Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vols: "Ir pienācis laiks spēlēt Visu Zvaigžņu spēlē un iekļūt play-off turnīrā"

Vols: "Ir pienācis laiks spēlēt Visu Zvaigžņu spēlē un iekļūt play-off turnīrā"
Džons Vols
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Vašingtonas "Wizards" saspēles vadītājs Džons Vols intervijā Hoopsworld izteicies, ka beidzot ir pienācis laiks, kad viņam ir jāpiedalās Visu Zvaigžņu mačā, bet viņa komandai jāiekļūst NBA izslēgšanas turnīrā.

"Wizards" vienība pēdējā pēdējā gada laikā ir piedzīvojusi ievērojamas izmaiņas, gan maiņas darījuma rezultātā no Denveras "Nuggets" iegūstot centru Nene, gan arī šīs starpsezonas sākumā no Ņuorleānas "Hornets" iegūstot Trevoru Arizu un Emeka Okaforu. Šo triju spēlētāju piesaistīšana komandu ir padarījusi daudz profesionālāku.

Septiņi no 12 spēlētājiem, kuri šobrīd ir Vašingtonas kluba sastāvā, NBA ir aizvadījuši divas un mazāk sezonas, bet 19 gadus vecais aizsargs Bredlijs Bīls, kuru "Wizards" 2012. gada draftā izvēlējās 1. kārtā ar kopējo 3. numuru, savu debiju basketbola Mekā vēl nav piedzīvojis.

Komandai, kuras kodolu nākamajā sezonā veidos Nene, Ariza, Okafors un Vols, ir labas iespējas pacīnīties par 8. vietu Austrumu konferencē, ja tiks izveidota pareizā komandas ķīmija. Arī komandas līderis Džons Vols sarunā ar Hoopsworld ir apliecinājis, ka beidzot ir pienācis laiks iekļūt izslēgšanas turnīrā.

"Jā, ir pienācis laiks iekļūt play-off turnīrā un ir pienācis laiks man kļūt par All-Star mača dalībnieku. Tās ir tās lietas, ko esmu ļoti vēlējies. Un esmu vienmēr gribējis, lai "Wizards" organizācija cenšas šo mērķi [iekļūt izslēgšanas turnīrā - aut. ] sasniegt. Tagad man ir jābūt līderim, bet visai komandai ir jākļūst labākai."

Ir skaidrs, ka Vols ir gatavs uzņemties līdera lomu komandā, kura aizvadītajā sezonā ierindojās 14. vietā Austrumu konferencē, taču regulāro sezonu noslēdza ar sešu uzvaru sēriju. Visticamāk, vismaz gaidāmajā sezonā Volam vēl būs grūti tikt Visu Zvaigžņu spēles pamatsastāvā, jo viņš spēlē vienā konferencē ar tādiem saspēles vadītājiem kā Reižons Rondo, Derons Viljamss un Deriks Rouzs, kas ir krietni pieredzējušāki un pagaidām arī meistarīgāki par Volu un kuriem ir lielāks fanu loks, kas spēs iebalsot šos basketbolistus Austrumu konferences pamatsastāvā.

Izmantotie resursi:
Washington Post: Breaking News, World, US, DC...

  +4 [+] [-]

, 2012-07-20 14:24, pirms 12 gadiem
Nu es Wizards komandas labākos laikus atceros ar Arenasu priekšgalā un paša Arenasa arī,ehh kur tie laiki...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-07-20 15:18, pirms 12 gadiem
Atliek vien sagaidīt kā NBA iejutīsies B.Beals un kā Wizards klimats ietekmēs Arizu un Okaforu. Ja čaļiem aizies tā lieta, tad neredzu iemeslu kāpēc, lai komanda netiktu playoff.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja