Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kjūbans: "Porziņģis tik ļoti vēlas uzvarēt, viņš darīs komandai vajadzīgo"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Kjūbans: "Porziņģis tik ļoti vēlas uzvarēt, viņš darīs komandai vajadzīgo"
Kristaps Porziņģis un Marks Kjūbans. Foto: FOX Sports Southwest

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" īpašnieks Marks Kjūbans uzskata, ka garais latvietis Kristaps Porziņģis ir īsts komandas spēlētājs, kurš turklāt uzlabot savu sniegumu, kad izšķiras mača iznākums.

Kā zināms, 31. jūlijā NBA sezona varētu atsākties, spēles ieplānotas slavenajā Disneja Pasaulē, kas atrodas netālu no Orlando pilsētas Floridas štatā. Mači notiks slēgtā teritorijā jeb "burbulī", kur ielaidīs tikai apstiprinātas un pārbaudītas personas, tādējādi cenšoties samazināt koronavīrusa uzliesmojuma risku.

Kādas ir jūsu lielākās bažas par "burbuli"? NBA sezonas atsākšanās var būt sekmīga?
- Tas ir saistīts ar visām sīkajām detaļām, kas vajadzīgas, lai viss darbotos. Ir daudz nestabilu lietu, bet zinu, cik daudz resursu NBA atvēlēja, lai tas viss darbotos. Patiešām ticu, ka spēlētāji un darbinieki "burbulī" jutīsies drošāk nekā savās mājās.

Uz daudzu spēlētāju krekliem būs sociālā taisnīguma vārdi. Cik lielā mērā tas varētu pievērst vai novērst uzmanību?
- Tas būs kas tāds, par ko cilvēki runās. Tiklīdz sāksies mači, faniem patiks skatīties spēles, savukārt cilvēki, kuri nav fani, vēlēsies komentēt. Spēlētāji ir pieraduši ignorēt komentārus sociālajos medijos, tāpēc nedomāju, ka tas novērsīs viņu uzmanību. Turklāt šī ir tik unikāla situācija, es ceru, ka spēlētāji kopā kļūs vienotāki un stiprāki.

Lukas Dončiča spēle jums vairāk atgādina Dirku Novicki, Lebronu Džeimsu vai Leriju Bērdu?
- Viņam ir mazliet no viņiem visiem. Basketbola IQ, spēja ņemt spēli savās rokās, piespēlēšanas prasmes, var mest no tālienes. Un pats galvenais - vēlme strādāt tik smagi, cik vajag, lai mačā būtu labākais.

Kā jūs redzat Kristapa Porziņģa spēles attīstību no Ņujorkas "Knicks" līdz Dalasas "Mavericks" laikiem tagad?
- Viņš tik ļoti vēlas uzvarēt. Viņš darīs to, kas vajadzīgs komandai. Viņš tiešām ir nesavtīgs. Bet viņa spēles iespaidīgākā puse - viņa spēja uzlabot sniegumu, kad izšķiras mača iznākums. Viņš kļūst arvien labāks uzvarēšanas ziņā. Tas ir iespaidīgi.

Jūs nesen tviterī izteicāt atbalstu saistībā ar to, ka mūziķis Kanje Vests vēlas kandidēt uz ASV prezidenta amatu. Vai jūs tiešām balsotu par viņu?
- Nē, es nebalsotu par viņu. Patīk viņa mūzika. Pirkšu viņa mūziku un kurpes, bet es nebalsošu.

Izmantotie resursi:
heavy.com

  +1 [+] [-]

, 2020-07-14 19:13, pirms 4 gadiem
Tiesi ta ar so komandu ir motivacija un gribasspeks spelet neviss ,ka Knicks kur apkart viens negativa eneregija.