Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Ērvings un "Nets" šodien tiksies, lai panāktu vienošanos par maksimālo līgumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ērvings un "Nets" šodien tiksies, lai panāktu vienošanos par maksimālo līgumu
Kairijs Ērvings un Rodions Kurucs. Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas klubs Bruklinas "Nets" šodien tiksies ar saspēles vadītāju Kairiju Ērvingu, un abas puses ir motivētas parakstīt četru gadu maksimālo līgumu par 141 miljonu dolāru, raksta ESPN.

Sešu Zvaigžņu spēļu dalībnieks Ērvings pagājušajā sezonā Bostonas "Celtics" rindās aizvadīja 67 spēles, vidēji iemetot 23,8 punktus, izcīnot 7,0 atlēkušās bumbas un atdodot 6,9 rezultatīvas piespēles. Tomēr Austrumu konferences pusfinālā tika piedzīvota vilšanās pret Milvoki "Bucks", un Ērvinga pretenzijas pret "Celtics" menedžmentu, treneriem un komandas biedriem bija acīmredzamas.

"Nets" plāns ir piesaistīt Ērvingu un savainoto uzbrucēju Kevinu Durentu, kurš nule ar Goldensteitas "Warriors" piedalījās finālā, tomēr Ahilleja cīpslas traumas dēļ viņam labu laiku būs jāiztiek bez basketbola spēlēšanas. Starp Ērvingu un Durentu valda labas un ciešas attiecības, un tiek prognozēts, ka Durents un "Nets" pie sarunu galda sēdīsies jau tuvākajā laikā.

Ja latvieša Rodiona Kuruca pārstāvētajai komandai izdosies noslēgt līgumu ar Ērvingu, komandu pametīs saspēles vadītājs D'Andželo Rasels, kurš ar lielisku sezonu palīdzēja "Nets" sasniegt izslēgšanas spēles. Rasels pašlaik ir ierobežoti brīvais aģents. Ja īstenosies scenārijs par Ērvinga piesaistīšanu, tad ar Raselu varētu tikt parakstīts jauns līgums, un viņš uzreiz nonāktu citā komandā (sign and trade). Ja tas neīstenosies, tad "Nets" padarīs viņu par brīvo aģentu.

Rasela pakalpojumos ir ieinteresēta Losandželosas "Lakers", kas viņu kopā ar Timofeju Mozgovu aizmainīja uz Bruklinu, pretī saņemot Brūku Lopesu un 27. izvēli 2017. gada draftā. "Lakers" ir pieejami 32 miljoni zem algu griestiem, un tiek meklēta trešā zvaigzne, kas spēlēs kopā ar Lebronu Džeimsu un Entoniju Deivisu. Arī Raselam atgriešanās Losandželosā šķiet interesanta.

Brīvie aģenti šodien var sākt oficiālas sarunas ar komandām par līgumiem, un tie var tikt parakstīti, sākot no 6. jūlija.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2019-06-30 10:37, pirms 5 gadiem
Stulbs lēmums ja tas negarantē Duranta nākšanu uz Nets arī.Ar Raselu vismaz ietaupītos vairāk nauda.

     [+] [-]

, 2019-06-30 10:46, pirms 5 gadiem
Kāpēc regulāri komandas, kas iet pareizo ceļu, izdomā darīt ko tik glupu???
Mikroklimats būs auzās un labākie rezervisti vai nu sapūs uz soliņa, vai tiks aizmainīti uz citā komandām... viss labais vējā!!!

  +2 [+] [-]

, 2019-06-30 11:13, pirms 5 gadiem
Labāk Russels nekā Irvings. Irvings liekas tāds wanabe stars, bet nav vinjs nekas uberīpašs

     [+] [-]

, 2019-06-30 11:15, pirms 5 gadiem
Maverics iespējams mainas darijumos centisies iegut Dragiču.

  +1 [+] [-]

, 2019-06-30 11:22, pirms 5 gadiem
Roluxzz rakstīja: Maverics iespējams mainas darijumos centisies iegut Dragiču.
VIņi tiešām necentīsies iegūt viņu.VIņš reāli tiek minēts tikai Lukas sakarā,jo Miami vjg cap space priekš Batlera kurš itkā gribot uz Miami.
Problēma ir tajā,ka Dragičam ir 19 mil alga uz 1 gadu,un Miami vajadzēs kaut ko vērtīgu piemest klāt,lai tiktu no viņa vaļā,un Miami nav picku ko dot prom.Tātad viņiem jādod prom viens no trijiem vismaz vērtīgajiem spēlētājiem-Ričardsons,VInslovs vai Adebajo(C),bet pirmie divi uzreiz ar dragiču kopā sastāda 30+ mil,kas ir viss Dalasas cap space,un nedomāju,ka Miami grib ņemt pretī slikto salary Lee/Hārdavejs,jo reāli nav nekādas jēgas no tā Miami.

     [+] [-]

, 2019-06-30 11:42, pirms 5 gadiem
Roluxzz rakstīja: Maverics iespējams mainas darijumos centisies iegut Dragiču.
Jācer, ka THJ un Lee dosies prom!

     [+] [-]

, 2019-06-30 11:44, pirms 5 gadiem
Bostoniet pirmo reizi dzirdu, ka Batlers grib uz Maiami. Visu laiku taču bija Hjūstona. No kurienes šitais info?

     [+] [-]

, 2019-06-30 11:45, pirms 5 gadiem
chubaki rakstīja: Jācer, ka THJ un Lee dosies prom!
Lee iespējams noveivos ja nevarēs aiztreidot ietaupot 6-7 mil
No Tima neticas,ka tiks vaļā ja paši nesaņem pretī gavno līgumu
Piemēram kaut kādu Viginsu/Teague,jo Minesotai vajag naudu priekš Dlo

     [+] [-]

, 2019-06-30 11:46, pirms 5 gadiem
fantomas rakstīja: Bostoniet pirmo reizi dzirdu, ka Batlers grib uz Maiami. Visu laiku taču bija Hjūstona. No kurienes šitais info?
VIņš jau pirms Philly treida,kā vienu no gala mērķiem minēja Miami,bet reāli Miami ir tāda pati problēma,kā Hou ar algām.Hou gan vieglāk būtu aiztreidot Capelu/Gordonu un Takeru.
https://twitter.com/wojespn/status/...

     [+] [-]

, 2019-06-30 11:48, pirms 5 gadiem
Batlers būtu sapratis, ka ar Hardenu būs grūti sadzīvot? par šo biju dzirdējis, ka varētu savstarpēji ķīviņi un sūdīgs mikroklimats

     [+] [-]

, 2019-06-30 12:21, pirms 5 gadiem
viedoklis rakstīja: Kāpēc regulāri komandas, kas iet pareizo ceļu, izdomā darīt ko tik glupu???
Mikroklimats būs auzās un labākie rezervisti vai nu sapūs uz soliņa, vai tiks aizmainīti uz citā komandām... viss labais vējā!!!
Irvings ir populārāks un domāju te iet uz popularitātes mērķī. Kaut gan labāk ir Rusels, jo viņš ir iekļāvies komanda un komanda ir saliedēta.

     [+] [-]

, 2019-06-30 12:38, pirms 5 gadiem
Ņemot vērā, cik labi laukumā sapratās Rasels un Kurucs, tad Rasela došanās prom nav tā labākā ziņa, vēl jo vairāk tāpēc, ka mikroklimats komandā tiešām bija labs. Ērvings to visu varētu sabojāt. Ceru, ka Nets nepieļauj lielu kļūdu...

  +2 [+] [-]

, 2019-06-30 13:19, pirms 5 gadiem
viedoklis rakstīja: Kāpēc regulāri komandas, kas iet pareizo ceļu, izdomā darīt ko tik glupu???
Mikroklimats būs auzās un labākie rezervisti vai nu sapūs uz soliņa, vai tiks aizmainīti uz citā komandām... viss labais vējā!!!
nja, tāda ir US mentalitāte .. ja mums ir brīva nauda, tad jāpērk max iespējams dārgākais, spožākais..
liels risks - Nets bija uz pareizā attīstības ceļa - tagad Irvings var sabojāt, var viegli notraumēties, var sagribēt pēc gada pie cita draudziņa.
un nerēķina, ka Rasels vēl stabili progresēs

  +2 [+] [-]

, 2019-06-30 13:40, pirms 5 gadiem
Jāskatās, kas tur ar to otru zvaigzni, bet patiesībā baigi riskantsa štelle.
Nets jau it kā labi, viņi sper nākamo soli, piesaista zvaigznes pie labas komandas... bet Irvings jau vienā tādā "labā" komandā iepriekšejo sezonu nospēlēja. Baigi labi Bostonai tas neizvērsās. Nets ir tieši tā pati situācija, spēcīga komanda, labs mikroklimats, un cilvēki jūt, ka viņiem uzticas, dod spēles laiku, ļauj kļūdīties. A te atnāks viens strītbolists un sāks visus mācīt
Irvings manā skatījumā ir labs, un iekšā izvilkt spēles, iemest vajadzīgos metienus viņam ir, bet nu Bostonā viņš neiedzīvojās, kāpēc lai Nets būtu savādāk...

     [+] [-]

, 2019-06-30 14:58, pirms 5 gadiem
Roluxzz rakstīja: Maverics iespējams mainas darijumos centisies iegut Dragiču.
19M nav to vērts, ja viņš nebūtu paņēmis player option, tad varētu savādāk runāt.
Mavs atlikušo cap vajag izterēt priekš rotācijas spēlētājiem. Brogdons, Beverlijs un Steins no kingiem būtu sakarīgas opcijas.
Ja iet uz all in tad Tobiass Heriss, vai Batlers būtu labākie varianti.

     [+] [-]

, 2019-06-30 15:02, pirms 5 gadiem
Man tiešām žēl Nets fanu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja