Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Raptors" treneru štābā atrod vietu Lenarda bērnības draugam

Andrejs Siliņš

"Raptors" treneru štābā atrod vietu Lenarda bērnības draugam
Kavai Lenards
Foto: AP / Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Toronto "Raptors" vadība veikusi pretimnākošu žestu šovasar iegūtajai komandas lielākajai superzvaigznei Kavai Lenardam - treneru štābā strādās Lenarda bērnības draugs Džeremijs Kaslberijs.

Jūlija vidū Sanantonio "Spurs" aizmainīja Kavai Lenardu un Deniju Grīnu uz Toronto "Raptors", lai gan pats Lenards iepriekš esot devis skaidru vēstījumu, ka vēlas nonākt kādā no Losandželosas komandām. Arī tagad aizvien pastāv uzskats, ka Lenards pēc nākamās sezonas, kad kļūs par brīvo aģentu, nepaliks Kanādas komandā un dosies uz dzimto Kaliforniju.

Tomēr "Raptors" vadība, iespējams, cerībā pārliecināt Lenardu palikt Toronto arī pēc nākamās sezonas, piekritusi nolīgt treneru štābā Lenarda bērnības draugu Džeremiju Kaslberiju. Abi kopā savulaik spēlēja vidusskolā, kā arī Sandjēgo universitātē, tiesa, Kaslberijs nebija saņēmis stipendiju un par mācībām maksāja.

2014. gadā, trīs gadus pēc Lenarda ienākšanas līgā, "Spurs" nolīga Kaslberiju, kuram tika uzticēts darbs ar spēlētāju attīstību un video. Tagad Kaslberijs pievienosies "Raptors" treneru štābam. Līguma ilgums šobrīd nav zināms, taču jādomā, ka tas ir tāds pats, kāds Lenardam - līdz nākamajai vasarai.

Pēc pagājušās sezonas "Raptors" atbrīvoja ilggadēju komandas galveno treneri Dveinu Keisiju un pēc ilgākiem meklējumiem pienākumus uzticēja Nikam Nērsam, kurš iepriekš bija asistents un kuram šī būs pirmā pieredze galvenā trenera darbā.

Pirmo pirmssezonas spēli Toronto komanda aizvadīs 29. septembrī mājās pret Portlendas "Trail Blazers". Savukārt pirmo regulārās sezonas spēli "Raptors" aizvadīs 17. oktobrī, savā laukumā tiekoties ar Klīvlendas "Cavaliers".

     [+] [-]

, 2018-08-21 17:24, pirms 6 gadiem
Tas laikam saucas "man management"... iedomājos, ka tāpat notiktu, piemēram, Maximā! Pieņēma darbā kasieri un tad lai viņu noturētu vēl pāris draugus par krāvējiem

     [+] [-]

, 2018-08-21 17:46, pirms 6 gadiem
Viņš ir arī Grīna čoms un diezgan labs speciālists.

     [+] [-]

, 2018-08-21 18:18, pirms 6 gadiem
hahaa - lūdzu pro līga, kur tikai profesionālas attiecības un nav blatu, draugu sistēmas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-08-21 21:08, pirms 6 gadiem
Ātrāk sezonu!