Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Mavericks" treneris Kārlails jūnijā piedalīsies Latvijā notiekošā nometnē

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Mavericks" treneris Kārlails jūnijā piedalīsies Latvijā notiekošā nometnē
Riks Kārlails. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Nacionālā Basketbola asociācija (NBA), Starptautiskā Basketbola federācija (FIBA) un Latvijas Basketbola savienība (LBS) šodien paziņoja treneru sastāvu 18. “BWB Europe” nometnē, un viens no treneriem būs arī “Dallas Mavericks” galvenais treneris Riks Kārlails. Šī būs pirmā NBA un FIBA rīkotā globālā basketbola un sabiedriskās iniciatīvas attīstības programma, kura tiks īstenota Latvijā.

“BWB Europe 2019” sāksies svētdien, 9. jūnijā un norisināsies līdz trešdienai, 12. jūnijam, Elektrum Olimpiskajā centrā Rīgā, Latvijā, un tajā piedalīsies NBA klubu galveno treneru asistenti Džamals Mozlijs (“Dallas Mavericks”) un Pablo Pridžioni (“Brooklyn Nets”), kā arī NBA spēlētāju attīstības treneri Kamerons Hodžs (“San Antonio Spurs”) un Maikls Rafins (“New Orleans Pelicans”). Nometnes fiziskās sagatavotības treneris būs Keisijs Smits (“Dallas Mavericks”.

Nometnes direktori būs Marins Sedlāčeks (“Philadelphia 76ers”, Serbija) un Patriks Hants (Pasaules Basketbola treneru asociācijas prezidents, Austrālija).

“BWB Europe 2019” pulcēs labākos basketbolistus un basketbolistes 17 gadu vecumā un jaunākus no visas Eiropas, lai dotu iespēju mācīties no esošajiem un bijušajiem NBA un FIBA spēlētājiem un treneriem, kā arī sacensties ar reģiona labākajiem jaunajiem spēlētājiem.

Treneri vadīs dažādas aktivitātes laukumā un ārpus tā, tajā skaitā efektīvu pārvietošanos laukumā, prasmju pilnveidošanas stacijas, metienu un prasmju sacensības, 5 x 5 basketbola spēles un ikdienas prasmju seminārus, koncentrējoties uz veselību, līderu dotībām un komunikāciju. Nometnes noslēgumā viens jaunais basketbolists un viena jaunā basketboliste tiks atzīti par “BWB Europe MVP”. Programmas “NBA Cares” ietvaros spēlētāji un treneri, tostarp Latvijas NBA spēlētāji, apciemos Bērnu klīniskās universitātes slimnīcu, lai pavadītu laiku ar bērniem un viņu vecākiem.

“BWB Europe” nometnes dalībnieki un esošie NBA un WNBA spēlētāji un spēlētājas, kas piedalīsies nometnē, tiks paziņoti īsi pirms nometnes.

Izmantotie resursi:
“Dallas Mavericks” galvenais treneris Riks...

     [+] [-]

, 2019-05-29 16:35, pirms 5 gadiem
Es viņa vietā sāktu vizīti ar mazo aliņu iekš Čukčukfabrik

     [+] [-]

, 2019-05-29 21:55, pirms 5 gadiem
Lieliska ziņa!

     [+] [-]

, 2019-05-29 23:02, pirms 5 gadiem
truestory rakstīja: Es viņa vietā sāktu vizīti ar mazo aliņu iekš Čukčukfabrik
Tāpēc jau tu neesi viņa vietā!