Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Ostins Riverss iebilst Ērvingam: "Boikots nav īstais risinājums"

Rolands Eliņš

Ostins Riverss iebilst Ērvingam: "Boikots nav īstais risinājums"
Ostins Riverss. Foto: AFP/Scanpix

NBA basketbolists Ostins Riverss savos sociālajos tīklos izplatījis paziņojumu, ar kuru atzinīgi novērtē Kairija Ērvinga iniciatīvu un iebildumus par NBA sezonas atsākšanos, taču aicina Ērvingu izvērtēt vairākus plusus sezonas pabeigšanai, kā arī norāda, ka Ērvings kā viens no apmaksātākajiem spēlētājiem līgā ir citādā pozīcijā nekā vairums pārējo basketbolistu.

Bruklinas „Nets” spēlētājs Kairijs Ērvings bija iniciators plašam konferences zvanam, kurā viņš aicināja piedalīties daudzus citus NBA basketbolistus, apspriežot, vai sezonas turpināšana pēc pašreizējā plāna būtu pareizākā rīcība, ņemot vērā ASV notiekošos protestus pret rasu diskrimināciju. Tiek ziņots, ka vairāki NBA spēlētāji ir līdzīgās domās un gatavi apsvērt citus variantus, taču šis atbalsts ne tuvu neesot vispārīgs.

Savus iebildumus šovakar publiski pauda Hjūstonas „Rockets” spēlētājs Ostins Riverss, „Clippers” galvenā trenera Doka Riversa dēls, norādot, ka sezonas atsākšanās sniegtu ienākumus ne tikai klubu īpašniekiem, bet arī pašiem spēlētājiem.

„Mūsu atgriešanās nozīmētu naudu kabatās mums visiem,” raksta Riverss. „Ar šo naudu tu varētu palīdzēt vēl vairāk cilvēkiem, turpināt izmantot to un savu enerģiju „Black Lives Matter” kustībai, kuru es 100% atbalstu, jo lietām ir jāmainās un netaisnība ir atļauta pārāk ilgi. Taču es arī zinu vairākus NBA spēlētājus, kuriem vajag savus algu čekus. 99% NBA spēlētāji nepelna tik daudz kā Kairijs.”

„NBA lielākoties ir no afroamerikāņiem veidota līga, taču to var teikt arī par lielu daļu mūsu auditorijas,” raksta Riverss. „Tas, ka mēs sniedzam bērniem izklaidi un cerību, arī ir svarīgi. Tāpat ir svarīgi, ka mūsu spēle varētu noturēt dažus bērnus mājās laikā, kad ārpus mājām iespējams iekulties problēmās (tā notiek netaisnīgo un nevienlīdzīgo apstākļu dēļ, kuros atrodas daudzas afroamerikāņu ģimenes).”

Riverss norādīja, ka basketbols nav zāles visām pasaules slimībām, taču tas var palīdzēt. Tāpat Riverss norādīja uz gaidāmajām problēmām, ja spēlētāju nostājas dēļ NBA sezona neturpināsies, ieskaitot kolektīvā līguma laušanu, kas var novest pie nākamās sezonas izlaišanas. „Es ļoti atbalstu Kairija kaislību un vēlmi palīdzēt šai kustībai, tas ir cienījami un iedvesmojuši, taču tam jānotiek pareizā veidā un ne tā, ka tiek apdraudēta NBA nākotne un spēlētāju karjeras. Mēs varam spēlēt un varam palīdzēt, taču boikots, manuprāt, to nepaveiks.”

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/espn/status/127...

  +1 [+] [-]

, 2020-06-14 03:35, pirms 4 gadiem
Es kļūdījos savās domās - vismaz viens basketbolists ir tiešām gudrs.

     [+] [-]

, 2020-06-14 08:32, pirms 4 gadiem
jābrīnas, ka kāds tajā Ērvingā vispār ieklausas. nesen vel tak vel teica, ka tic tam, ka zeme ir plakana.

     [+] [-]

, 2020-06-14 11:45, pirms 4 gadiem
AlCohol rakstīja: jābrīnas, ka kāds tajā Ērvingā vispār ieklausas. nesen vel tak vel teica, ka tic tam, ka zeme ir plakana.
pofig ko viņš saka ,bet kā basketbolists ,viņš ir viens no skatāmākajiem,cp3 tomēr lieku priekšā!

     [+] [-]

, 2020-06-14 12:04, pirms 4 gadiem
salming18 rakstīja: pofig ko viņš saka ,bet kā basketbolists ,viņš ir viens no skatāmākajiem,cp3 tomēr lieku priekšā!
jo tas ir viss, ko viņš māk. nesaki, ka pofig, ko viņš saka, viņa vārdus klausas ļoti daudz tādi, kuri paši īpaši nedomā un māk tikai pie līnijas stāvēt, vai apmest kotleti uz pannas. un tie arī to lielāko bardaku taisa.