Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kļuvis zināms ''Space Jam: A New Legacy'' filmas ar Lebronu Džeimsu sižets

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Kļuvis zināms ''Space Jam: A New Legacy'' filmas ar Lebronu Džeimsu sižets
Lebrons Džeimss. Foto: AP/Scanpix

Sociālā vietnē Twitter Bens Meklers publicējis plānoto sižetu filmai ''Space Jam: A New Legacy'', kurā galvenajā lomā būs Losandželosas ''Lakers'' līderis Lebrons Džeimss. Sižets paredz viņa un dēla iesprūšanu pasaulē, kurā sastopami daudz ''Warners Bros.'' stāsti un personāži.

1996. gadā tika izdota filma ''Space Jam'' ar Maiklu Džordanu un daudzu citu tā laika NBA zvaigžņu dalību kā Redžija Milera, Čārlza Bārklija un citiem. Filmā Džordanam bija jāpalīdz ''Looney Tunes'' uzvarēt basketbola spēli un atgūt brīvību. Filma guva labas atsauksmes, kas lika domāt par vēl vienas daļas filmēšanu.

2021. gadā tiek plānots izlaist klajā otro filmu ''Space Jam: A New Legacy'', kur galveno lomu no basketbolistu vidus spēlēs Lebrons Džeimss, kuram gan tā nebūs pirmā pieredze kino. Lai arī iepriekš nebija zināms, kāds būs šīs filmas sižets, nu sociālā vietnē Twitter Bens Meklers to ir atklājis. Džeimss un viņa dēls būs iesprostoti pasaulē, kurā satiekami daudz ikonisku ''Warners Bros.'' personāži un stāsti. Filmas gaitā Džeimsam jāglābj savs dēls no spēcīga pretinieka, kuru atveidos Dons Čīdls. Un noteikti - neizpaliks arī basketbols filmā.

Filmā piedalīsies arī tādi basketbolisti kā Entonijs Deiviss un Klejs Tompsons.

Izmantotie resursi:
https://www.yahoo.com/entertainment...

  -1 [+] [-]

, 2020-10-19 11:06, pirms 4 gadiem
Prikola pec bus janoskatas bet nu kiniiti tochna neskatisos.

  -1 [+] [-]

, 2020-10-19 11:24, pirms 4 gadiem
Lebronam dēls jāglābj no narkotiku atkarības nevis kkdām muļķībām...

  -1 [+] [-]

, 2020-10-19 12:02, pirms 4 gadiem
IAmJamesHarden rakstīja: Lebronam dēls jāglābj no narkotiku atkarības nevis kkdām muļķībām...
gan jau pats Brons to pašu dara.

  -1 [+] [-]

, 2020-10-19 13:16, pirms 4 gadiem
KevinDurant#35 rakstīja: gan jau pats Brons to pašu dara.
Nu nejau 16 gadu vecumā...

     [+] [-]

, 2020-10-19 21:40, pirms 4 gadiem
''1996. gadā tika izdota filma ''Space Jam'' ar Maiklu Džordanu un daudzu citu tā laika NBA zvaigžņu dalību kā Redžija Milera''
Sviests...Millers nav filmējies ''Space Jam''...autor sēdies divi! Sākotnējā režisora iecerē Millers bija domāts filmā,kā arī O,Nīls,kurš būtu nopūdelējis mestos sodiņus,bet kā jau teicu tā bija tikai iecere,kura nepiepildījās.