Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Eliss: "Atbildu par savu rīcību"

Eliss: "Atbildu par savu rīcību"
Monta Eliss
Foto: AP

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas "Warriors" aizsargs Monta Ellis, kurš komandai nevarēs palīdzēt divus mēnešus mopēda incidentā iegūtās traumas dēļ, savu vainu notikušajā atzinis.

22 gadu vecais aizsargs augustā kluba menedžerim Krisam Mulinam bija teicis, ka kājas savainojumu bija guvis basketbola treniņa laikā, bet sāpes jutis vēlāk, tādēļ uzreiz nav vērsies pie komandas ārstiem. Mēnesi pirms nelaimes gadījuma Ellis ar "Warriors" vienību bija noslēdzis 66 ASV miljonus vērtu līgumu uz sešiem gadiem.

Šāda pabraukāšanas Oklendas komandas aizsargam beidzās bēdīgi. Viņš ticis diskvalificēts uz sezonas pirmajām 30 spēlēm, tāpat aizsargam šis pasākums izmaksās trīs miljonus ASV dolāru. Pats basketbolists paziņojumā, ko izplatījis kā ("Warriors") "Apvienībai, faniem un draugiem," saka: "Es gribu, lai ir zināms, ka mans savainojums ir balstīts un negadījumu un tā arī tiek vērtēts. Es vienmēr uzņemos atbildību par savu rīcību."

Šajā laikā Monta Ellis atlabst no savainojumu un trenējas pēc individuālas programmas un cer, ka komanda spēs iekļūt izslēgšanas spēlēs. "Es cītīgi strādāju, lai palīdzētu saviem komandas biedriem un treneriem uzvarēt daudz spēles, un atkal just lielisko play-off spēļu atmosfēru.

Izmantotie resursi:
espn.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2008-10-28 16:19, pirms 16 gadiem
jaa jaa... "es vienmeer uznjemos atbildiibu par savu riiciibu"... tad kaapeec tad kad bija jastaasta kaa viss notika, tad "espeeleeju basiitu un sasitos", neviss kaa vajadzeeja "bljin, braucu ar mopeedu un nokritu".... izlietu uudeni nesasmelsi, Montana...uzreiz vajadzeeja teikt kaa ir...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-10-28 19:55, pirms 16 gadiem
brat_2 rakstīja: jaa jaa... "es vienmeer uznjemos atbildiibu par savu riiciibu"... tad kaapeec tad kad bija jastaasta kaa viss notika, tad "espeeleeju basiitu un sasitos", neviss kaa vajadzeeja "bljin, braucu ar mopeedu un nokritu".... izlietu uudeni nesasmelsi, Montana...uzreiz vajadzeeja teikt kaa ir...
Ne vienmēr visu var pateikt acīs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-10-29 18:28, pirms 16 gadiem
emmm, taada sajuuta ka pdb77 bik nesaprot par ko iet runa. eliss taapat nevareetu speeleet tos 3 diskvalificeetos meeneshus jo aarstee potiiti. taadeejaadi GSW vadiiba uzliekot sodinju pie reizes ieekonomee sev 3 milj us$. kkaa taa, ne?

  -1 [+] [-]

, 2008-10-29 19:40, pirms 16 gadiem
Viss ir brīvi! Video, audio, bildes, mp3, multenes, programas, jokainas klipi, tapetes darba galdam, smieklīgas videoklipi, video klipi, dziesmas, mūzika, mūzikālie faili mobilājam tālrunim, skrinseiveri mobilājam tālrunim, dažādas programas unu utliliti Jūsu datoram, speles, dokumentālie un multiplikācijas filmi, un arī liels skaitlis citus failus Jūsu baudai unu noderībai.

ieskaties.filer.at: Filer.at - braukt jamak - Video - ieskaties - ...