Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bertāns nepiedalās Vasaras līgas ceturtdaļfinālā, "Spurs" zaudē

Rolands Eliņš

Bertāns nepiedalās Vasaras līgas ceturtdaļfinālā, "Spurs" zaudē
Dāvis Bertāns
Foto: Sanantonio "Spurs"

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš iepriekšējā mačā guva traumu, šonakt nepiedalījās NBA Lasvegasas Vasaras līgas mačā pret “Trail Blazers”, viņa komandai zaudējot ar 87:94.

Dāvis Bertāns savainojumu guva iepriekšējā Vasaras līgas spēlē, kas neļāva viņam pabeigt spēli. Latvijas Basketbola savienība gan pēc sazināšanās ar spēlētāju vēstīja, ka trauma nav īpaši nopietna un neietekmēs viņa gatavību startēt Latvijas izlasē Eiropas čempionātā.

“Spurs” sastāvā šonakt Bertāna nebija, kamēr viņa komanda Lasvegasas līgas ceturtdaļfinālā spēkojās ar Portlendas “Trail Blazers”. Tika ciests zaudējums ar 87:94, kurā “Spurs” rindās labākais ar 20 punktiem bija Deriks Vaits, bet Brins Forbss pievienoja 13 punktus. Portlendai 23 punktus sameta Džeiks Leimans.

Portlenda līdz ar to iekļuva pusfinālā, kamēr “Spurs” un Bertānam Vasaras līga ir noslēgusies. Bertāns piedalījās četrās spēlēs, vidēji laukumā pavadot 22.8 minūtes un gūstot 8.5 punktus. Viņam arī 2.5 atlēkušās bumbas un viena rezultatīva piespēle vidēji spēlē, kamēr metienus no spēles latviešu uzbrucējs realizēja ar 33.3% precizitāti.

Lasvegasas Vasaras līgas pusfinālā sacentīsies Portlenda ar Memfisu, kā arī vēl nevienā spēlē nezaudējusī Dalasa ar “Lakers”. Bet fināls paredzēts parīt.

Izmantotie resursi:
NBA.com: Promo

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja