vismaz pēc tā tik ļoti vairāk laikam neraujas...

  +4 [+] [-]

, 2009-05-31 11:03, pirms 15 gadiem
6.speletajs rakstīja: Lai iet uz thunder!
Tiši gribeju to teikt, šitādus parasti savāc thunder vai arī traumētos, kā Livingstons! Drīz McGradijs ar savu traumu tur ar varēs iet!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: DinamoFans

     [+] [-]

, 2009-06-01 09:30, pirms 15 gadiem
nebūtu Benam tā milzīgā alga, man nebūtu nekas pretī, ja viņš spēlētu GSW kopā ar Andri un Roniju - būtu ļoti labs un spēcīgs aizsardzības trio zem groziem - ja vēl pieskaitam Raitu un Rendolfu, tad draftā droši varētu izvēlēties kādu "mazo" un regulārās sezonas laikā spēlēt ar diviem garajiem laukumā vienlaicīgi, nevis vienu garo un četriem aizsargiem! bet tas tā - kkas no zinātniskās fantastikas!

     [+] [-]

, 2009-06-01 22:43, pirms 15 gadiem
Izcils aizsardzības spēlētājs. Vislabāk atceros viņu no Detroitas laikiem, kad viņi vēl paņēma ''gredzenus''