Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Rondo pirmajā treniņā Orlando salauž īkšķi, arī Deiviss uz krekla saglabās uzvārdu

Agris Suveizda

Rondo pirmajā treniņā Orlando salauž īkšķi, arī Deiviss uz krekla saglabās uzvārdu
Ražons Rondo. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Losandželosas "Lakers" pavēstījusi, ka pieredzējušais saspēles vadītājs Ražons Rondo treniņā salauzis labās rokas īkšķi. Drīzumā viņam tiks veikta operācija, un Rondo būs jāizlaiž 6-8 nedēļas.

Losandželosas "Lakers" ceturtdien devās uz spēļu mājvietu Orlando un svētdien aizvadīja pirmo treniņu, kurā arī Rondo tika pie savainojuma. Tā kā saspēles vadītāja atgriešanās nav gaidāma agrāk par augusta izskaņu vai septembra sākumu, praktiski skaidrs, ka viņš nevarēs palīdzēt izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā. Sliktākajā gadījumā viņam var nākties izlaist arī konferences pusfinālus vai pat konferences finālspēles.

34 gadus vecais Rondo Losandželosas "Lakers" aizvada otro sezonu un sācis trīs no 48 spēlēm. 2008. gada Nacionālās basketbola asociācijas čempionam šī ir vājākā sezona karjerā aizvadīto minūšu (vidēji 20,5) un atlēkušo bumbu (3,0) ziņā, kā arī otrā sliktākā sezona karjerā gūto punktu (7,1) un rezultatīvo piespēļu (5,0) ziņā.

Tikmēr Rondo komandas biedrs Entonijs Deiviss nolēmis iet citas "Lakers" zvaigznes Lebrona Džeimsa pēdās un arī uz krekla saglabās savu uzvārdu, izvēloties atteikties no NBA piedāvātajiem sociālās kampaņas saukļiem: "Nezināju, kādu lēmumu pieņemt. Vai man vajadzētu izmantot sociālā taisnīguma vēstījumu? Vai man vajadzētu paturēt uzvārdu? Manuprāt, uzvārds man ir ļoti svarīgs. Tāpat kā sociālais taisnīgums. Taču uzvārds uz krekla attēlo procesu, kuram esmu gājis cauri, un cilvēkus, kuri visas karjeras laikā bijuši kopā ar mani un palīdzējuši nonākt līdz šim brīdim. Mans uzvārds ir kas tāds, ko cenšos katru reizi pārstāvēt, kad speru soli laukumā: manu ģimeni."

Nacionālās basketbola asociācijas regulārās sezonas atsākšana ir paredzēta 30. jūlijā, "play-off" pirmajai kārtai jāsākas 17. augustā, konferenču pusfinālu sākums gaidāms 31. augustā, konferenču finālu sākums – 15. septembrī, bet līgas finālsērijai jāsākas 30. septembrī. Sezonai vajadzētu beigties ne vēlāk par 13. oktobri.

Losandželosas "Lakers" ar 49 uzvarām un 14 zaudējumiem ir Rietumu konferences līdere un jau ir garantējusi iekļūšanu izslēgšanas spēlēs.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...
https://twitter.com/LakersReporter/...
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +1 [+] [-]

, 2020-07-13 09:05, pirms 4 gadiem
Rondo ir pieradis panākt savu jebkādiem līdzekļiem. Šoreiz viņam nepatika zemais viesnīcas līmenis un neiedomājami sliktie apstākļi ar kuriem viņam bija jāsaskarās Orlando burbulī.

     [+] [-]

, 2020-07-13 09:07, pirms 4 gadiem
Nelaimes putns.. Cerams,ka dēļ šī parakstīs ar Aizea

     [+] [-]

, 2020-07-13 09:42, pirms 4 gadiem
Rondo bija lielisks saspičs Bostonas laikā, pēdējie pāris gadi savukārt ir traumām pilni! bet nu .. ir NBA čempions (tālajā 2008.gadā) , arī All Star spēlēs uzkapājis, bijis sezonas simboliskajā izlasē, tā ka kopumā jau karjerai nekāda vaina!

     [+] [-]

, 2020-07-13 13:51, pirms 4 gadiem
Varēja jau pateikt, kādi tad būs tie saukļi uz krekliem, citādāk tāda nesaprotama vervelesana par un apkārt.