Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Warriors" piedāvās traumētajam Tompsonam 190 miljonus un noturēs viņu sastāvā

Rolands Eliņš

"Warriors" piedāvās traumētajam Tompsonam 190 miljonus un noturēs viņu sastāvā
Klejs Tompsons. Foto: AFP/Scanpix

NBA klubs Goldensteitas “Warriors” uzreiz pēc brīvo aģentu tirgus atvēršanās Klejam Tompsonam liks galdā piedāvājumu par 190 miljoniem dolāru piecās sezonās, un ESPN vēsta, ka tas tiks ātri pieņemts. "Warriors" vienība nolēmusi izrādīt uzticību spēlētājam, kurš palīdzēja komandai tikt pie trim čempiones tituliem, bet mēneša sākumā guva smagu savainojumu.

“Warriors” šovakar paziņoja, ka noslēgusi ilgtermiņa līgumus ar ģenerālmenedžeri Bobu Maiersu un galveno izpilddirektoru Riku Veltsu, kam pavisam drīz sekoja arī informācijas nonākšana ESPN apskatnieka Eidriena Vodžnarovska ausīs, proti, “Warriors” nolēmusi tomēr piedāvāt maksimālo līgumu Klejam Tompsonam.

“Warriors” sapulcinātais zvaigžņu sastāvs rada pamatīgas problēmas algu sarakstos, kuros jau ir Stefena Karija milzīgais līgums, turklāt vēl lielāku neskaidrību radīja Kleja Tompsona krustenisko saišu plīsums NBA finālsērijā, kas viņam liks izlaist, visticamāk, visu nākamo sezonu. Par Tompsonu interesi izrādīja citas komandas, gatavojot savus līguma piedāvājumus, bet Tompsons no “Warriors” gaidīja maksimālo līgumu.

Kā vēsta ESPN, viņš to arī sagaidīs. “Warriors” vadība 30. jūnija vakarā viņam priekšā noliks līgumu par 190 miljoniem dolāru uz piecām sezonām, un sagaidāms, ka Tompsons to uzreiz arī parakstīs. Jāpiezīmē, ka “Warriors” pēc finālsērijas ne brīdi nebija mainījusi nostāju, ka vēlas Tompsona palikšanu sastāvā, jautājums bija tikai par to, vai viņam tiks piedāvāts maksimālais līgums vai arī tiks mēģināts vienoties par mazāku summu.

Tompsons ir viens no visu laiku labākajiem NBA snaiperiem – viņš vismaz 200 tālmetienus trāpījis septiņās sezonas pēc kārtas, katrā no šīm sezonām viņa precizitāte bijusi augstāka par 40%, bet kopumā ar 1798 trāpītiem trejačiem viņš jau tagad ir 16. vietā NBA vēsturē. Tompsonu gan nebūt nav godīgi saukt tikai par labu tālmetienu izpildītāju, jo viņam ir lieliskas prasmes arī citos basketbola elementos, ieskaitot aizsardzību – šosezon viņš tika iekļauts NBA otrajā simboliskajā aizsardzības izlasē.

ESPN vēsta, ka gaidāmais milzu līgums ar Tompsonu neizslēdz “Warriors” vēlmi noslēgt līgumu arī ar topošo brīvo aģentu Kevinu Durentu, kurš arī smagas traumas dēļ varētu izlaist lielu daļu nākamās sezonas. “Warriors” situāciju gan apgrūtina tās citi noslēgtie līgumi, un jau pēc Tompsona līguma nākamajā sezonā “Warriors” algu saraksts sniegsies apmēram 125 miljonu apmērā, tālu virs algu griestiem (šosezon tie bija 99 miljoni). Tiesības noslēgt maksimālo līgumu ar Durentu “Warriors” gan tāpat būs, taču tas liks maksāt milzīgu summu greznības nodoklī par diviem spēlētājiem, kuri nākamsezon nemaz nedosies laukumā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

Slēpts komentārs: viedoklis

  +2 [+] [-]

, 2019-06-28 23:00, pirms 5 gadiem
Durants nav nafig vajadzigsn un Kazinss ar nē. Vajag labus špīlerus atrast , kas Karijam palīdz, jo , ja Karijs ar notraumējas , tad GSW ir žopā

  +2 [+] [-]

, 2019-06-28 23:03, pirms 5 gadiem
Viss loģiski un kā jau gaidīs - arī īpašnieki skaidri signalizēja, ka dos max - izmanto iespēju un tas greznības nodoklis priekš viņiem kapeikas - šiem klubs ir mīļa rotaļlieta un lielais bizness pavisam citur ..

par līderiem jautājumu nav - jautājums ir par palīgiem un kā notiks komandas attīstība - gadi iet un neko nemainot topā grūti noturēties ..

  -1 [+] [-]

, 2019-06-28 23:05, pirms 5 gadiem
comon88 rakstīja: Durants nav nafig vajadzigsn un Kazinss ar nē. Vajag labus špīlerus atrast , kas Karijam palīdz, jo , ja Karijs ar notraumējas , tad GSW ir žopā
Mes redzejam kad Tomsons un Durants traumeti, cik Karijs vinneja speles, kartejais skolens pumpainais😂

  +2 [+] [-]

, 2019-06-28 23:08, pirms 5 gadiem
viedoklis rakstīja: wow Nabagmāja ārdās Maksās nodokļos miljonus par sastāvu, kas tā arī šajā gadā kopa ne spēli nenospēlēs... no sporta ne smaka... tikai nauda!
+pēc diviem gadiem varēsim diskutēt, kā šis ir viens no pārmaksātākajiem...
Ja nemaldos viņam taču krusteniskās, pēc tām jau atgriežas un spēlē tajā pašā līmenī un vēl labāk. Jautājums drīzāk būtu par KD, ahils ir citas kategorijas trauma.

  +2 [+] [-]

, 2019-06-29 00:58, pirms 5 gadiem
Maikl30 rakstīja: Mes redzejam kad Tomsons un Durants traumeti, cik Karijs vinneja speles, kartejais skolens pumpainais😂
Nu tev gan kkāda suņa loģika Gribu redzēt, cik vinnētu Durents vai Tompsons, ja ABI(!) pārējie no trio notraumējas. Vienītī neuzvarētu neviens no viņiem, bet loģiski, ka lielākā vērtība ir tieši Karijam.

     [+] [-]

, 2019-06-29 03:07, pirms 5 gadiem
One Man Show! rakstīja: Ja nemaldos viņam taču krusteniskās, pēc tām jau atgriežas un spēlē tajā pašā līmenī un vēl labāk. Jautājums drīzāk būtu par KD, ahils ir citas kategorijas trauma.
Daudzus viņa vecumā tā uz ātro vari nosaukt, kas tā atgriežas? Nav viņam 20... pat ne 25... lai jau veseļojas, bet tur pārmaksāts tiek NEJĒGĀ!!!

  +4 [+] [-]

, 2019-06-29 03:09, pirms 5 gadiem
Maikl30 rakstīja: Mes redzejam kad Tomsons un Durants traumeti, cik Karijs vinneja speles, kartejais skolens pumpainais😂
Tikai nestāsti, ka GSW sāka savu uzvaru gājienu, kad KD ieradās... viņš pievienojās jau esošajiem ČEMPIONIEM... tā kā...

  +3 [+] [-]

, 2019-06-29 03:47, pirms 5 gadiem
Nekad nebūtu sapratis GSW, ja 1.jūlijā nebūtu noslēgts Max ar Kleju. Visādi durenti, demarkusi un citi droši var staigāt, bet jāsaprot, ka Klejs ir šīs komandas stūrakmens.

     [+] [-]

, 2019-06-29 08:08, pirms 5 gadiem
nu nez vai viņš ir max vērts. tā trauma tomērt liek padomāt. Nav 25 jau vairs. Bet viņi zin ko dara. man liekas domat ka durentu diez vai parakstīs. tam ar patīk staigāt pa pasauli.

     [+] [-]

, 2019-06-29 10:14, pirms 5 gadiem
markkomartins rakstīja: nu nez vai viņš ir max vērts. tā trauma tomērt liek padomāt. Nav 25 jau vairs. Bet viņi zin ko dara. man liekas domat ka durentu diez vai parakstīs. tam ar patīk staigāt pa pasauli.
Cik spēlētāji nba ir max vērti tad ?

     [+] [-]

, 2019-06-29 17:29, pirms 5 gadiem
Ar dievu, dumjais Sporta centrs. Pazūdu no šejienes reklāmu pēc. Ja kāds redzat, ka atkal parādās kāds gudrs koments no jauna nezināma nika, tad ziniet, ka tas esmu es. Savādāk tādi koli, kobhami, ogres ir nokrituši uz nerviem. Varbūt pienākšu uz vasaras brīvlaika beigām, ja būs pazudušas reklāmas šai sūda portālā, kur pat autors nejaudā pārlasīt rakstu VIENU reizi.

     [+] [-]

, 2019-06-29 18:06, pirms 5 gadiem
viedoklis rakstīja: Tikai nestāsti, ka GSW sāka savu uzvaru gājienu, kad KD ieradās... viņš pievienojās jau esošajiem ČEMPIONIEM... tā kā...
Esošajiem lūzeru čempjiem, kas vēsturē lielāko ierijienu dabūjuši.

Stulbs viedoklis........ Esi tu.