Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Edgars Bērziņš

Arenass vēlas palikt Vašingtonā

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Vašingtonas ''Wizards'' līderis Gilberts Arenass izteicis velmi pēc šīs sezonas parakstīt jaunu ilgtermiņa līgumu ar savu komandu.

Arenass jau paziņojis, ka nākamvasar izmantos iespēju kļūt par ierobežoti brīvo aģentu, kas nozīmē, ka par viņu piedāvājumus varēs izteikt jebkura līgas komanda. Tomēr pats spēlētājs uzsver, ka, neskatoties uz iespējamajiem piedāvājumiem no citiem klubiem, viņš vēlas palikt Vašingtonā.

''Ja viss ies, kā plānots, tad es palikšu šeit [Vašingtonā],'' telefonintervijā laikrakstam ''Washington Post'' sacīja Arenass. ''Vēlos ar šo komandu paveikt kaut ko lielisku - jūtu, ka mums tas izdosies. Ceru, ka kādu dienu tieši mans krekls būs atrodams Vašingtonas arēnas griestos.''

Vašingtonas līderis, kurš meniska operācijas dēļ izlaidīs nākamos trīs mēnešus, nevēlas spēlēt komandā, kura tiks atjaunota, tāpēc Arenass vēlas, lai komandā paliek spēka uzbrucējs Antuāns Džeimesons, ar kuru kopā Arenass aizvadījis savu lielāko karjeras daļu.

Izmantotie resursi:
Washington Post
Foto: AP


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-11-24 00:18, pirms 17 gadiem
wo sitais vecis ir pelnijis to ka vina kreklu uz arena grieztiem uzkarina..........visu cienu sim speeleetaajam!!!! sasniedzis basketbola augsu ar smagu darbu!!!
, 2007-11-24 01:05, pirms 17 gadiem
From Zero To Hero! Respect!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Kristaps Porziņģis. Foto. AP/Scanpix
13

NBA finālsērija sāksies 7. jūnijā, septītais mačs ieplānots Līgo naktī

Par 2023./2024. gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) titulu cīnīsies Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas ''Celtics'' un viņa bijusī komanda Dalasas ''Mavericks''. Sērija sāksies naktī uz 7. jūniju, bet, ja tajā būs nepieciešami maksimālie septiņi mači, izšķirošā cīņa par titulu norisināsies Līgo naktī.
Luka Dončičs uzbrukumā pret Entoniju Edvardsu. Foto. AFP. Scanpix
124

Porziņģim un "Celtics" NBA finālā pretī stāsies Dončičs un "Mavericks"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) noskaidrota otra fināliste. Par to kļuvusi Dalasas "Mavericks", kas Rietumu konferences fināla piektajā spēlē uzvarēja Minesotas "Timberwolves" (124:103), noslēdzot sēriju ar 4-1 uzvaru. Luka Dončičs un Kairijs Ērvings sērijas noslēdzošajā spēlē kopā iemeta 72 punktus, bet pat MVP tika atzīts Dončičs.
Tairons Lū. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

''Clippers'' uz piecām sezonām pagarina līgumu ar galveno stratēģi Lū

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Losandželosas ''Clippers'' uz vairākām sezonām pagarinājusi līgumu ar galveno treneri Taironu Lū, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.