Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kriss Bošs: "Sirdī joprojām esmu sportists"

Andrejs Siliņš

Kriss Bošs: "Sirdī joprojām esmu sportists"
Kriss Bošs, Luols Dengs un Dveins Veids
Foto: AP / Scanpix

"Man pietrūkst basketbols. Tomēr daļai no manis tā tomēr netrūkst. Esmu sapratis, kā izbaudīt citus dzīves aspektus," veselības problēmu dēļ izlaidis pilnu sezonu, saka divkārtējais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempions Kriss Bošs, kurš gan joprojām cer, ka kādu dienu varēs atgriezties laukumā.

"Sirdī joprojām esmu sportists. Nevēlējos, lai viss beidzas šādi," sacīja Bošs, kurš saprot, kāpēc "Heat" neļāva basketbolistam atsākt spēlēt, lai gan pats spēlētājs jutās labi. "Tas ir bizness. Zinu, ka mēs, spēlētāji, īpašnieki un visi citi, kas ir ap NBA, negribām to teikt, bet tas ir bizness. Un tas mēdz sagādāt ciešanas. Saprotu, [Petu Railiju] kā kluba prezidentu."

"Situācija ir ļoti, ļoti sarežģīta un tāpēc arī nevarēju šosezon spēlēt," Bošs skaidroja savu pašreizējo veselības stāvokli. Divkārtējais NBA čempions (2012, 2013) jau izmēģinājis karjeru televīzijā un atzīst, ka iemācījies iztikt bez basketbola savā dzīvē. "Man pietrūkst basketbols. Tomēr daļai no manis tā tomēr netrūkst. Esmu sapratis, kā izbaudīt citus dzīves aspektus. Dzīvē ir daudz kā [ārpus basketbola]."

Bošs, kurš 11 reižu piedalījies Visu zvaigžņu spēlēs, 2014. gada vasarā parakstīja jaunu līgumu ar "Heat", bet kopš tā laika aizvadījis tikai 97 spēles. Karjerā Bošs vidēji guvis 19,2 punktus, izcīnījis 8,5 atlēkušās bumbas un atdevis 2,0 rezultatīvas piespēles.

Lai gan Pets Railijs paziņojis, ka "Heat" rindās Boša karjera, visticamāk, ir beigusies, pats Bošs gan joprojām tic, ka spēs atgriezties laukumā kādas NBA komandas sastāvā. Līgums ar Floridas klubu Bošam ir spēkā vēl uz divām sezonām par kopējo summu vairāk nekā 52 miljonu dolāru apmērā.

Izmantotie resursi:
Broward & Palm Beach News, Sports - Sun Sentinel

     [+] [-]

, 2017-04-18 09:51, pirms 7 gadiem
Es sirdį esmu miljonārs.

     [+] [-]

, 2017-04-18 11:09, pirms 7 gadiem
RajonRondo rakstīja: Es sirdį esmu miljonārs.
viņš dzīvē ir miljonārs

     [+] [-]

, 2017-04-18 11:14, pirms 7 gadiem
asta- un ko tu ar to gribēji pateikt???