Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Pelicans" pēc nesekmīgā starta "burbulī" atlaiž galveno treneri

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Pelicans" pēc nesekmīgā starta "burbulī" atlaiž galveno treneri
Alvins Džentrijs. Foto: Steve Dykes/AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Ņūorleānas "Pelicans" pēc "burbulī" Disnejlendā izcīnītajām divām uzvarām un piedzīvotajiem pieciem zaudējumiem atlaidis galveno treneri Alvinu Džentriju, vēsta "ESPN".

Džentrijs "Pelicans" vienību trenēja kopš 2015. gada, kad komandai pievienojās no tobrīd NBA čempionātā uzvarējušās Goldensteitas "Warriors" komandas tiltiņa. Piecu sezonu laikā Ņūorleānas vienība Džentrija vadībā izcīnīja 175 uzvaras un piedzīvoja 225 zaudējumus.

Šajā laika periodā klubam pastāvīgi nācās cīnīties ar savainojumu sērgu, kā rezultātā Džentrijs piecu gadu laikā laukumā sūtīja 140 dažādas pamatsastāva variācijas. Tas pēdējo piecu sezonu laikā ir augstākais rādītājs visas līgas kontekstā. Tuvākā sekotāja Dalasas "Mavericks" laukumā sūtījusi par 11 pamatsastāva variācijām mazāk.

Ar izcīnītajām 175 uzvarām Džentrijs ir otrais panākumiem bagātākais galvenais treneris Ņūorleānas "Pelicans" un Ņūorleānas "Hornets" organizācijas vēsturē.

Līdz ar to "Pelicans" kļuvusi par trešo komandu (kopā ar Bruklinas "Nets" un Čikāgas "Bulls"), kam pašreiz nav pilnvērtīga galvenā trenera. "Pelicans" šosezon ar bilanci 30-42 Rietumu konferencē palika 13. vietā 15 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-08-16 01:06, pirms 4 gadiem
Otro reizi vairs minūšu ierobežojumus Zionam neliks.. Lai gan arintagad mebija skaidrs,kapēc tās 15 min viņš nevarēja spēles baigās būt laukumā