Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Būzers atgriežas; Makgreidijam veikta operācija

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Būzers atgriežas; Makgreidijam veikta operācija
Karloss Būzers
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba "Utah Jazz" uzbrucējs Karloss Būzers šonakt varētu aizvadīt spēli pret Atlantas "Hawks". Kreisās kājas savainojuma dēļ Būzers nav spēlējis jau trīs mēnešus. Savukārt Treisijam Makgreidijam no Hjūstonas "Rockets" veikta kreisā ceļa operācija. Kā jau iepriekš bija zināms, Makgreidijam šī sezona ir beigusies.

Būzers atgriežas?

Jūtas "Jazz" uzbrucējs Karloss Būzers nav aizvadījis nevienu spēli NBA jau apaļus trīs mēnešus, 19. novembra spēlē pret Milvoki "Bucks" Būzers sarāva kreisās kājas cīpslu. Šis savainojums Būzeram licis izlaist jau 44 spēles.

"Pēc rīta treniņa mana kāja jūtas labi. Iespējams, šī ir labākā sajūta kopš savainojuma gūšanas," sacīja pats Būzers, lai gan viņa iziešana laukumā atrodas zem lielas jautājuma zīmes. Šobrīd par Būzera (ne)spēlēšanu neviens nav pārliecināts, lai gan runās kluba amatpersonas izklausījās visai optimistiski.

12 spēlēs, ko šosezon aizvadījis Būzers, vidēji mačā viņš guvis 20,5 punktus un izcīnījis 11,7 atlēkušās bumbas. Bez Būzera palīdzības "Jazz" kārpas pie paša "play off" sliekšņa, pašreiz atrodoties maģiskajā astotajā vietā, tiesa šo vietu kāro iegūt Fīniksas "Suns", kas atpaliek vien par dažu uzvaru tiesu.

Makgreidijam izdarīta operācija

Hjūstonas "Rockets" zvaigzne Treisijs Makgreidijs izdarījis operāciju kreisajam celim. Šis savainojums Makgreidijam lika pielikt punktu šai sezonai, kas viņam bija pārpilna ar dažādām traumām un mikrotraumām.

Allaž traumatiskajam Makgreidijam nesen gadījusies kārtējā ķibele ar veselību, kas T - Mac piespieda pielikt punktu šai sezonai, kurā Makgreidijs, kurš septiņas reizes piedalījies Visu Zvaigžņu spēlē, vidēji spēlē gūst 15,6 punktus un izcīna 4,4 atlēkušās bumbas.

Ceļa remontēšanas procedūras Makgreidijam tika veiktas kādā Čikāgas klīnikā. Tiesa, komanda nebija priecīga par šo spēlētāja lēmumu, un solīja radušos situāciju pārrunāt ar pašu spēlētāju.

Sākotnēji par ķirurģisko iejaukšanos Makgreidijs pavēstīja otrdien, kādā intervijā, bet jau nākamajā dienā šī informācija tika apstiprināta paša Makgreidija mājas lapā.

Visu Zvaigžņu spēles pārtraukumā Makgreidijs aktīvi konsultējies ar ārstiem, lai pieņemu iespējami labāko lēmumu. Makgreidijs izlaida pēdējās četras "Rockets" spēles, kopumā šosezon izlaižot 21 spēli, kā pamatā ir operācija, kas Makgreidijam tika izdarīta pagājušā gada maijā, celim.

Izmantotie resursi:
espn.com
nba.com

Slēpts komentārs: Number 0
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-02-23 23:10, pirms 15 gadiem
Shausmas ar tiem Rocketiem, katru sezonu kads no vadoshajiem speletajiem dabu traumu.

  +1 [+] [-]

, 2009-02-24 10:31, pirms 15 gadiem
6.speletajs rakstīja: Buuzers tagad pabojaas jazz speeli ar savu gribu iemest!
padomā divreiz!