Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Apskatnieks: "Lakers" izrāda interesi par Seržu Ibaku

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Apskatnieks: "Lakers" izrāda interesi par Seržu Ibaku
Seržs Ibaka un Kristaps Porziņģis. Foto: AP/Scanpix

Kā ziņo Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) apskatnieks Šons Devenijs, kurš ikdienā darbojas "Heavy.com" un "ForbesSports", šī brīža čempione Losandželosas "Lakers" centīsies piesaistīt brīvo aģentu Seržu Ibaku, kurš aizvadītajā sezonā pārstāvēja Toronto "Raptors".

Ibaka šobrīd ir 31 gadu vecs un aizvadītajā sezonā viņš vidēji guva 15,4 punktus, savāca 8,2 atlēkušās bumbas un atdeva 1,4 rezultatīvas piespēles. Izslēgšanas turnīrā viņš iemeta vidēji 14,8 punktus un savāca 7,7 atlēkušās bumbas. Šī viņam bija rezultatīvākā NBA sezona kopš 2013./14. gada sezonas.

""Lakers" interesējās par Ibaku arī iepriekš un turpinās to darīt arī šajā starpsezonā," kādas NBA komandas ģenerālmenedžeris teica intervijā "Heavy.com". "Ja Ibaka nav traumēts, viņš ir teicams centra spēlētājs vai spēka uzbrucējs. Viņš teicami spēj iesaistīties spēlē no rezervistu soliņa, spēj iemest no tālās distances, un, ja viņš piekristu piedāvājumam, ko spēj piedāvāt "Lakers", tad Losandželosas komanda noteikti viņu piesaistīs."

Reāla ir iespēja, ka Ibaka paliks "Raptors" rindās. Tomēr, ja viņš izdomās pamest komandu, tad interese par viņu būs liela. Kā ziņo apskatnieks, tad interesi par Ibaku varētu izrādīt arī Maiami "Heat", Bostonas "Celtics", Losandželosas "Clippers", Dalasas "Mavericks" un Portlendas "Trail Blazers". Jāatzīst, ka "Lakers" varētu būt lieliska izvēle, ja 31 gadus vecais spēlētājs skatītos NBA čempiontitula virzienā.

     [+] [-]

, 2020-11-09 17:13, pirms 3 gadiem
Viss vienkārši. Ja LAL nedabūs Ibaku tad LBJ sabīdīs visu ar veco čomu Tompsonu.

     [+] [-]

, 2020-11-09 18:35, pirms 3 gadiem
Tas līmenis kad sāk saukt par veterānu aug ar minutēm, dažos rakstos lasu jau 28..Tas ne SC, bet vispar, tu esi jaunais, 4 gadi un tad veterāns..

     [+] [-]

, 2020-11-09 21:44, pirms 3 gadiem
BET365 rakstīja: Tas līmenis kad sāk saukt par veterānu aug ar minutēm, dažos rakstos lasu jau 28..Tas ne SC, bet vispar, tu esi jaunais, 4 gadi un tad veterāns..
Tāpēc, ka autoriem nevajadzētu stulbi tulkot no angļu valodas....

Ā sorī... tas ir tvītā. Nu tā amerikāņi sauc nospēlētos gadus līgā.

Vai tad mums LV ir baigi definēts termiņš - veterāns? Tak arī nav. Bet amīšiem veterancy nozīmē pieredzes gadi. Nevis veterāns kā tāds. Tas pats ar tiem, kas dienē kaut kur. Viņi arī raksta, ka two year veteran un ar to ir jāsaprot, ka viņš divus gadus dienē, nevis, ka viņš ir kaut kāds mistisks nedefinēts vārds - veterāns.

     [+] [-]

, 2020-11-10 09:30, pirms 3 gadiem
Nevis LAL izrāda interesi, bet VISAS!!! komandas, kurām vajag pieredzējušu garo, izrāda interesi. LAL tam nav naudas! Ibakam mierīgi var dot 2 gadu līgumu par 30 milj. Kuri lielie pretendenti var piedāvāt šādu naudu? Visiem algu saraksti pilni.