Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Haringtons pievienojas kapteiņu tiltiņam

Andrejs Siliņš

Haringtons pievienojas kapteiņu tiltiņam
Als Haringtons
Foto: daylife.com

Par trešo Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas "Warriors" kapteini šosezon iecelts viens no komandas veterāniem, spēka uzbrucējs Als Haringtons, liecina komandas oficiālais pieteikums.

Jau iepriekš ar prieku vēstījām, ka par "Warriors" kapteiņiem iecelti aizsargs Stīvens Džeksons un latviešu centrs Andris Biedriņš. Tagad kapteiņu tiltiņam pievienojies arī Haringtons, apliecina komandas oficiālais pieteikums. Nevarētu teikt, ka tas ir negaidīti, jo arī iepriekšējā sezonā komandai bija trīs kapteiņi - Barons Deiviss, Mets Bārnss un Stīvens Džeksons.

28 gadus vecais Haringtons ir trešais vecākais komandas spēlētājs aiz Džeksona un Korija Mageti. Ņūdžersijā dzimušais Haringtons par "kareivi" kļuva 2007. gada 17. janvārī, kad Oklendā maiņas darījuma rezultātā ieradās kopā ar Džeksonu, Šarūnu Jasikēviču un Džošu Pauelu.

Pēc vidusskolas absolvēšanas 1998. gadā Haringtons uzreiz pieteicās NBA draftam, un tajā basketbolistu ar 25. kārtas numuru izvēlējās Indianas "Pacers". Indianā uzbrucējs pavadīja pirmās sešas sezonas, taču 2004. gadā pievienojās Atlantas "Hawks" vienībai, kurā nospēlēja nākamās divas sezonas. 2006. gadā Haringtons atgriezās Indianā, taču, kā jau rakstīts, sezonas vidū tika aizmainīts uz Oklendas klubu.

Izmantotie resursi:
nba.com
wikipedia.org

Slēpts komentārs: āris spāre
Slēpts komentārs: Jānis Vītols
Slēpts komentārs: KarlizL
Slēpts komentārs: KristsT
Slēpts komentārs: Yo
Slēpts komentārs: TMVP
Slēpts komentārs: āris spāre
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: kino
Slēpts komentārs: āris spāre
Slēpts komentārs: Raitcha
Slēpts komentārs: mangalis
Slēpts komentārs: T.Henry13
Slēpts komentārs: McRELE
Slēpts komentārs: goga papukašvili

  +4 [+] [-]

, 2008-10-28 15:56, pirms 16 gadiem
nevienam komentaram nav +

  -3 [+] [-]

, 2008-10-28 16:05, pirms 16 gadiem
goga papukašvili rakstīja: Tā ir slikta zīme. Līdz ar to Andris vairs nav viens no 2, bet viens no 3. Nedaudz nomierina fakts, ka arī pag. sezonā GS bija 3 kapteiņi. Tāpēc jācer, ka tas nav Nelsona mājiens, ka AB netiek galā ar kapteiņa-līdera pienākumiem.
kas tas par murgu...
kā kko ta'du vispār var iedomāties.

  -4 [+] [-]

, 2008-10-28 16:32, pirms 16 gadiem
Daavinu!!!
Slēpts komentārs: goga papukašvili
Slēpts komentārs: KaKts
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2008-10-28 20:25, pirms 16 gadiem
mazajiem brivdienas, izrada priecinju ar minusiniem, ta turet.

  -1 [+] [-]

, 2008-10-29 11:40, pirms 16 gadiem
visiem miinusi

  -1 [+] [-]

, 2008-10-29 19:41, pirms 16 gadiem
Viss ir brīvi! Video, audio, bildes, mp3, multenes, programas, jokainas klipi, tapetes darba galdam, smieklīgas videoklipi, video klipi, dziesmas, mūzika, mūzikālie faili mobilājam tālrunim, skrinseiveri mobilājam tālrunim, dažādas programas unu utliliti Jūsu datoram, speles, dokumentālie un multiplikācijas filmi, un arī liels skaitlis citus failus Jūsu baudai unu noderībai.

ieskaties.filer.at: Filer.at - braukt jamak - Video - ieskaties - ...