Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Novickis, Terijs un "Mavs" viesosies pie Hovarda Orlando

Novickis, Terijs un "Mavs" viesosies pie Hovarda Orlando
Dirks Novickis un Džeisons Terijs
Foto: AP/Scanpix

Šonakt pulksten 3.00 pēc Latvijas laika Orlando, Amway Center basketbola arēnā, Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) regulārā turnīra maču aizvadīs Dvaita Hovarda pārstāvētā „Magic” vienība, kura mērosies spēkiem ar pašreizējo NBA čempionvienību Dalasas „Mavericks”. Šī būs pirmā un vienīgā abu vienību savstarpējā tikšanās šajā regulārajā sezonā.

„Magic” (bilance 32-19, savā laukumā 18-8, 3.v. Austrumu konferencē) vienības sniegumā pēdējās nedēļās ir trūcis noturīguma, jo pēdējos desmit mačos tā ir izcīnījusi vien sešas uzvaras. Dalasas „Mavericks” (29-23, izbraukumā 10-15, 6.v. Rietumu konferencē) komanda ļoti labi zina, kādā situācijā šobrīd ir Orlando vienība, jo tā pati šosezon demonstrē ļoti nenoturīgu sniegumu, kad uzvaru sērija ir mijušās ar zaudējumu sērijām.

Orlando vienība centīsies pārtraukt „Mavs” piecu uzvaru sēriju mačos, kas aizvadīti „Magic” laukumā. Abu vienību basketbolisti noteikti nebūs tajā labākajā noskaņojumā, jo gan Orlando, gan Dalasa iepriekšējā regulārā turnīra mačā cieta neveiksmi.

„Magic” pirmdien guva pārliecinošu uzvaru pār Toronto vienību, savukārt trešdien Orlando pārtrauca triju uzvaru sēriju, jo tika piedzīvots zaudējums ar mīnus 22 punktiem pret „Knicks” – 86:108. Orlando komanda pēdējās astoņās spēlēs ir iekrājusi bilanci 4-4, bet četri zaudējumi ir piedzīvoti vidēji ar 17,3 punktu starpību.

Pašreizējās NBA čempionvienības sniegums ir bijis ļoti līdzīgs „Magic” sniegumam, jo pēdējos piecos mačos ir ciestas trīs neveiksme, un katrs zaudējums ir piedzīvots ar vismaz 16 punktu starpību. Pēdējais no zaudējumiem tika piedzīvots aizvadītajā naktī ar 85:106 pret Maiami „Heat” vienību.

Dvaits Hovards zaudējumā pret Ņujorku guva vien 12 punktus, kas ir viņa sliktākais rādītājs mačos, kas izvadīti pēc Visu Zvaigžņu spēles. Tāpat arī Hovards izcīnīja tikai piecas atlēkušās bumbas.

Gan komandas līderi Hovardu, gan komanda galveno treneri Stenu van Gandiju uztrauc viens un tas pats – komanda nespēj demonstrēt vienādi labi sniegumu katrā mačā, jo pārliecinošas uzvaras ir mijušās ar pamatīgām sagrāvēm, četras reizes sezonas laikā gūstot pat mazāk nekā 70 punktus mačā.

„Mavs” vienībai pēdējos mačos, kas izvadīti izbraukumā, nav veicies labi, jo no pēdējiem 11 mačiem, kas aizvadīti pretinieku laukumā, tikai divos ir gūtas uzvaras. Pēdējos sešos izbraukuma mačos dalasieši savā grozā ir ļāvuši samest vidēji 104,2 punktus.

Dalasas vienība mačā pret „Heat” zaudēja ceturto ceturtdaļu ar 13:26, Dirkam Novickim nerealizējot nevienu no pieciem izmestajiem metieniem. Taču, neskatoties uz demonstrēto sniegumu mača noslēdzošajā ceturtdaļā, Novickis visā mačā guva 25 punktus. Uzbrucējs pēdējos deviņos mačos ir guvis vidēji 25,9 punktus.

Abu vienību iepriekšējo maču, kas tika aizvadīts 2011. gada 8. janvārī, Novickis traumas dēļ izlaida. Orlando toreiz svinēja uzvaru ar 117:107, bet Hovards guva 23 punktus un izcīnīja 13 atlēkušās bumbas. Supermens pēdējos trijos abu komandu savstarpējos mačos, kas aizvadīti „Magic” laukumā, vidēji ir izcēlies ar 30 gūtiem punktiem un 16,7 izcīnītām bumbām.

Izmantotie resursi:
NBA.com

Kura vienība izcīnīs uzvaru gaidāmajā mačā?

  • 5

  • 8


     [+] [-]

, 2012-03-30 21:52, pirms 12 gadiem
Par Dalasu.Nebuutu pieklaajiigi pasreizeejiem 4empjiem palikt aiz striipas!Taapec sonakt jaabuut W...Divas speeles speelees kuras saakas trijos MEM jaanem HOU,lai gadiijumaa ja vilki(laikam atkal speelees 7 viiru sastaavaa)maajaas tomeer spees "panemt keltus atpaliktu no hjuustonas kuri ir astotie par uzvaras tiesu.Buutu jau labi ja veel kaki maajaas panemtu Denveru!!Gribaas,lai vilki veel kaartiigi paciinaas par playoff,lai arii neredzu no viniem iisti jeegu ja iekluus..Reaali Pekovi4s uz sezonas beigaam mocaas ar traumaam!Barea visu sezonu paaris speeles speelee paaris nee!Pagaajuso speeli speeleeja ar 7 speeleetaaju rotaaciju K Lovs kaa centrs.

     [+] [-]

, 2012-03-30 22:02, pirms 12 gadiem
Shodien lieku uz knicks!