Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Bucks" paraksta līgumus ar brīvajiem aģentiem Šabazu Muhammadu un Timu Freizeru

Agris Suveizda

"Bucks" paraksta līgumus ar brīvajiem aģentiem Šabazu Muhammadu un Timu Freizeru
Tims Freizers. Foto: The Canadian Press/PA Images/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Milvoki "Bucks" paziņojusi par līguma parakstīšanu ar trim brīvajiem aģentiem – Timu Freizeru, Šabazu Muhammadu un Kristianu Vudu -, tādējādi pabeidzot 20 spēlētāju komplektāciju treniņnometnei, kas sāksies 25. septembrī.

Šabazs Muhammads, kuram novembrī apritēs 26 gadi, Milvoki "Bucks" pievienojās jau iepriekšējā sezonā, 1. martā tiekot atbrīvots no Minesotas "Timberwolves" un trīs dienas vēlāk parakstot līgumu ar "Bucks". Aizsargs regulārajā sezonā paguva aizvadīt 11 spēles, vidēji 10,6 minūtēs tiekot pie 8,5 punktiem un 2,8 atlēkušajām bumbām, bet četrās izslēgšanas spēlēs viņam vidēji 7,3 minūtes, 6,3 punkti un 1,0 atlēkušās bumbas. Visos mačos Muhammads devās uz maiņu. 2013. gada draftā viņu Jūtas "Jazz" izraudzījās ar 13. numuru.

Saspēles vadītājs Tims Freizers, kuram novembrī paliks 28 gadi, iepriekšējo sezonu pavadīja Vašingtonas "Wizards". Regulārajā sezonā viņš sāka 11 no 59 spēlēm un vidēji 14,2 minūtēs sakrāja 3,0 punktus, 3,3 rezultatīvas piespēles un 1,9 atlēkušās bumbas. Viņš piedalījās arī divās izslēgšanas spēlēs, kopā gan aizvadot vien sešas minūtes. Freizers pārstāvējis arī tādas vienības kā Filadelfijas "76ers", Portlendas "Trail Blazers" un Ņūorleānas "Pelicans".

Līgums parakstīts arī ar nepilnus 23 gadus veco spēka uzbrucēju Kristianu Vudu, kurš iepriekšējo sezonu pavadīja G līgā, bet 2016./17. g. sezonā Šārlotas "Hornets" rindās 13 spēlēs izgāja uz maiņu un nopelnīja vidēji 2,7 punktus un 2,2 atlēkušās bumbas. Viņš spēlējis arī Filadelfijas "76ers". Milvoki "Bucks" šosezon pievienojusies vēl virkne brīvo aģentu, kā Ersans Iljasova, Bruks Lopess un Pets Konnotons. Savukārt sadarbība netika turpināta ar Džabari Pārkeru, kurš pārcēlās uz Čikāgas "Bulls".

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/bucks/news/buck...