Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Play-off" turpinājumā Rondo, visticamāk, vairs nepalīdzēs "Mavericks"

Andrejs Siliņš

"Play-off" turpinājumā Rondo, visticamāk, vairs nepalīdzēs "Mavericks"
Reižons Rondo
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" vadība paziņojusi, ka uz nenoteiktu laiku komandai nāksies iztikt bez saspēles vadītāja Reižona Rondo, bet komandas galvenais treneris Riks Kārlails pat paziņojis, ka Rondo varētu vairs ne reizi neuzvilkt "Mavs" formastērpu.

Muguras savainojumu Rondo guvis izslēgšanas turnīra pirmās kārtas otrajā spēlē pret Hjūstonas "Rockets". Tajā mačā Rondo laukumā pavadīja vien nepilnas desmit minūtes, tomēr spēlētāja sniegums kopš pievienošanās komandai decembra vidū bijusi vilšanās. Rondo sniegums un attieksme radījusi daudz jautājumu, un komandas galvenais treneris Riks Kārlails, atbildot uz žurnālista jautājumu, vai Rondo vēl kādreiz uzvilks "Mavericks" formu, atbildēja: "Nē,es tā nedomāju."

"Tas jums jāprasa viņam pašam," uz jautājumu, vai Rondo vispār rūp mazais spēles laiks, atbildēja Kārlails. "Viss, ko varu pateikt - šobrīd mums ikviens spēlētājs vajadzīgs labākajā formā. Runa nevar būt par vienu spēlētāju, kurš spēlē vai nespēlē. Runa ir par to, lai visi ietu vienā virzienā - organizācijai labvēlīgā virzienā. Par to ir runa."

29 gadus vecais Rondo aizvadījis sliktāko sezonu karjerā kopš debijas gada. 46 regulārā turnīra spēlēs aizsargs vidēji 28,7 minūtēs guva 9,3 punktus, atdeva 6,5 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 4,5 atlēkušās bumbas, kā arī pārtvēra 1,2 bumbas. Karjerā vidēji Rondo guvis 10,8 punktus, atdevis 8,3 piespēles, izcīnījis 4,7 bumbas un pārtvēris 1,8 bumbas.

2008. gada NBA čempions Rondo NBA ienāca 2006. gadā, kad 185 centimetrus garo spēlētāju ar 21. kārtas numuru draftā izvēlējās Fīniksas "Suns", kas pēc tam aizmainīja basketbolistu uz "Celtics". Četras reizes Rondo bijis Visu zvaigžņu spēļu dalībnieks.

Sagaidāms, ka vasarā, kad Rondo kļūs par brīvo aģentu, spēlētājs pievienosies Losandželosas "Lakers", vēstī "Yahoo! Sports". Lai gan Rondo rēķinājies ar maksimāli iespējamo līgumu, pēdējās sezonās parādītais sniegums liekot stipri apšaubīt iespējas tikt pie tik liela līguma.

"Inside the NBA" diskusija par Rondo un "Mavericks" attiecībām

  +1 [+] [-]

, 2015-04-23 18:00, pirms 9 gadiem
Neiederās viņš tajā komandā.

  -3 [+] [-]

, 2015-04-23 18:08, pirms 9 gadiem
Pupu mizas.Nav nekada savainojuma.
Damn negribetos vinu redzet LAL..No BOS uz LAL .............

  +2 [+] [-]

, 2015-04-23 18:30, pirms 9 gadiem
Labi, var jau vnk neiederēties, bet vsm, ja tevi laiž laukumā, sevišķi playofos, CĪNIES, nevis laid luni, kā tāda izlutināta vecene. Nožēlojams spēlētājs, var nojaust, ka Kārlails tā vien turas, lai nepateiktu kādu skarbāku vārdu. Ar sūdainu mietu patriekt to skuķi, lai meklē kādu citu aunu, kuru apčakarēt.

     [+] [-]

, 2015-04-23 18:33, pirms 9 gadiem
papa legba rakstīja: Neiederās viņš tajā komandā.
Jo ?

  +2 [+] [-]

, 2015-04-23 18:36, pirms 9 gadiem
Bostonietis rakstīja: Pupu mizas.Nav nekada savainojuma.
Damn negribetos vinu redzet LAL..No BOS uz LAL .............
Nezinu,es gan vēlētos viņu redzēt iekš LAL,ja vel izdotos piesaistīt Lovu... Manuprāt,Lovs nepaliks Klīvlendā,vel tās visas runas par to,ka viņam ar Lebronu nav labākās attiecības...

  +3 [+] [-]

, 2015-04-23 18:37, pirms 9 gadiem
jureks rakstīja: Jo ?
Jo tā teica melnie veči video!

  +1 [+] [-]

, 2015-04-23 18:45, pirms 9 gadiem
jureks rakstīja: Nezinu,es gan vēlētos viņu redzēt iekš LAL,ja vel izdotos piesaistīt Lovu... Manuprāt,Lovs nepaliks Klīvlendā,vel tās visas runas par to,ka viņam ar Lebronu nav labākās attiecības...
Bostonas fans atbalsta ex Bos speletaja pievienosanos LAL.Te kaut kas smird
Uz NYK un miers.

  +2 [+] [-]

, 2015-04-23 18:48, pirms 9 gadiem
Mixes rakstīja: Jo tā teica melnie veči video!
Melnie veči,neko konkrētu,arī nepateica,Dalasa nespēj pielāgot savu spēli Rondo,Rondo nemāk pielāgoties Dalasai...

  +1 [+] [-]

, 2015-04-23 18:49, pirms 9 gadiem
Bostonietis rakstīja: Bostonas fans atbalsta ex Bos speletaja pievienosanos LAL.Te kaut kas smird
Uz NYK un miers.
Nezinu,man nav nekādu aizspriedumu pret LAL.

  +2 [+] [-]

, 2015-04-23 18:55, pirms 9 gadiem
jureks rakstīja: Melnie veči,neko konkrētu,arī nepateica,Dalasa nespēj pielāgot savu spēli Rondo,Rondo nemāk pielāgoties Dalasai...
Ļoti vienkāršs skaidrojums, varbūt patiess, bet varbūt Rondo vajadzēja pielāgoties komandai, nevis koriģēt trenera darbu ar savām prasībām. Jebkurā gadījumā viņa "profesionalitāte" šajos playofos ir lieliski redzama, es nekad savā komandā šādus nīkuļus nevēlētos.

  +1 [+] [-]

, 2015-04-23 19:11, pirms 9 gadiem
jureks rakstīja: Melnie veči,neko konkrētu,arī nepateica,Dalasa nespēj pielāgot savu spēli Rondo,Rondo nemāk pielāgoties Dalasai...
citiem vārdiem sakot- neiederas viņš tajā komandā.

  +1 [+] [-]

, 2015-04-23 19:50, pirms 9 gadiem
Mixes - tapēc drošvien tev nav komanda. Es tikai priecājos par to ka viņš tur neiederas. Un piekrītu Kenny "the jet" Smith ka tur nav tikai rondo vaina. Gan jau ka kārlails arī ir ietiepīgs priduraks. Bet ne par to. Ja tu ņem sev tādu spēlētāju tad tev ir jarēķinās ka viņš prasīs savu. Un ja šis ies uz LAL tad es pieļauju ka love tur būs otrā opcija. Jo man liekas ka L.Aldridge ir primārais mērķis šovasar.

  +1 [+] [-]

, 2015-04-23 20:07, pirms 9 gadiem
RajonRondo rakstīja: Mixes - tapēc drošvien tev nav komanda. Es tikai priecājos par to ka viņš tur neiederas. Un piekrītu Kenny "the jet" Smith ka tur nav tikai rondo vaina. Gan jau ka kārlails arī ir ietiepīgs priduraks. Bet ne par to. Ja tu ņem sev tādu spēlētāju tad tev ir jarēķinās ka viņš prasīs savu. Un ja šis ies uz LAL tad es pieļauju ka love tur būs otrā opcija. Jo man liekas ka L.Aldridge ir primārais mērķis šovasar.
Saubos,ka L.A pametis POR.Ja butu divi gadi atrak,tad drosi pamestu,bet ne tgd.

  +2 [+] [-]

, 2015-04-23 20:27, pirms 9 gadiem
Bostonietis rakstīja: Bostonas fans atbalsta ex Bos speletaja pievienosanos LAL.Te kaut kas smird
Uz NYK un miers.
Da ko viņš tajā Ņujorkā meklēs ? Tur viss smird, Fils visu ko vien kāds gribēja ņemt pretim ir atdevis pret neko. Leikeros jau arī itkā nekā nav, bet viņš ar Kobi tak čomi. Es domāju 90% ka Rondo aizies uz LAL, man gan vienīgi interesē par kādu summu un uz cik ilgu laiku. Pilnīgi pieņemu, ka viņš tagad negribēs ilgtermiņa līgumu, jo reputāciju ar Mavs pilnīgi sajāja, tāpēc nebrīnītos, ja parakstītu kkādu 2 gadu līgumu par ~6-7ļimakiem gadā, nu un tad pēc tam lai skatās vai spēs atgriezties vecajā formā, vai tas vilciens jau ir aizbraucis un uz max nav ko cerēt.

  +2 [+] [-]

, 2015-04-23 20:57, pirms 9 gadiem
RajonRondo rakstīja: Mixes - tapēc drošvien tev nav komanda. Es tikai priecājos par to ka viņš tur neiederas. Un piekrītu Kenny "the jet" Smith ka tur nav tikai rondo vaina. Gan jau ka kārlails arī ir ietiepīgs priduraks. Bet ne par to. Ja tu ņem sev tādu spēlētāju tad tev ir jarēķinās ka viņš prasīs savu. Un ja šis ies uz LAL tad es pieļauju ka love tur būs otrā opcija. Jo man liekas ka L.Aldridge ir primārais mērķis šovasar.
Kāpēc lai es gribētu spēlētāju, kurš pat necenšas playoff spēlē? Pasaki man! Gan jau, ka viena pagale nedeg, bet tas puņķis, kas ir Rondo pēdējā laikā, tikai parāda, ka visdrīzāk Rondo ir galvenā problēma. Ja "profesionāls" spēlētājs var ko tādu atļauties, kā arī spēles laikā kliegt uz treneri, tad sorry, bet tādam petuham ir jāpazūd, un ne jau trenerim tas arī būtu jādara.

  -4 [+] [-]

, 2015-04-23 22:16, pirms 9 gadiem
Mixes. Es nevienu īsti neaizstāvu bet ja komanda un trenneris nespēj motivēt spēlētāju tad diezvai tur ir tikai 1 cilvēka ietiepība. Tas ka taviem mavs nespīd pat konferences fināls bija skaidrs arī bez rondo izgājieniem. Un saukt cilvēku par puņķi kurš ir sasniedzis vismaz 10 reizes vairāk kā tu ir diezgan infantili.

  +2 [+] [-]

, 2015-04-23 22:52, pirms 9 gadiem
Es priecājos ja godīgi ka viņš no Celtics tika aizvākts prom viņā Ego ir vnk....... (DIE HARD C's FAN)

  +2 [+] [-]

, 2015-04-23 22:53, pirms 9 gadiem
RajonRondo rakstīja: Mixes. Es nevienu īsti neaizstāvu bet ja komanda un trenneris nespēj motivēt spēlētāju tad diezvai tur ir tikai 1 cilvēka ietiepība. Tas ka taviem mavs nespīd pat konferences fināls bija skaidrs arī bez rondo izgājieniem. Un saukt cilvēku par puņķi kurš ir sasniedzis vismaz 10 reizes vairāk kā tu ir diezgan infantili.
Mani Mavs? Man pilnīgi pie kājas, kurš tur uzvarēs. Un, ja tu skaities profs un tevi ir jāmotivē spēlēt kā minimums normāli playofos, tad varbūt brauc uz Ķīnu un kapā tur ar Mārberiju pret mazajiem kitajozām, ar tādu attieksmi NBA nav ko darīt.

Tikmēr kamēr viņš spēlēs kā puņķis, tikmēr tā arī saukāšu. Ja tev tas šķiet infantili, tad ej uz puritāņu džentelmeņu klubu, kur smagākā kritika ir "viņš varēja spēlēt enerģiskāk".

Starp citu nav nekas infantilaks, kā vilkt ārā "viņš ir sasniedzis 10 reizes vairāk". Ar šito bērnudārza loģiku mums vnk vajadzētu klapēt SC komentāru nodaļu ciet.

  -2 [+] [-]

, 2015-04-23 23:13, pirms 9 gadiem
Man tev jautājums vai tu vispār zini ko tas vārds nozīmē??

Jsmoove arī bija puņķis detroitā? Kamön vecīt. Ja tev ir vienalgs kas tur vinnēs tad par ko tu cepies? Toķikā piķi zaudēji? Tas ka tu neturi kritiku nenozīmē ka šeit ir bērnudārza līmenis. Tava attieksme pret cilvēku ir dumja (izsakoties maigi))!!! Nevajag jau čīkstēt . Smieklīgākais ir tas ka tu uzskati ka ja cilvēks nevar atrast sev vietu komandā, tad viņš ir puņķis.

Puņķis esi tu un tas kas tev biksēs. Ja tu necieni cilvēka lēmumus un viņu viedokļus tad ar tevi runāt ir tas pats kas ar irbīti. Tumšs un tukšs tajā paurītī.

  +2 [+] [-]

, 2015-04-23 23:21, pirms 9 gadiem
RajonRondo rakstīja: Man tev jautājums vai tu vispār zini ko tas vārds nozīmē??

Jsmoove arī bija puņķis detroitā? Kamön vecīt. Ja tev ir vienalgs kas tur vinnēs tad par ko tu cepies? Toķikā piķi zaudēji? Tas ka tu neturi kritiku nenozīmē ka šeit ir bērnudārza līmenis. Tava attieksme pret cilvēku ir dumja (izsakoties maigi))!!! Nevajag jau čīkstēt . Smieklīgākais ir tas ka tu uzskati ka ja cilvēks nevar atrast sev vietu komandā, tad viņš ir puņķis.

Puņķis esi tu un tas kas tev biksēs. Ja tu necieni cilvēka lēmumus un viņu viedokļus tad ar tevi runāt ir tas pats kas ar irbīti. Tumšs un tukšs tajā paurītī.
Infantils ir bērnišķīgs. Izskatās, ka drīzāk tu to nezināji...

Smits sūkāja Pistons, bet vsm viņam bija kkāda atdeve. Un es te nerunāju par nekādu vietas atrašanu, man dziļi pie kājas, cik labi viņš tur iederas. Es runāju par viņa ATDEVI. Pie tam PLAYOFOS! Pilnībā piedodu viņam to, ka var nepadoties spēlē sistēmā, kas tev nav piemērota, vai ja tā būtu reg. sez. un šis paņemtu kādu brīvdienu, spēlējot ar pusspēku,bet nekādi nevaru piedot viņa nicinošo attieksmi pret treneri un komandas biedriem, izejot laukumā un bez nekādas degsmes sataisīt suudus. Un tikai nestāsti, kam tam ir kāds sakaras ar iederēšanos. Ir daudzi spēlētāji, kas ietur profesionālismu arī tādās situācijās, bet Rondo ne tuvu to nedara.

Puņķis biksēs ko? Un es skaitos infantils... Sry, ka esmu aizskāris tavas jūtas pret tavu mīluli.

  +1 [+] [-]

, 2015-04-24 10:14, pirms 9 gadiem
RajonRondo rakstīja: Man tev jautājums vai tu vispār zini ko tas vārds nozīmē??

Jsmoove arī bija puņķis detroitā? Kamön vecīt. Ja tev ir vienalgs kas tur vinnēs tad par ko tu cepies? Toķikā piķi zaudēji? Tas ka tu neturi kritiku nenozīmē ka šeit ir bērnudārza līmenis. Tava attieksme pret cilvēku ir dumja (izsakoties maigi))!!! Nevajag jau čīkstēt . Smieklīgākais ir tas ka tu uzskati ka ja cilvēks nevar atrast sev vietu komandā, tad viņš ir puņķis.

Puņķis esi tu un tas kas tev biksēs. Ja tu necieni cilvēka lēmumus un viņu viedokļus tad ar tevi runāt ir tas pats kas ar irbīti. Tumšs un tukšs tajā paurītī.
Pat, ja tu nevari atrast vietu komandā, tu kā profesionālis nedrīksti kaut ko nedarīt. Tev ir līgumsaistības. kad tās beigsies vari būt brīvs un izvēlēties citu komanda, kura tevi grib. Turklāt trenerim komandā ir jābūt galvenajam. Protams, NBA ir spēlētāju līga un ir līgā spēlētāji, kur kādreiz atļaujas iejaukties treneru darbā vairāk nekā vajadzētu, bet Rondo nekādā ziņā nav tajā līmenī (Lebrons, Kobe, Durants un vēl daži).