Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Nelsons varētu atgriezties finālsērijas laikā

Andrejs Siliņš

Nelsons varētu atgriezties finālsērijas laikā
Džamīrs Nelsons
Foto: AP

Labas ziņas Orlando "Magic" līdzjutejiem - iespējams, komandā uz Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) finālsēriju pret Losandželosas "Lakers" ierindā varētu atgriezties saspēles vadītājs Džamīrs Nelsons.

Februāra vidū Nelsons pārcieta pleca operāciju un sākotnēja informācija liecināja, ka basketbolistam sezona ir beigusies. Tomēr šobrīd Nelsons jau atsācis treniņus, taču skaidrs, ka nav pat tuvu savai optimālajai fiziskajai formai. "Iespēja dabūt "All-Star" saspēles vadītāju kaut uz 15 minūtēm spēlē ir kaut kas tāds, ko ir vērts apsvērt," sacījis kluba prezidents Bobs Vanders Veide.

Tiesa, vēl tikai pirms pusotras nedēļas "Magic" oficiali zoņoja, ka Nelsons šosezon nepiedalīsies izslēgšanas mačos. Šajā sezonā basketbolists piedalījies 42 spēlēs, visās ejot laukumā sākuma pieciniekā, vidēji nospēlējot 31,2 minūtes, gūstot 16,7 punktus, atdodot 5,4 rezultatīvas piespēles un izcīnot 3,5 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
orlandosentinel.com

  +9 [+] [-]

, 2009-05-31 17:34, pirms 15 gadiem
nu Magics tiek diezgan labi galaa bez vinja, bet nu par ljaunu jau nenaaktu, ja Nelsons speeleetu.

 +11 [+] [-]

, 2009-05-31 17:55, pirms 15 gadiem
Nu galvenais, lai nerodas tāda, situācija ka Alstons spēlē mazāk kā iepriekš Domāju, ka play-offos tā ielekt finālā un spēlēt ir tiešām grūti, domāju ka ja spēlēs tad jādala laiks ar džonsonu.
Slēpts komentārs: gangreena666

  +7 [+] [-]

, 2009-05-31 18:41, pirms 15 gadiem
piekrītu,ka neko BAIGI viņs nevarētu palīdzēt,bet tieši pret Lakers abās regulārā sezona spēlēs Nelsons ir bijis rezultatīvākais un labākais!

  +8 [+] [-]

, 2009-05-31 18:44, pirms 15 gadiem
gangreena666 rakstīja: pilniigs blefs
NBA.com bija video kur viņs to pats personīgi apliecināja....

  +5 [+] [-]

, 2009-05-31 19:10, pirms 15 gadiem
Ja Nelsons atgrieziisies, pietam labaa formaa, tad loti iespeejams ka Orlando magic buus siis sezonas Cempioni!!
kautgan bez vina arii ir liela iespeeja!!!
par sliktu nenaaks

  +1 [+] [-]

, 2009-05-31 19:13, pirms 15 gadiem
es redzeeju to video un esmu gatavs sadareet, ka vinsh nemaz nesapgjerbsies forminjaa, kur nu veel speelees....tas viss ir pretinieku demoralizeeshanai....Garnets arii gribeeja speleet pret Orlando

     [+] [-]

, 2009-06-01 08:31, pirms 15 gadiem
Manas domas ir tādas, ka nevajag gaisu bojāt. Labāk, lai s''ez malā, Oralndo ļoti labi klājas bez viņa, ar viņu rotācijā var nojukt tā spēle. Loģiski, ka uzreiz pēc savainojuma viņš neies sākuma satāvā, vai ja ies, tad ne uz ilgu laiku un pa lielam lomas visiem spēlētājiem komandā paliks iepriekšējās, bet nezinu... Domāju, lai tik ārstējas vēl

     [+] [-]

, 2009-06-01 09:42, pirms 15 gadiem
Raitcha rakstīja: Manas domas ir tādas, ka nevajag gaisu bojāt. Labāk, lai sēž malā, Oralndo ļoti labi klājas bez viņa, ar viņu rotācijā var nojukt tā spēle. Loģiski, ka uzreiz pēc savainojuma viņš neies sākuma satāvā, vai ja ies, tad ne uz ilgu laiku un pa lielam lomas visiem spēlētājiem komandā paliks iepriekšējās, bet nezinu... Domāju, lai tik ārstējas vēl
ne velti ir vecā, labā paruna - uzvarētāji sastāvu nemaina! man ar domāt, ka, ja jau komanda spējusi ar šo sastāvu aizcīnīties līdz finālam, tad problēmu nav! Rafers sevi parāda kā labu saspēlnieku, labi saprotas ar komandas biedriem, tāpat arī vecais Džonsons ir sīksts aizsardzībā, tā, ka Nelsona "ierotēšanas" varētu pat pabojāt komandas uzvarētāju ķīmiju! ja Nelsons tiešām ir tik labā formā, tad uz spēlēm, protams, pieteikt vajag, bet finālā viņš nomināli ir 3.-2. saspēlnieks! nākamsezon - bez variantiem - nr1!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja