Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Warriors" samazina biļešu cenas

"Warriors" samazina biļešu cenas
Foto: AP

Adnra Biedriņa pārstāvētā Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas "Warriors" vadība pieņēmusi lēmumu samazināt biļešu cenas. Šajā sezonā tika piedzīvots kritums apmeklētības ziņā.

Līdzīgi kā "Warriors" iet basketbola laukumā, notiek arī ārpus tā. Proti, komandai neiet kā vēlētos, bet centību pārmest nevar. "Esam zemāk, taču varam pastāvēt par sevi. Ekonomiskā situācija ir bijusi sarežģīta, tāpat arī sezona ir bijusi tāda," sacīja "Warriors" prezidents Roberts Rouels.
Tas arī ir iemesls, kāpēc "Warriors" nolēmuši samazināt biļešu cenas uz spēlēm.

Sezonas biļešu īpašniekiem cenas samazināsies no 8 līdz 28%, atkarībā no vietas "Oracle Arena". Šī akcija tiek dēvēt kā "Lojālās cenas", ko uzsver arī Goldensteitas komandas prezidents: "Viņi ir bijuši lojāli pret mums. Esam runājuši ar viņiem, zinām, ka ekonomiskā situācija un šī sezona ir bijusi smaga. Kad lēmām, tad apzinājāmies, ka vajag novērtēt fanu ilgo uzticību."

Šosezon ir samazinājusies apmeklētība uz "Warriors" spēlēm, kā arī fani pauduši neapmierinātību ar komandas došanās virzienu. Nepatiku fanos izsauca nespēja veikt kādus lielus darījumus pagājušajā vasarā vai arī šīs sezonas laikā. Pēc 34 mājas spēlēm "Warriors" mačus vidēji apmeklē 17 929 skatītāji, kas ir 12. vietā NBA. Pagājušosezon Goldensteitai bija 9. vieta ar 18 942 faniem ik spēli. Augstākais punkts tika sasniegts 2007./2008. gada sezonā - gadu pēc maģiskās "play-off" sezonas, kad vidēji nāca 19 631 skatītājs. Tad 32 no 41 spēlēm "Oracle Arena" bija pārpildīta. Šosezon arēna tāda bijusi tikai četros gadījumos - pirmajā mačā pret Hjūstonu, divreiz pret "Lakers" un vienreiz pret "Cavaliers".

Izmantotie resursi:
contracostatimes.com

     [+] [-]

, 2010-03-18 09:52, pirms 14 gadiem
GSW fabus vsp var apbrīnot,tiek play offos reizi 10 gados...parējos gadus pa pēdējām vietām,bet skatītāju uz spēlēm pilns