Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA drafta pirmais numurs Bankero Vasaras līgā debitē ar 17 punktiem un uzvaru

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

NBA drafta pirmais numurs Bankero Vasaras līgā debitē ar 17 punktiem un uzvaru
Paolo Bankero uzbrukumā. Foto: AP/Scanpix

Naktī uz piektdienu Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) sākās Lasvegasā notiekošā Vasaras līga. Drafta pirmais numurs Bankero ''Magic'' rindās debitēja ar 17 punktiem un izcīnītu uzvaru pār Hjūstonas ''Rockets'', bet Džeidens Aivijs ar produktīvu spēli palīdzēja Detroitas ''Pistons'' tikt galā ar Portlendas ''Trail Blazers''.

• Lasvegasā notiekošajā Vasaras līgā naktī uz piektdienu notika pirmās divas spēles. Orlando "Magic" ar 91:77 pārspēja Hjūstonas "Rockets", bet Detroitas "Pistons" ar 81:78 apspēlēja Portlendas "Trail Blazers".

• NBA drafta pirmais numurs Paolo Bankero 25:44 minūtēs Orlando "Magic" labā iemeta 17 punktus, atdeva sešas piespēles partneriem un izcīnīja četras bumbas zem groziem. Tikmēr Hjūstonas sastāvā 22 punkti Džošam Kristoferam.

• "Rockets" izvēlētais trešais numurs Džabari Smits, lai arī laukumā pavadīja lielāko spēles laiku Hjūstonas rindās, neaizvadīja to spožāko maču. Viņš guva vien desmit punktus un izcīnīja septiņas bumbas zem groziem, spēli pabeidzot ar otru sliktāko +/- komandā (-17).

• Savukārt "Pistons" uzvarā labu spēli demonstrēja Džeidens Aivijs, kurš 32:29 minūšu laikā iemeta 20 punktus, izcīnīja sešas bumbas zem groziem un atdeva sešas piespēles.

• Tikmēr Jūtā notiekošajā Vasaras līgā, kas noslēdzās tieši naktī uz piektdienu, uzvaras svinēja Filadelfijas ‘’76ers’’ un Memfisas ‘’Grizzlies’’, kuras attiecīgi ar 80:79 pārspēja Oklahomisitijas ‘’Thunder’’ un ar 95:84 Jūtas ‘’Jazz’’.

• Oklahomai nespēlēja ar otro numuru draftā izraudzītais Čets Holmgrens, kuram tika dota atpūta. Basketbolists iepriekšējos mačos jau paspēja demonstrēt daudzpusību uzbrukumā un arī prasmi spēlēt aizsardzībā.

• Viņa prombūtnē par rezultatīvāko ar 14 punktiem kļuva serbs Aleksejs Pokuševskis, bet Filadelfijas rindās 19 punkti Aizejam Džo.

• Lasvegasā notiekošā Vasaras līgā sākās vakar un turpināsies līdz 17. jūlijam. Tajā piedalīsies visas 30 komandas, bet no Latvijas tajā piedalīsies trīs pārstāvji. Viens no pieciem tiesnešiem no FIBA būs Mārtiņš Kozlovskis, Toronto "Raptors" sastāvā spēlēs Rodions Kurucs, bet Vašingtonas ‘’Wizards’’ Artūrs Žagars.

• Kurucs ‘’Raptors’’ sastāvā pirmo maču aizvadīs rīt 9. jūlijā plkst. 22:30 pēc Latvijas laika, kad paredzēts mačs pret Filadelfijas ‘’76ers’’. ‘’Wizards’’ pirmā spēle gaidāma naktī uz svētdienu plkst. 1:00 pēc Latvijas laika pret Detroitas ‘’Pistons’’.

Izmantotie resursi:
The official site of the NBA for the latest NBA...

  +1 [+] [-]

, 2022-07-08 12:51, pirms 2 gadiem
Kur Timma? Dāmām nebūs, uz ko skatīties...

     [+] [-]

, 2022-07-08 15:10, pirms 2 gadiem
M rakstīja: Kur Timma? Dāmām nebūs, uz ko skatīties...
Dāmas gaida Žagaru , stalts, jauns, balts, blonds, bez novirzēm. Tas tagad modē ...