Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Rockets" vēlas aizmainīt Skolu, "Pacers" redzeslokā Rojs un Mejo

"Rockets" vēlas aizmainīt Skolu, "Pacers" redzeslokā Rojs un Mejo
Luiss Skola
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) turpina aktīvi darboties spēlētāju tirgū, un viena no aktīvākajām vienībām joprojām ir Hjūstonas "Rockets". Hjūstonas klubs pašreiz aktīvi meklē iespējas, lai aizmainītu argentīniešu uzbrucēju Luisu Skolu, savukārt Indianas "Pacers" redzeslokā ir nonākuši divi uzbrūkošie aizsargi - O. Dž. Mejo un Brendons Rojs

Lai arī pagaidām "Rockets" vienība nav spējusi atrast maiņas darījuma partneri Skolas aizmaiņai, tomēr, kā ziņo līgai tuvi avoti, Hjūstonas vienība aktīvi meklē jaunas mājas spēka uzbrucējam. Atgādināsim, ka raķetes aizvadītajā NBA draftā tika pie diviem uzbrucējiem - Roisa Vaita un Terensa Džonsa -, tādēļ šobrīd 32 gadus vecajam Skolam vieta Hjūstonas komandā vairs netiek saskatīta.

Skola aizvadītajā regulārajā sezonā izgāja laukumā visās 66 spēlēs "Rockets" pamatsastāvā, vidēji mačā gūstot 15,5 punktus un izcīnot 6,5 atlēkušās bumbas. Lai arī Sanantonio "Spurs" uzbrucēju draftēja jau 2002. gada drafta otrajā kārtā, tomēr debiju basketbola Mekā Skola piedzīvoja tikai 2007./2008. gada sezonā "Rockets" kluba rindās, kur viņš ir aizvadījis piecus gadus ilgušo spēlētāja karjeru. Skolas alga nākamajā gadā būs 9,4 miljoni ASV dolāru.

Savukārt Indianas "Pacers" vienības ģenerālmenedžeris Kevins Pritčards Indystar.com atklāja, ka komanda pašlaik aktīvi meklē papildinājumu uzbrūkošā aizsarga pozīcijā. "Pacers" redzeslokā pašlaik ir nonācis O. Dž. Mejo, kurš tikai vakar kļuva par neierobežoti brīvo aģentu, un Brendons Rojs, kurš aizvadītās sezonas sākumā beidza spēlētāja karjera, tomēr nesen izteicās, ka aktīvi trenējas un drīzumā plāno atgriezties NBA. Tāpat arī Indiana izrāda interesi par Džamalu Kraufordu, kurš aizvadītajā sezonā aizstāvēja Porlendas "Trail Blazers" krāsas.

Bijušais "Pacers" prezidents Lerijs Bērds jau agrāk mēģināja realizēt dažādus maiņu darījumus, lai iegūtu Mejo, tomēr tie visi izrādījās neveiksmīgi.

Izmantotie resursi:
ESPN
Indianapolis Star | Indianapolis news,...

  -2 [+] [-]

, 2012-07-01 00:04, pirms 12 gadiem
Jau biju aizmirsis par tādu Skolu..
Cerams Indiana savāks labu sastāvu lai nākamgad cīnītos par ko lielu..

     [+] [-]

, 2012-07-01 00:57, pirms 12 gadiem
sadraftēja miljons pf tagad kāds no vecajiem pf jāmaina prom

  +2 [+] [-]

, 2012-07-01 01:27, pirms 12 gadiem
Scolu uz Spurs. viņam jau tur sen bija jābūt!

     [+] [-]

, 2012-07-01 09:13, pirms 12 gadiem
mangalis rakstīja: Scolu uz Spurs. viņam jau tur sen bija jābūt!
Spurs reāli varētu dod pretī tikai nevajadzīgos garos Blēru un Bonneru, bet tas Hjūstonu neinteresētu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-07-01 14:17, pirms 12 gadiem
kobe.james rakstīja: Indiānai ir George Hill, kas, manuprāt, progrezē pamatīgi. Kam viņiem SG? Ja Mayo, ta uz benķa aiz Hill. A Rojs nez vai gribēs sēdēt uz benķa.
Hills spēlēja pie Indiānas pg pozīcijā, un viņam beidzās līgums.