Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Ņujorkas medijs: Nav tiesa, ka "Nets" ir favorīte uz Durenta iegūšanu savā sastāvā

Rolands Eliņš

Ņujorkas medijs: Nav tiesa, ka "Nets" ir favorīte uz Durenta iegūšanu savā sastāvā
Kevins Durents. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā tuvojas brīvo aģentu tirgus atvēršanās brīdis, kurā ļoti svarīga būs Kevina Durenta izvēle par savu nākamo komandu. Arvien biežāk tiek piesaukts, ka Durents varētu pievienoties Rodiona Kuruca pārstāvētajai Bruklinas “Nets”, taču “Sportsnet New York” apskatnieks Īens Beglijs ziņo, ka šāda nostāja nav patiesa – situācijai pietuvināti avoti norāda, ka “Nets” nav galvenā favorīte uz Durenta iegūšanu.

Ziemeļamerikas medijos pēdējās dienās arvien biežāk bija minēta iespēja, ka Kevins Durents varētu pievienoties Kairijam Ērvingam un abi kopā parakstītu līgumu ar Bruklinas “Nets”. Ērvings patiešām tiek uzskatīts kā topošais “Nets” basketbolists, taču Durenta sakarā šie pieņēmumi ir pārsteidzīgi, vēsta SNY.

SNY, atsaucoties uz saviem avotiem, norāda, ka nav pareizi uzskatīt “Nets” par favorīti uz Durenta iegūšanu. Tas nenozīmē, ka beigās Durents patiešām neparaksta ilgtermiņa līgumu ar “Nets”, bet tas nozīmē, ka šobrīd nav objektīva pamata Bruklinas izredzes vērtēt daudz augstāk nekā “Warriors”, “Clippers” un “Knicks” izredzes. SNY uzsver, ka Durents un viņa aģents savu nostāju šobrīd tur pamatīgā slepenībā un tikai viņi paši zina, kuras komandas virzienā nosliecas vairāk.

Durents vēl nav izlēmis, vai uzklausīs klubu pārstāvjus personīgi, kā tas ierasts brīvajiem aģentiem. Ja viņš piekritīs tikties ar klubu pārstāvjiem, šīs tikšanās notiks Ņujorkā, kur Durents uzturas šobrīd.

SNY vēsta, ka “Knicks” kluba vadība joprojām ir cerīgi noskaņota par savām iespējām iegūt Durentu savā sastāvā, taču “Knicks” arī vēlas iegūt plašāku medicīnisko informāciju par Durenta Ahilleja cīpslas traumu. Jāpieņem gan, ka pirms piedāvājuma par 164 miljoniem dolāru vai 220 miljoniem dolāru (to var izteikt tikai “Warriors”) arī pārējās komandas uzstās uz sīkāku iepazīšanos ar Durenta veselības stāvokli, tiesa, ASV mediji vēsta, ka visas minētās komandas pagaidām ir gatavas maksimālā līguma piedāvājumam.

Brīvo aģentu Durenta, Ērvinga un Kavai Lenarda lēmumiem būs pamatīgs domino efekts, jo par viņu iegūšanu savās rindās sacentīsies vairākas komandas, un šis pārrunu process var arī ievilkties, bet brīvo aģentu tirgū jaunas komandas meklēs vēl vairāki augstas klases basketbolisti ar Džimiju Batleru, Kembu Vokeru un Tobaiasu Herisu priekšgalā.

“Knicks” šobrīd kā potenciālos rezerves variantus izskata īstermiņa līguma piedāvājumu Demarkusam Kazinsam, kā arī skatās Terija Rozīra, Džūliusa Rendla un Bobija Portisa virzienā. Šobrīd nav skaidrs, vai “Knicks” vispār izdosies pierunāt Lenardu uz tikšanos un sava kluba prezentāciju. ESPN vēsta, ka Lenards ir piekritis uzklausīt “Lakers” un “Clippers” klubu pārstāvjus, kā arī jau vienojies ar “Raptors”, ka pēc sarunām ar visām pārējām komandām satiksies ar “Raptors” vadību kā pēdējo, attiecīgi dodot viņiem iespēju atspēkot pārējo argumentus un piedāvājumus.

Izmantotie resursi:
https://www.sny.tv/knicks/news/sour...

  +4 [+] [-]

, 2019-06-28 19:06, pirms 5 gadiem
Pasaules medijs: Knicks nav favorīti ne vienas superzvaigznes iegūšanu.

  +2 [+] [-]

, 2019-06-28 19:43, pirms 5 gadiem
Nav pareizi uzskatīt “Knicks” par favorīti uz Durenta iegūšanu

     [+] [-]

, 2019-06-28 20:09, pirms 5 gadiem
A ko Knicks apskatniekam teikt?
Dzīve jau tā drūma ir Šis dienu padara nedaudz vieglāku,lai gan baigi daudzi negrib KD pēc ahila

     [+] [-]

, 2019-06-28 20:12, pirms 5 gadiem
Uz Lakers

  +1 [+] [-]

, 2019-06-28 20:14, pirms 5 gadiem
Durantam jau pasam reaali kretinee tie mediji,drosi vien nav ne tuvu taisniibai ,tas ko saka mediji. Vnk Durants vinjus p.ish ausiis😀

  +2 [+] [-]

, 2019-06-28 20:15, pirms 5 gadiem
Knicks favorīti uz Karmelo Entonija iegūšanu ar ilgtermiņa maksimālo līgumu.

     [+] [-]

, 2019-06-28 23:05, pirms 5 gadiem
fake news - lielākais vairums NBA ekspertu nekad nav teikuši, ka Nets ir lielākie favorīti uz KD.