Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis piedalās basketbola nometnē Berlīnē un slavē treneri Aito Garsiju

Rolands Eliņš

Porziņģis piedalās basketbola nometnē Berlīnē un slavē treneri Aito Garsiju
Kristaps Porziņģis
Ekrānšāviņš no video

Latvijas basketbola superzvaigzne Kristaps Porziņģis Berlīnē piedalījās „Adidas” organizētajā basketbola nometnē bērniem un jauniešiem un dalījās intervijā ar Vācijas basketbola kluba Berlīnes „Alba” preses dienestu, cildinot sava bijušā trenera Aito Garsijas veikumu basketbolā un darbā ar jaunajiem basketbolistiem.

„Aito Garsija ir leģenda,” intervijā sacīja Kristaps Porziņģis, kurš 71 gadu vecā spāņa, šobrīd „Alba” galvenā trenera vadībā spēlēja pirms dažiem gadiem „Sevilla” sastāvā. „Aito ir strādājis ar tik daudziem basketbola talantiem. Manuprāt, šajā ziņā viņš ir vislabākais, proti, pamanīt jaunos talantus un izaudzināt viņus par lieliskiem basketbolistiem.”

„Aito ļoti labi saprot jaunos spēlētājus,” turpināja Porziņģis. „Viņš zina, kas nepieciešams, lai realizētu pāreju no jauniešu basketbola uz profesionālo līmeni, un viņš spēj padarīt šo procesu daudz vieglāku.”

Porziņģim arī tika pavaicāts, vai viņš pats spēlējis strītbolu. „Pirms kļuvu par profesionāli, spēlēju strītbolu ar draugiem katrā vasarā,” sacīja Ņujorkas „Knicks” līderis, kurš joprojām atgūstas no smagas ceļgala traumas un izlaidīs nākamās sezonas sākumu, taču video redzams, ka viņš Berlīnē ar jaunajiem basketbolistiem devās arī laukumā un izdarīja metienus pa grozu.

Porziņģis arī pastāstīja, ka viņa tuvāko dienu plāns ir uzkavēties Berlīnā un piedalīties dažādos sponsora pasākumos, piemēram, aizvadot autogrāfu sesijas ar bērniem, kā arī piedaloties „Adidas” basketbola turnīra atklāšanā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-07-17 23:01, pirms 6 gadiem
tuvāko dienu plāns ir uzkavēties Berlīnā... 😁😁😁

Berlīnē ir kāds Amsterdamas kvartāls?