Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vai Hovards pievienosies "Celtics"?

Andrejs Siliņš

Vai Hovards pievienosies "Celtics"?
Kas zina - varbūt Gārnets, Hovards un Pīrss nākamsezon jau vilks mugurā vienas komandas formastērpus
Foto: AP/Scanpix

Pēc zaudējuma Bostonas "Celtics" vienībai kārtējā Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) regulārās sezonas spēlē Orlando "Magic" centrs Dvaits Hovards izteica komplimentus pretinieku komandai un atzina, ka ļoti labprāt izskatītu tās darba piedāvājumu.

Dvaits Hovards ir ne tikai labākais centra spēlētājs līgā, bet arī karstākais kartupelis maiņas darījumu katlā, kas gan vēl tā pa īstam nav sācis vārīties. Vasarā Hovardam beigsies līgums ar "Magic", bet jau pirms šīs sezonas centrs informēja kluba vadību, ka vēlētos tikt aizmainīts uz kādu reālāku čempiontitula pretendenti. "Magic" vadība šajā virzienā jau strādājusi, bet pagaidām uz priekšu nav gājis. Pie tam nesen klubs paziņoja, ka apsver iespēju Hovardu nemaz neaizmainīt līdz maiņas darījumu termiņa beigām. Pat neskatoties uz to, ka tas nozīmētu, iespējams, pasaules labākā centra zaudēšanu bez jebkādas kompensācijas...

Ja tā patiešām notiks, "Celtics" ģenerālmenedžeris Denijs Eindžs, visdrīzāk, būs starp tiem, kas zvanīs Hovarda pārstāvjiem vai pašam atlētam un piedāvās darbu nākamajām sezonām. "Vienmēr, vienmēr. Es vienmēr izskatīšu tādas komandas piedāvājumu," pats Hovards norāda, ka "Celtics" variants šķistu ļoti interesants. "Es vēlos uzvarēt. Es to nedaru naudas dēļ. Pirmkārt, ir basketbols. Vēlos izcīnīt čempiontitulu, un, lai to izdarītu, ir nepieciešama noteikta tipa komanda."

"Ir daudz komandu, kas lieliski spēlē regulārajās sezonās. Viņi spēlē labi, bet izslēgšanas mači nozīmē ko citu. Nevēlos būt komandā, kas nezina, ko nozīmē "play-off" uzvaras. Vēlos būt komandā, kas katru vakaru dodas laukumā, aizmirst par statistiku, par to, kurs iemetīs vairāk vai kurš ir līdzjutēju mīlulis. Vienkārši iet laukumā un spēlēt vienam par otru, lai izcīnītu uzvaru," Hovards izklausās ārkārtīgi izslāpis pēc nozīmīgām uzvarām.

Bostonas komandu centra spēlētājs uzskata par piemēru visam paša iepriekš nosauktajam: "Viņiem ir uzvarētāju mentalitāte. Tas nozīmē daudz. Man patīk šī komanda. Tu skaties uz komandām kā Bostona un "Lakers"... īpaši Bostona. Vecīt, viņi visi sanāca kopā un nevienam vairs neinteresēja sava statistika. Visas individuālās lietas viņi jau bija sasnieguši. Ar mani ir līdzīgi. Esmu jau sasniedzis individuāli lielas lietas, bet vēlos izcīnīt titulu. Visi sasniegumi gadu laikā nozīmē daudz, bet tad, kad skaties uz komandām, kas paceļ virs galvām čempionu kausu, tas ir citādāk..."

"Tas, ko cilvēki bieži aizmirst vai nesaprot, ir - šis ir arī bizness. Beigu beigās tev ir jāparūpējas arī pašam par sevi," atklāts ir Hovards. "Cilvēki saka - viņi jau uzvedas kā primadonnas, viņi vēlas šo un to. Bet tāda ir dzīve. Tev ir jāpaņem tas, ko vari, jo neviens cits tāpat vien tev to nedos."

Lai gan Bostona vasarā varētu būt starp pretendentēm uz Hovardu, jādomā, ka "Celtics" nevarēs izcelties ar ko īpašu, piedāvājot darbu centram. No četrām superzvaigznēm līgumi uz nākamo sezonu ir tikai veterānam Polam Pīrsam un vienai no spožākajām līgas jaunajām zvaigznēm Ražonam Rondo. Iespējams, komandā varētu vēl vienu sezonu nospēlēt Rejs Alens un arī Kevins Gārnets, bet, ja Bostona vēlēsies atstāt līdzekļus Hovarda ieguvei, abiem minētajiem kungiem nāksies piedāvāt nesalīdzināmi zemākus atalgojumus (Gārnets par šo sezonu saņem 21,2 miljonus; Alens - desmit).

Vai abi uz to būs gatavi, rādīs nākamā starpsezona... Jau pirms šīs sezonas runāja par "Celtics" pēdējo iespēju paveikt ko lielu ar pašreizējiem spēkiem. Hovarda iegūšana nozīmētu vēl vienu pēdējo iespēju, pie tam labāku nekā pašreizējo. Iespējams, tas liktu arī Alenam un Gārnetam būt piezemētiem savās finansiālajās prasībās.

Izmantotie resursi:
Mobile - BostonHerald.com

  +6 [+] [-]

, 2012-01-27 17:46, pirms 12 gadiem
Celtics aizsardzība būtu ūber laba, ja Hovards pievienotos!

  +3 [+] [-]

, 2012-01-27 17:48, pirms 12 gadiem
Viņs tak pateica ka nespēlēs bostonā

  -1 [+] [-]

, 2012-01-27 17:49, pirms 12 gadiem
nu šis jau kļuutu par pārāk nenopietni dariijumu, Bostona, būtu neapturama
Slēpts komentārs: chill88

     [+] [-]

, 2012-01-27 17:57, pirms 12 gadiem
Es gan gribētu lai tomēr uz Lakers bet izskatās ka tas nenotiks...

     [+] [-]

, 2012-01-27 18:00, pirms 12 gadiem
howardam nerāli piestāvētu zaļā forma.

  -1 [+] [-]

, 2012-01-27 18:06, pirms 12 gadiem
Hovardam jāatcera vai jāsaprot, ja viņš pievienosies Bostonai, tad apjūsmotie uzvarētāji nevarēs palikt komandā ..

  +9 [+] [-]

, 2012-01-27 18:13, pirms 12 gadiem
wow, čalis pateica, ka vienmēr būtu gatavs izskatīt piedāvājumu no tādas komandas kā Celtics, kas principā ir pamatfrāze un Sportacentrs jau sūta šo uz Bostonu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-01-27 18:26, pirms 12 gadiem
Gārnets jau ir sļiškom vecs. Var arī iet pensijā ar visu savu algu

  -1 [+] [-]

, 2012-01-27 18:30, pirms 12 gadiem
Magic,būtu reāli zaudētāji!!Atdodot pašreizējo labāko līgas centru,no tā gūstot 2 vecus,atvainojos par izteicienu,"āžus"!!!

  +3 [+] [-]

, 2012-01-27 18:41, pirms 12 gadiem
How Bad Do You Want It rakstīja: Magic,būtu reāli zaudētāji!!Atdodot pašreizējo labāko līgas centru,no tā gūstot 2 vecus,atvainojos par izteicienu,"āžus"!!!
Magic neko nedabūtu, ja Hovards vasarā parakstītu līgumu ar Celtics, pat ne tos divus vecos "āžus" ka tu saki..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-01-27 18:50, pirms 12 gadiem
Pieļauju, ka Bostona vasarā pasaka paldies Garnetam un Alenam un 30 mio, ko šie tērēja abu algām var novirzīt Hovardam. Kas attiecas uz Orlando nebūtu šie iekš play-off domāju, sen jau mēs redzētu viņu citā komandā un turku līdz ar viņu!

  +3 [+] [-]

, 2012-01-27 18:57, pirms 12 gadiem
How Bad Do You Want It rakstīja: Magic,būtu reāli zaudētāji!!Atdodot pašreizējo labāko līgas centru,no tā gūstot 2 vecus,atvainojos par izteicienu,"āžus"!!!
Tu lkam nemāki lasīt, vai pat nelasīji.
Man patiesībā šis variants liekās visai reāls un kpc lai KG, kas šo sezon pelna 21mlj nenoziedotu savu karjeras pēdējo sezonu un neuzspēlētu prieka pēc par minimumu, lai iegūtu vēlvienu titulu ?

  +2 [+] [-]

, 2012-01-27 18:57, pirms 12 gadiem
It's all about #23 rakstīja: Nedomāju, ka Orlando būtu baigi ieinteresēti sūtīt dominējošāko centru uz Celtic. Jo it sevišķi tāpēc, ka abas komandas ir austrumos. Bet gaidīt līdz vasarai, būtu diezgan pašnāvnieciski. Vēl jo vairāk tāpēc, ka Ķelti varēs ar saviem veterāniem piedāvāt minimumu vai kautko tamlīdzīgu un paķert Hovardu. Tad gan būtu joki.
es jau neteicu, ka viņi taisās viņu sūtīt, uz Bostonu jau točna ne, jo viņiem nav ko dot pretī, bet vasarā Dvaits gan tur varētu parakstīties, jo izskatās, ka Magic GM riskēs, mēģinās šogad vēl pācīnīties par titulu (kas manuprāt ir nereāli) un vasarā centīsies pierunāt Dvaitu palikt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-01-27 19:43, pirms 12 gadiem
Es domaaju, ka Dwights pats iisti nezin kur grib speeleet. Katru nedeelju vinjam jauna komanda iepatiikas. Liigumu esi parakstijis staavi klusu un speelee! Ja tomeer kaut kas nepatiik izsaki komandas vadiibai nevis presei, lai tie jau "aizmaina" vinju. Tas mans viedoklis, miinusus neliekat tikai tapec ka esmu LAL fans
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-01-27 19:52, pirms 12 gadiem
Diezvai Magic tam piekritīs...bet būtu lieliski ja Hovards spēlētu Bostonā.Es tik par!

     [+] [-]

, 2012-01-27 20:28, pirms 12 gadiem
The_Lakers_Fan rakstīja: Es domaaju, ka Dwights pats iisti nezin kur grib speeleet. Katru nedeelju vinjam jauna komanda iepatiikas. Liigumu esi parakstijis staavi klusu un speelee! Ja tomeer kaut kas nepatiik izsaki komandas vadiibai nevis presei, lai tie jau "aizmaina" vinju. Tas mans viedoklis, miinusus neliekat tikai tapec ka esmu LAL fans
No manas puses tev tieši +1,jo pats esmu LAL fans!!!

  +6 [+] [-]

, 2012-01-27 22:05, pirms 12 gadiem
Njaa,nav.vairs ka MAgiska un Berda laikos,kad komandas sitas viena pret otru un tapat ari speletaji! Tad tu nevareji pat iedomaties,ka kada zvaigzne pievienojas niknakajiem sancensiem pietam sava divizija!
Tagad ir visi megina cept lielos 3niekus. Karaliene ir vislielakais piemers,kas diemzel sacis lavinas efektu.... Vairs nav ta,ka agrak,kad visas komandas var uzvaret viena otru! Tagad del ta tadas komandas sharlote,wasingtona un toronto neko laga nevar uzvaret tikai shi iemesla del! Bet ka jau DH12 un Karaliene,kas nepartraukti blaustas- "I am the man" teica,tas ir bizness...

     [+] [-]

, 2012-01-27 22:18, pirms 12 gadiem
How Bad Do You Want It rakstīja: No manas puses tev tieši +1,jo pats esmu LAL fans!!!
Prieks, ka vismaz kaads te arii ir LAL fans

     [+] [-]

, 2012-01-27 23:10, pirms 12 gadiem
The_Lakers_Fan rakstīja: Prieks, ka vismaz kaads te arii ir LAL fans
,Lakers,CHAMPIONS!!!

  +1 [+] [-]

, 2012-01-28 00:13, pirms 12 gadiem
Būtu jau grandiozi kopā ar Rondo!

  -2 [+] [-]

, 2012-01-28 00:49, pirms 12 gadiem
manuprāt labākais variants gan Orlando,gan Dwaitam būtu darījums ar Bulls,tiem ir ko dot pretī(Noah un Dengs un varbūt vēl kādu), Howardam nebūtu nekas pretī spēlēt vienā kommandā ar Rouzu, man jau liekas,ka abas komandas būtu apmierinātas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-01-28 08:19, pirms 12 gadiem
Buhanka rakstīja: Viņs tak pateica ka nespēlēs bostonā
Viņš pateica, ka GW nespēlēs.