Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Clippers" vēlas iegūt Odomu

"Clippers" vēlas iegūt Odomu
Lamārs Odoms drīzumā varētu atgriezties Losandželosā
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) 2010./2011. gada sezonas labākais rezervists Lamārs Odoms pēc gada pārtraukuma varētu atgriezties Losandželosā un turpināt karjeru "Clippers" vienībā, ziņo klubam pietuvināti avoti. Pirms 13 gadiem 1999. gada NBA draftā "Clippers" izvēlējās uzbrucēju 1. kārtā ar kopējo 4. numuru.

Pašlaik darījums ir atkarīgs no tā, vai kāda trešā iesaistītā NBA vienība vēlētos iegūt "Clippers" saspēles vadītāju Mo Viljamsu. Viljamsam, kurš līgā ir aizvadījis deviņas sezonas, līgumā uz nākamo sezonu ir iekļauta spēlētāja opcija, kas nozīmē, ka viņš var izvēlēties - vai nu pagarināt vai nepagarināt 8,5 miljonus ASV dolārus vērto līgumu. Ja notiktu triju komandu darījums, tas ļautu Dalasas "Mavericks" ietaupīt noteiktu naudas summu, ja Odoms tiktu aizmainīts.

Līdz piektdienai "Mavs" ir iespēja izpirkt Odoma 2,4 miljonus ASV dolāru vērto līgumu, un Dalasas kluba vadība spēlētāja aģentam Džefam Švarcam ir devusi zaļo gaismu, atļaujot līdz piektdienai meklēt iespējas Odoma aizmaiņai uz kādu no NBA vienībām. Kluba vadība ar Švarcu ir arī pārrunājusi iespēju, ka termiņš varētu tikt pagarināts par nedēļu, ja līdz piektdienai tomēr neizdotos Odomu aizmainīt.

"Mavericks" ir ieinteresēta 32 gadus vecā spēka uzbrucēja aizmaiņā, lai arī finansiāli lielu labumu tā neiegūtu. Pašreiz Odomu ar Dalasu saista negarantēts līgums uz nākamo sezonu par 8,2 miljoniem ASV dolāru. Ja spēlētājs netiks aizmainīts līdz noteiktajam termiņam, par kuru tas ir vienojies ar komandu, sagaidāms, ka "Mavericks" izpirks divkārtējā NBA čempiona līgumu un viņš kļūs par neierobežoti brīvo aģentu.

Lai arī 29 gadus vecais Viljamss, kurš tiktu iesaistīts maiņas darījumā starp "Clippers" un "Mavericks", ir laba līmeņa saspēles vadītājs, kurš aizvadītajā regulārajā sezonā vidēji mačā atzīmējās ar 13,2 punktiem un 3,1 rezultatīvu piespēli, tomēr Dalasas galvenais mērķis šajā starpsezonā ir piesaistīt Deronu Viljamsu, tādēļ tiek meklēts trešais klubs, uz kuru varētu aizmainīt "Clippers" saspēles vadītāju.

Ja "Mavs" neizdotos piesaistīt "Nets" saspēles vadītāju, nākamais "Mavericks" sarakstā būtu Stīvs Nešs. Tāpat arī 2011. gada NBA čempionvienība izskata iespēju pagarināt līgumu ar veterānu Džeisonu Kidu, kurš starpsezonā kļūs par neierobežoti brīvo aģentu.

Izmantotie resursi:
ESPN

     [+] [-]

, 2012-06-27 12:29, pirms 12 gadiem
Oho... tas nu tik buutukaut kas!
Cliperiem vajadzigs pastiprinajums apaksa!
ja tas izdosies Clippers bus vel lielaks speks ar kuru bus visiem jarekinas !

  +4 [+] [-]

, 2012-06-27 12:43, pirms 12 gadiem
Cliperiem tas būtu liels pluss, bet jāatzīst, ka īstais Odoms vienmēr būs kā Lakers.

  +1 [+] [-]

, 2012-06-27 12:46, pirms 12 gadiem
drīzāk clippers vienībai derētu kāds normāls centrs, kas nāk no soliņa. Bet,ja iegūtu Odomu var kādu atkal samainīt.

  -2 [+] [-]

, 2012-06-27 12:56, pirms 12 gadiem
Uz Kliperiem!?Fuuuu...whatever actually.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-06-27 13:15, pirms 12 gadiem
izklausās ļoti ļoti labi. Clippers kļūtu tikai pievilcīgāka komanda
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-06-27 14:08, pirms 12 gadiem
var jau būt, ka Clipps rindās Odoms atplauktu, jo tomēr tā būtu viņam labi zināma un komfortabla vide(pilsēta). kā mēs redzējām, tad tikai spēcīga un konkuretspējīga komanda, Odomam nav dzinulis laba snieguma demonstrēšanai.

  -1 [+] [-]

, 2012-06-27 15:27, pirms 12 gadiem
njā, Clippers jau patīk ņemt visādus šovmeņus un šitais priekš viņiem atkal būtu vēlviens 'stārs'. Bet reāli neredzu kam viņiem vēl viens nomināls 4. numurs, lai gan šis varot arī par tešo spēlēt....
Būtu labāk sev normālu centru dabūjuši, jo Džordans nevelk...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-06-27 18:12, pirms 12 gadiem
Kāds var pateikt kapēc Drummonds mock draftā nokrities no otrā uz septīto piku?

     [+] [-]

, 2012-06-27 19:10, pirms 12 gadiem
kobe.james rakstīja: Ko Džordans nevelk?
mani viņš nepārliecina, kā stabils centrs, pārējās pozīcijas ir diezgan labi nokomplektētas kliperiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja