Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Clippers" jaunais treneris Lū: "Mums ir viss, lai kļūtu par NBA čempioniem"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"Clippers" jaunais treneris Lū: "Mums ir viss, lai kļūtu par NBA čempioniem"
Tairons Lū
Foto: EPA / Scanpix

Jau ziņojām, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Losandželosas "Clippers" panācis vienošanos ar aizvadītās sezonas Doka Riversa asistentu Taironu Lū, kurš oficiāli kļuvis par Losandželosas kluba galveno treneri. Lū sniedza interviju "Clippers" medijiem, kurā slavēja komandas vadību, personālu un spēlētājus.

"Komandai ir viss, kas nepieciešams – apņēmības pilni īpašnieki, gudra vadība un augstākās klases spēlētāji gan laukumā, gan ārpus tā," jaunieceltais "Clippers" galvenais treneris teica. "Man ir lieliskas attiecības ar kluba īpašniekiem un vadību, tāpēc zināju, ka vēlos būt šeit. Mums priekšā ir smags darbs, lai kļūtu par čempioniem, bet mums ir viss, lai to sasniegtu – motivācija, meistarība un atbalsts. Esmu sajūsmināts un vēlos ātrāk sākt darbu."

„Clippers” basketbola operāciju prezidents Lorenss Frenks: "Tairons ir tur, kur vēlējās būt. Viņš ir treneris, kurš ieguvis čempiontitulu. Viņam ir lieliska spēles izjūta. Šis treneris spēj atrast kopīgu valodu ar jebkuru. Mums bija vairāki kandidāti uz šo amatu, bet vēlāk sapratām, ka labākais kandidāts jau atrodas mūsu komandā. Lū mūsu komandu virzīs pretim jaunām virsotnēm."

2015./16. gada sezonā Lū kļuva vien par ceturto treneri kopš 1980. gada, kurš pirmajā gadā, būdams galvenais treneris, spēja izcīnīt NBA titulu, kā arī vien par 14. cilvēku, kurš ieguvis NBA titulu gan kā spēlētājs, gan kā treneris. Tairons Lū savā trenera karjerā izcīnījis 128 uzvaras un piedzīvojis 83 zaudējumus regulārās sezonas spēlēs, kā arī 41 uzvaru un 20 zaudējumus izslēgšanas cīņās. Kā spēlētājs izcīnījis divus NBA čempiontitulus kopā ar Losandželosas ''Lakers''.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/clippers/news/c...

  +2 [+] [-]

, 2020-10-21 16:33, pirms 4 gadiem
Izņemot treneri.

  +2 [+] [-]

, 2020-10-21 16:33, pirms 4 gadiem
Ir viss, izņemot labu treneri...

     [+] [-]

, 2020-10-21 17:27, pirms 4 gadiem
mx3 rakstīja: Ir viss, izņemot labu treneri...
nav viss.
2016. bija spēlētājs Lebrons James, treneris Lebrons James, menedžeris Lebrons James.
Ir milzīga atšķirība, kad trūkst šo trīs elementu.

     [+] [-]

, 2020-10-21 21:25, pirms 4 gadiem
Pofig iemacijad no Lebrona ka jatrenee komanda , no riversa kaa nav jatrene