Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kuzma ASV izlasē gūtā savainojuma dēļ izlaidīs Losandželosas "Lakers" gatavošanās sākumu

Agris Suveizda

Kuzma ASV izlasē gūtā savainojuma dēļ izlaidīs Losandželosas "Lakers" gatavošanās sākumu
Kails Kuzma. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Losandželosas "Lakers" pavēstījusi, ka spēka uzbrucējs Kails Kuzma nevarēs uzsākt gatavošanos kopā ar pārējo komandu un viņa veselības stāvoklis atkārtoti tiks novērtēts pēc vienības atgriešanās no Ķīnas.

24 gadus vecais Kuzma savainojumā iedzīvojās ASV izlases treniņnometnes laikā, tiekot pie kreisās kājas stresa traumas. Tās dēļ Kuzma nedevās uz Pasaules kausa finālturnīru un izlaidīs arī vismaz vairākas nedēļas "Lakers" gatavošanās posmā, taču komanda savā paziņojumā uzsver, ka viņa veselības stāvoklis uzlabojas.

Losandželosas "Lakers" pirmo pārbaudes spēli aizvadīs 5. oktobrī izbraukumā pret Goldensteitas "Warriors", bet tad dosies uz Ķīnu, kur 10. un 12. oktobrī spēlēs pret Rodiona Kuruca pārstāvēto Bruklinas "Nets". Pēcāk "Lakers" atgriezīsies mājās un aizvadīs vēl trīs spēles pret Goldensteitas "Warriors". Sezonu "Lakers" uzsāks 22. oktobrī, pilsētas derbijā tiekoties ar "Clippers".

Kuzma, kurš 2017. gadā tika draftēts ar 27. numuru, savā otrajā sezonā līgā sāka 68 no 70 spēlēm un vidēji 33,1 minūtē sakrāja 18,7 punktus, 5,5 atlēkušās bumbas, 2,5 rezultatīvas piespēles un 1,9 kļūdas.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/lakers/news/190...

     [+] [-]

, 2019-09-27 11:24, pirms 5 gadiem
https://bleacherreport.com/articles...

Kobe 14. vietā all time listā

Raudiet, faneļi.

     [+] [-]

, 2019-09-27 11:48, pirms 5 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: https://bleacherreport.com/articles...

Kobe 14. vietā all time listā

Raudiet, faneļi.
Tas tops tāds dīvains vispār.
Stefs jau top10?Šaubos
Par 2 un 3 var strīdēties fanu starpā
Un Raselam bija jābūt top5!

     [+] [-]

, 2019-09-27 11:55, pirms 5 gadiem
Bostonietis rakstīja: Tas tops tāds dīvains vispār.
Stefs jau top10?Šaubos
Par 2 un 3 var strīdēties fanu starpā
Un Raselam bija jābūt top5!
Nu jā, jā tur tiešām diezgan sviestaini cilvēki virs Kobes. Ja salīdzina ar MJ, tad viņam reāli bija jābūt top3. Tālākā secība jau tīri subjektīva, bet ne jau aiz Robinsona vai Olaidžuvana.