Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Pacers" galvenais treneris: "Būsim ciets rieksts jebkurai komandai"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"Pacers" galvenais treneris: "Būsim ciets rieksts jebkurai komandai"
Neits Bjorkgrens

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Indianas "Pacers" dažas dienas atpakaļ paziņoja, ka par jauno komandas galveno treneri iecelts bijušais Toronto "Raptors" trenera asistents Neits Bjorkgrens. 45 gadus vecais speciālists ieskicēja, kāds varētu izskatīties nākamās sezonas "Pacers" spēles stils.

"Mēs būsim komanda, kuru būs ļoti aizraujoši vērot," videokonferences laikā medijiem sacīja Bjorkgrens. "Redzēsiet kustību abos laukuma galos. Spēlēsim agresīvi, dosimies agresīvi uz grozu, lai katrā uzbrukumā censtos tikt pie soda metiena un trīs punktiem."

"Aizsardzībā nemitīgi ir jāveic izmaiņas. Tas jādara bieži – starp ceturtdaļām, minūšu pārtraukumos un pēc izrāviena 8-0. Uzskatu, ka tas ir ļoti svarīgi," "Pacers" galvenais treneris atklāja galvenās vadlīnijas spēlei aizsardzībā. „Pacers” basketbola operāciju prezidents Kevins Pričards neatlaida Neitu Makmilanu, kurš bija iepriekšējais komandas galvenais treneris, tāpēc, ka komanda bija slikta. "Pacers" aizvadīto sezonu noslēdza ar bilanci 45-28 un ieņēma ceturto vietu Austrumu konferencē. Galvenais iemesls bija tas, ka komanda bija paredzama, kas liedza izslēgšanas turnīrā pacīnīties par augstākiem sasniegumiem.

"Galvenais iemesls, kādēļ vēlējos kļūt par "Pacers" galveno treneri, ir šīs komandas milzīgais talants," Bjorkgrens slavēja komandas kodolu. "Man ļoti patīk tas, ko redzu. Mūsu komanda būs ciets rieksts jebkuram pretiniekam nākamajā sezonā." Bjorkgrenam šī būs pirmā pieredze NBA kluba galvenā trenera amatā. Pirms pievienošanās Toronto klubam viņš strādājis arī kā Fīniksas „Suns” trenera asistents.

Izmantotie resursi:
https://nba.nbcsports.com/2020/10/2...
https://www.nba.com/pacers/news/bjo...