Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Badingers: "Minesota izskatās pēc jaunās Oklahomsitijas"

Badingers: "Minesota izskatās pēc jaunās Oklahomsitijas"
Foto: St. Paul Pioneer Press

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Minesotas "Timerbwolves" jaunieguvums Čeiss Badingers izteicies, ka saredz pazīmes un priekšnoteikumus, lai viņa jaunā komanda izveidotos par ko līdzīgu šīgada finālistei Oklahomsitijas "Thunder". Tāpat Badingers atzinis, ka ir priecīgs par atkal apvienošanos ar treneri Riku Adelmanu, pie kura Hjūstonā pavadīja savas pirmās divas sezonas NBA.

Otrdien Minesotas "Timberwolves" noslēdza darījumu ar Hjūstonas "Rockets", kura rezultātā savā īpašumā ieguva 24 gadus veco uzbrucēju Čeisu Badingeru. Kā izrādījies, tad "Timberwolves" pārstāvji pie Badingera iegūšanas strādājuši vairākas nedēļas, sākot ar vienu no NBA pirmsdrafta nometnēm Čikāgā, kad Minesotas ģenerālmenedžeris Deivids Kāns uzrunājis savu kolēģi Hjūstonā Derilu Moriju. "Tas nebija grūts lēmums. Čeiss ir pierādījis sevi kā NBA spēlētāju un joprojām ir diezgan jauns," trešdien sarīkotajā preses konferencē izteicies Kāns.

Lēmumu atviegloja tas, ka Badingeram bija veiksmīga pieredze, sastrādājoties ar pašreizējo "Timberwolves" galveno treneri Riku Adelmanu Hjūstonā, pēc kura ieteikuma arī tika veikts šis darījums. "Kas man patiešām viņā patika, bija viņa darba ētika - viņš spējis pierādīt cilvēkiem pretējo. Viņš mums patiešām noderēs, pateicoties tam, ko viņš spēj dot. Turklāt ir tik daudz tā, ko viņš vēl spēj darīt, tāpēc dosim viņam šo iespēju. Tāpat redzu iespējas, kā viņam turpināt attīstīties," tā par savu jaunieguvumu izteicies Adelmans.

Badingers, kuram nākamā būs ceturtā sezona NBA, tiks izmantots otrā un trešā numura pozīcijās. "Viņam ir labi instinkti, pārvietojoties bez bumbas. Viņš spēj izmantot aizsegus un ir apveltīts ar labu metienu. Tieši brīvo metienu realizācija bija viena no lietām, kas mums piekliboja. Viņš spēj iemest metienus, kā arī radīt situācijas citiem," tā par latviešu izcelsmes uzbrucēju izsakās pieredzējušais treneris.

Arī pats Badingers ir sajūsmā par atgriešanos Adelmana trenētajā komandā, kura spēles stils ir viņam īpaši parocīgs. "Pašreizējais spēles stils būs man daudz piemērotāks. Pagājušajā gadā (pie trenera Kevina Makheila Hjūstonā) bija reizes, kad nedarīju neko vairāk kā vien gaidīju bumbu pie trīspunktu līnijas. Taču Adelmana sistēmā nekas tāds nenotiek, jo visu laiku notiek kustība. Domāju, ka tādējādi arī ir iespējams izmantot manas stiprās puses."

Šonakt norisināsies NBA drafts, kura laikā "Timberwolves" neizslēdz iespēju iesaistīties jaunos darījumus, tāpēc, iespējams, sekos vēl kādas izmaiņas. Runājot par nākotnes perspektīvām, tad Badingers savā jaunajā komandā redz cerīgu skatu: "Šī komanda izskatās pēc jaunās Oklahomsitijas. Tajā ir lieliski spēlētāji, kas ir gados jauni un atlētiski, tāpēc domāju, ka visi kopā kļūsim tikai labāki un vēlāk spēsim cīnīties arī par čempiontitulu."

Izmantotie resursi:
StarTribune.com: News, weather, sports from...
Minnesota Sports News, Video & Photos –...
twincities.com
NBA.com: Draft 2012

  +2 [+] [-]

, 2012-06-28 21:12, pirms 12 gadiem
Var piekrist, jo Rubio + Lovs ir labs pamats jaunai un spēcīgai komandai Badingers nepārprotami labs papildinājums un komandai piesaistot vēl kādu šosezon noteikti var tēmēt uz play-off

  +4 [+] [-]

, 2012-06-28 22:15, pirms 12 gadiem
jocker rakstīja: Var piekrist, jo Rubio + Lovs ir labs pamats jaunai un spēcīgai komandai Badingers nepārprotami labs papildinājums un komandai piesaistot vēl kādu šosezon noteikti var tēmēt uz play-off
Vel apkārt jau ir pagājušo sezonu uzspīdējušais Pekovičs, tāds talants kā D.Viljamss, kā arī nevar aizmirst par Bīzliju - vismaz kā labu kumosu kādai derīgai maiņai. Gados jauni un potenciāli, izcils treneris, žēl ka šosezon ''play offiem'' pietrūka jaudas. Acis piesaistoša un interesanta komanda.

  +4 [+] [-]

, 2012-06-28 23:53, pirms 12 gadiem
xero rakstīja: Vel apkārt jau ir pagājušo sezonu uzspīdējušais Pekovičs, tāds talants kā D.Viljamss, kā arī nevar aizmirst par Bīzliju - vismaz kā labu kumosu kādai derīgai maiņai. Gados jauni un potenciāli, izcils treneris, žēl ka šosezon ''play offiem'' pietrūka jaudas. Acis piesaistoša un interesanta komanda.
wolves šogad netika play-off, jo rubio tika savainots..
ar rubio veselu viss buus čotka!!

  +3 [+] [-]

, 2012-06-29 00:00, pirms 12 gadiem
Cerams, ka viņiem labi ies!

  +1 [+] [-]

, 2012-06-29 11:48, pirms 12 gadiem
Un tu buusi baltais Durants! Play off buus!