Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

24. februāris NBA skaitļos

Andrejs Siliņš

24. februāris NBA skaitļos
Entonijs Kārters un Rejs Alens
Foto: AP

Zaudējums ar 38 punktu starpību pagājušajā naktī pret Bostonas "Celtics" ir otrs lielākais Denveras "Nuggets" komandas vēsturē savā laukumā kopš tās pievienošanās Nacionālajai Basketbola Asociācijai (NBA) 1976. gadā.

Ņūdžersijas Nets - Filadelfijas 76ers

98:96
- Devins Hariss guvis vairāk nekā 30 punktus vienas spēles laikā deviņas reizes šajā sezonā.
- "Nets" uzvarēja "Sixers" trešo reizi pēc kārtas abu komandu tikšanās reizēs, kā arī beidzot pārtrauca zaudējumu sēriju, kas bija ievilkusies līdz piecām spēlēm, kas bija sezonas sliktākais rādītājs.
- Šī bija Filadelfijas komandas ceturtā neveiksme pēc kārtas, bet izbraukumos šajā sezonā piedzīvoti 16 zaudējumi 26 aizvadītajās spēlēs.

Ņujorkas Knicks - Indianas Pacers

123:119
- Neits Robinsons pēdējo sešu spēļu laikā vidēji guvis precīzi 30 punktus mačā.
- Šī bija "Knickerbockers" 24. uzvara šajā sezonā, un tas ir par vienu uzvaru vairāk nekā pagājušajā sezonā kopumā.
- "Pacers", spēlējot bez uzbrucēja Denija Grendžera, piedzīvojuši divus zaudējumus septiņās spēlēs.
- Šajā sezonā Ņujorkas komanda iemetusi vairāk nekā 120 punktus vienas spēles laikā 11 reizes, kamēr pagājušajā sezonā kopumā to komandai izdevās paveikt tikai vienu pašu reizi.

Denveras Nuggets - Bostonas Celtics

76:114
- Zaudējums ar 38 punktu starpību savā laukumā ir otrs lielākais Denveras komandas vēsturē kopš tās pievienošanās NBA 1976. gadā.
- "Celtics" joprojām spēlē bez uzbrucēja Kevina Gārneta un izcīnījuši uzvaras visās piecās spēlēs, kas aizvadītas bez raženā spēlētāja.
- Vienīgais Bostonas komandas spēlētājs ar vidēji gūtiem vairāk nekā 20 punktiem spēlē šosezon Pols Pīrs pēdējo 11 spēļu laikā vidēji iemetis 25,5 punktus.

Jūtas Jazz - Atlantas Hawks

108:89
- Pirmo spēli kopš kreisā ceļgala savainojuma gūšanas novembrī aizvadīja "Jazz" spēka uzbrucējs Karloss Būzers. Šoreiz Pekinā apzeltītajam spēlētājam vien divi punkti un piecas atlēkušās bumbas.
- Jūtas komanda izcīnīja piekto panākumu pēc kārtas, kas ir komandas labākā uzvaru sērija šajā sezonā.
- "Hawks" piedzīvoja 15. zaudējumu pēc kārtas, spēlējot Jūtā.

Sakramento Kings - Ņūorleānas Hornets

105:112
- Pirmo spēli pēc tam, kad klubam neizdevās aizmainīt spēlētāju, "Hornets" rindās aizvadīja Taisons Čendlers. Desmit no saviem 15 punktiem basketbolists guva tieši pēdējā ceturtdaļā, tāpat centram arī desmit atlēkušās bumbas.
- Kevins Mārtins iemeta 24 no saviem 32 punktiem pēdējā ceturtdaļā, uzstādot jaunu rekordu "Arco Arena" gūto punktu skaita ziņā vienā ceturtdaļā.
- Sakramento komanda piedzīvoja ne tikai otro zaudējumu pēc kārtas, bet arī astoto deviņās pēdējās spēlēs.

Losandželosas Clippers - Goldensteitas Warriors

118:105
- Losandželosas komanda izcīnīja pirmo uzvaru pēc triju zaudējumu sērijas, pie tam uzveikt "Warriors" mājinieku komandai izdevās pirmo reizi kopš 2007. gada 2. novembra.
- Ēriks Gordons iemeta sešus trīspunktniekus, kas ir spēlētāja karjeras rekords. Katrā no pēdējām piecām spēlēm Gordons guvis vismaz 21 punktu.
- Oklendas komandai ierindā pēc potītes savainojuma gūšanas pirmo reizi bija Andris Biedriņš. Nepilnu 17 minūšu laikā Andrim četri punkti un četras atlēkušās bumbas, kā arī divi bloķēti metieni.

Izmantotie resursi:
ESPN research

  -2 [+] [-]

, 2009-02-24 19:35, pirms 15 gadiem
nu tik neskaidri sarakstīts ka vnk jāsauc latviešu valodas skolotāja

-Devins Hariss guvis vairāk nekā 30 punktus vienas spēles laikā deviņas reizes šajā sezonā.
-Šajā sezonā Ņujorkas komanda iemetusi vairāk nekā 120 punktus vienas spēles laikā 11 reizes, kamēr pagājušajā sezonā kopumā to komandai izdevās paveikt tikai vienu pašu reizi.

mans dievs raksti tā lai arī citi saprot !!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja