Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Arenass vēlas palikt Vašingtonā

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Vašingtonas ''Wizards'' līderis Gilberts Arenass izteicis velmi pēc šīs sezonas parakstīt jaunu ilgtermiņa līgumu ar savu komandu.

Arenass jau paziņojis, ka nākamvasar izmantos iespēju kļūt par ierobežoti brīvo aģentu, kas nozīmē, ka par viņu piedāvājumus varēs izteikt jebkura līgas komanda. Tomēr pats spēlētājs uzsver, ka, neskatoties uz iespējamajiem piedāvājumiem no citiem klubiem, viņš vēlas palikt Vašingtonā.

''Ja viss ies, kā plānots, tad es palikšu šeit [Vašingtonā],'' telefonintervijā laikrakstam ''Washington Post'' sacīja Arenass. ''Vēlos ar šo komandu paveikt kaut ko lielisku - jūtu, ka mums tas izdosies. Ceru, ka kādu dienu tieši mans krekls būs atrodams Vašingtonas arēnas griestos.''

Vašingtonas līderis, kurš meniska operācijas dēļ izlaidīs nākamos trīs mēnešus, nevēlas spēlēt komandā, kura tiks atjaunota, tāpēc Arenass vēlas, lai komandā paliek spēka uzbrucējs Antuāns Džeimesons, ar kuru kopā Arenass aizvadījis savu lielāko karjeras daļu.

Izmantotie resursi:
Washington Post
Foto: AP

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-11-24 00:18, pirms 16 gadiem
wo sitais vecis ir pelnijis to ka vina kreklu uz arena grieztiem uzkarina..........visu cienu sim speeleetaajam!!!! sasniedzis basketbola augsu ar smagu darbu!!!

     [+] [-]

, 2007-11-24 01:05, pirms 16 gadiem
From Zero To Hero! Respect!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja